Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ólomakkumulátor terhelhetősége
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Alkatel hozzászólása Nov 4, 2017 /

Sziasztok. Tudna nekem valaki segiteni? Olom akksinal is van memoria effektus, mint az NC-nel?
(#) gyula166 válasza Alkatel hozzászólására (») Nov 4, 2017 / 1

Nincs.
(#) Alkatel válasza gyula166 hozzászólására (») Nov 4, 2017 /

Koszi. Kozben ra jottem, hogy mit varhatok el a 8 eves 90 AH-s akksiaimtol. Ebbol csere lesz.
A napelemem ezert tudta olyan gyorsan tolteni az 5 akksit.
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2017
(#) gyula166 válasza Alkatel hozzászólására (») Nov 4, 2017 /

Munka vagy indító akku? Mennyire csökkent a kapacitás 8 év alatt? (nekem is tervben van napelem)
(#) Alkatel válasza gyula166 hozzászólására (») Nov 4, 2017 /

Indito akksik, 150 W terhelest 1 oraig kepes leadni 5 db. 14,4 --> 11v.
(#) gyula166 válasza Alkatel hozzászólására (») Nov 4, 2017 /

Akkor az már csereérett. Bár ha nincs nagy önkisülése, tartja a feszültséget, akkor én meghagynám. Már, ha elfér. Próbáld meg, meritsd le izzóval teljesen, és töltsd fel. Nekem van olyan akkum, ami elötte nem indította az autót, pár töltés-kisütés (balaton, 12V hűtő) után indul vele az autóm.
(#) Alkatel válasza gyula166 hozzászólására (») Nov 5, 2017 /

Cserelni kell az nekem anyagi hasznot hoz. A szomszed faluban van egy auto bonto es a tulajjal megegyeztem, hogy a nagy akksikat adja ide 10 fontert 15 helyett valogatas nelkul 10 db-ot. Ezert kifizetek neki 100 fontot, otthon kivalogatom a javat es a 10 rosszat visszaviszem a MEH-be. Ott 1font/kg aron atveszik. 1 akksi 18 kg es a 10 db-ert 180 font korul fizetnek nekem. Marad 80 font hasznom. Ennyiert sokan dolgoznak itt angliaban 1 napot.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem