Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Itt az itt
![]() Az itt az nem link, hanem jelzés, hogy itt ![]() Ez most jelentkezés volt? ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2018
Ezennel itt bejelentem komoly szándékomat!
Így, mind a hárman? Hamar 20-an leszünk.
![]() ![]()
Ámen. Legalább az idén legyen látogató rekord.
Sziasztok! Nem a kamionba fogok ücsörögni valahol nyugaton akkor megyek én is. Természetesen akik tavaly velem utaztak azokat szívesen viszem most is. Csak legyen szabad nekem az a nap.
Arra majd megkérnék mindenkit hogy a hozott cuccok maradékát ne sózzátok rám mint tavaly. Azóta is kerülgetem.
Miért nem dobtad ki, vagy adtad tovább?
![]() Idézet: „Arra majd megkérnék mindenkit hogy a hozott cuccok maradékát ne sózzátok rám mint tavaly.” Kívánságod parancs, akkor nem viszek semmit a problémák elkerülése végett ![]()
Csak azt mondtam hogy inkább írjuk össze ki mit hozna. Nekem kondik kellenek plusz ilyen ellenállatok ha van bontásból.
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2018
A hal ilyen melegben hamar megromlik.
Az sem baj, ha aznap reggel halásszák ki. Majd együtt megpucoljuk. 1 óra alatt megfő a hallé.
Gyufatésztát meg veszünk a boltban (egész jó minőséget lehet venni), hogy a tésztásoknak is kedvezzünk.
Milyen halból lesz a halászlé? Gyufatésztával rám is számoljatok légyszi.
![]()
Nem nagyon gyűlik a közönség! Van kb. 6-7 lehetséges jelentkező (azok is messzebbről), de a környéken ennek többszöröse a hobbielektronikás létszám! Hajrá hölgyek, urak és szép leányok, van még hely a kastélyparkban, elég nagy a bogrács is!
Pesti társas utazókra is számítunk!
Én is tésztás vagyok!
![]()
Én nem vagyok rádióamatőr, de azért kint leszek MOM színekben
![]()
Oda ne írj fel, ha tudnék menni, már jeleztem volna :|
Idén sem jelensz meg?
Eddig még csak 8 hitelesített jelentkező van ![]() Idézet: „Eddigi biztos résztvevők: - jani1987 (szervező) - granpa - gery87 - gafly - Mohinger - PJG - nagy hoho - gery20” |
Bejelentkezés
Hirdetés |