Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
Nincs benne kulon riaszto. Az ellenállás utáni 6 voltot csak a motorvezérlő kapja.
Külföldi fórumokon olvastam ezt az "anti theft" dolgot a motorrol. Szidjak, mint a bokrot, mert nagyon érzékeny. Ha kicsit gyengebb az akksi, nem szikrázik. 3 vezérlővel próbálkozok. Egy márkaszervizes azt mondta, hogy elég massziv cucc. Nem szokott elromlani.
Sziasztok!
Van egy fémkeresőm. Mivel amerikai, készíttettem hozzá egy trafót, ami az akksit(12V) tölti 85 mA és 280 mA lehetőségekkel. Van hozzá egy 8x1,5 V lehetőségű elemtartó is. Kérdésem az lenne, hogy tölthetem-e a hálózati töltővel a 8 db. tölthető elemet, vagy maradjak az elemekhez kapott tötőnél? Köszönöm a szakértést!
Milyen az akkukhoz kapott töltő? Magyarországon akkumulátor van és elem, a tölthető elem egy szó szerinti fordítása az angol elnevezésnek és hibás.
A trafó az transzformátor, önmagában nem alkalmas sem áramkorlátozásra, sem akkutöltésre. Milyen _áramkört_ csináltál?
Két motor kell (már ha állandó mágneses), az egyikre szerelsz propellert, ezt fújod levegővel, termeli a villanyt, ezt meg rávezeted a másik motorrra ami szintén forogni fog
![]()
Bakman, tbarath!
Elnézést, de nem ismerem az elektronikai szakkifejezéseket, mutatok újabb képet. Bal oldalt az eredeti USA töltője. Mivel (állítólag) ott 110V volt van a hálózaton, ezért készíttettem hozzá a transzformátort, valamint azt a kis dobozt csináltam, ahová a töltő csatlakozik. Legalább tíz éve működik így a töltés a gyári akkura. De a tölthető 1,5V-os akkukat kettesével kell töltenem. Ezt az időt szeretném lecsökkenteni azzal, ha esetleg a transzformátoros töltővel egyből a 8 db. tölthető akkumulutárort tudnám tölteni. Köszönöm a türelmet!
A kettesével való töltés is hamarabb tönkremenetelhez vezet, egyszerre nyolc pedig drasztikusan csökkenti az akkuk élettartamát.
Alapvetően az a baj, hogy nincs két egyforma cella, a kisebb kapacitásút mindig túltölti egy kicsit a töltő. Ha nyolc cella van sorba kötve, akkor a leggyengébbet garantáltan károsítja, a töltések számával ez a károsítás csak hatványozódik, már ha nincs kiegyenlítő (balancer) a rendszerben. Jobb lenne egyesével tölteni az akkukat, ilyen tölőket viszont lehet kapni több típust is.
"Alapvetően az a baj, hogy nincs két egyforma cella,..." Ez akkor is igaz, ha a nyolc db. akku teljesen egyforma és egyidős, mindig egyszerre volt lemerítve? Egyáltalán mi az a "cella"? Egy akkun belül van több cella?
Sajnos egyre gyakrabban használják az akkumulátorokra a tölthető elem kifejezést (szerintem is hibásan). De van tényleg tölthető elem is, cink-mangánoxid elektródákal, 1,5V-os, kis önkisüléssel, viszont nem túl sokszor tölthető, és speciális töltő kell hozzá.
Bővebben: Link
Ja, így már érthető. Tehát ha jól értem akkor a "konnektori" 230V feszültséget csökkented le az USA szabvány 110 Voltra, és innen gyárilag működik a készülék, semmi más nem változott. Ez esetben az a válasz, hogy ha az általad használt fémkereső tartalmaz beépített töltőt az elem formájú akkukhoz, akkor töltheted vele, egyébként nem.
Viszont ha tölt is, de nem cellánként tölt, akkor továbbra is igaz az, amit Bakman írt. Szóval célszerűbb mégis külső berendezéssel tölteni. Nem a reklám kedvéért: a sarki Aldiban egy régi akció maradványaként le van akciózva egy ilyen töltő: Bővebben: Link. 1500 Ft, amíg a készlet tart, nyilván. AA/AAA akkut még nem töltöttem vele (mert 9 Voltos akkukhoz vettem), de a használati utasításában ezt találtam: "Az akkumulátorokat nem kell egyszerre beletenni, mert a töltésük egymástól függetlenül folyik. Töltés alatt zöld fénnyel villognak a ceruzaakkuk ellenőrző LED égői. Az akkuk feltöltődése után piros fénnyel felgyulladnak az ellenőrző LED égők, ezzel jelezve a töltés tartási állapotot." Szóval cellánként tölt és csepptöltésre vált ha az akku feltöltődött, 3 év gari van rá, annyira vacak nem lehet. 3000 Ft-ból meg is oldódna a problémád...
Egy cella egy egyszég. Egy 1,2 V-os akku egy cellának számít mert a besejében nincs több egység. Egy 9 V-os akku (olyan, mint a normál, 9 V-os elem) már több cellából áll, az autók akkumulátora is több cellás.
Ha egy csomagból veszed ki az összeset, akkor is fel lehet állítani egy sorrendet, fizikailag képtelenség pontosan két egyformát készíteni. Lehet, hogy ez a különbség 0,001 %, de a dolog megvan. Ez eleinte nem jelent problémát de ahogy változnak az akkuk (általában romlanak), a különbség egyre nagyobb lesz. A végén jön elő az a jelenség, amikor A: a töltő soha nem mutatja azt, hogy a két akku fel van töltve, B: a tölő azt mutaja hogy fel vannak töltve, készülékbe helyezve viszont úgy tűnik, szinte azonnal lemerül a kettő (általába az egyik nincs feltöltve, a másik pedig az utolsó rúgásán is túl van).
"Elemtöltő kijelzővel"
Ahhh... ![]()
Vedd figyelembe, amit kendre256 írt. Ha NiMh akkura cseréli, meglehet kevés lesz a feszültség. Gyanítom, hogy ehhez a készülékhez tölthető alkáli elem való (ZnMnO2), aminek a névleges feszültsége nem 1,2, hanem 1,5 V. Ehhez van kitalálva az eredeti gyári töltője. Tehát ilyen "tölthető elemeket" kell venni. Ettől függetlenül mind igaz amit a töltés problémáiról írtatok, de más megoldás nincs. Legfeljebb nem fog annyi időt bírni, mint az eredeti gyári készlet.
Áhhh! Úgy érzem, teljesen kikupáltatok akkumulátorilag (elemileg
![]() Köszönöm mindenkinek a szakértést! ![]()
Inkább megfelelő "batériát" vegyél bele, nem lesz könnyű, nálunk nem divat. A kendre256 linkjén láthatod, milyet kell szerezned.
Igen, azt is néztem, de azt írja, hogy nem túl sokszor tölthető és speciális töltő kell hozzá. Inkább maradnék a könnyen beszerezhetőeknél és a cellánként töltésnél.
A gyári töltője az a speciális töltő, azzal viszont nem tölthető a NiMh akku.
Ha szerencséd van, és veszel két négyes blisztert, nem lesz különösebb gond. (remélhetően) A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2018
Egfy pillanatra álljunk meg, szerintem itt van némi keveredés. truffle tölthető elemet írt, 1,5 V-tal de sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy akkukat használ, 1,2 V-os feszültségűeket és kb. olyan töltővel, mint amilyen a mellékletben is látható. Ilyet egy csomó helyen lehet venni, négy akku és egy tölő, egybe csomagolva. Esetleg fekvő kialakítású, de az is kettesével pupálja az akkukat.
Igen, és ez az ún. kijelző néhány LED
![]() Ettől függetlenül szerintem ilyen célokra megteszi. Persze nyilván mást ajánlanék a fotós havernak aki mozgalmasabb napon több garnitúra elemet cserél a gépekben és vakukban...
Köszi, shotky diódát tennék be.
Üdv
Hello!
Ma rámértem a pickup coil-ra, 374 ohmot mértem. A szervizkönyv szerint 375-565 közt kéne lenni a mért értéknek.
Szaisztok szeretnék venni egy ülésfüttés állítót Bővebben: Link
Az a kérdésem hogy müködni fog rendesen egy mezei szivargyujtós ülésfüttésel?
Szerintem működik, bár nem látom hány ampert tud kapcsolni.
Ezt is olvastad ugye: This connection only switches, vagyis nem szabályoz.
Ha nagyon preciziós műszerrel mérted azt a tekercset (angolul: coil), akkor lehet, hogy 374, de ha csak pl. 1,5% a mérési hiba, akkor akár 390 is lehet, szerintem ebből a szempontból nagyon jó az.
Idézet: „truffle tölthető elemet írt, 1,5 V-tal” Akkor hol a keveredés? Létezik tölthető elem 1,5 V -os, ha azt írta, akkor szerintem az is kell bele. Lehet kapni nyolcas blisztert is, azok -gondolom- elég egyformák. Azt nem írta, milyen a töltője, de létezik hozzá töltő is, és úgy tűnik egyesével tölti az elemeket, mert mindegyik felett van LED -es töltésjelző. Probléma lehet abból, hogy 8×1,5 V az 12 V, ehhez viszont 10×1,2 V akku kellene. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2018
Ott a keveredés, hogy truffle összekeverhette a dolgokat, ezt már leírtam. Állítása szerint a töltő kettesével tölt, ez is erősíti a gyanut hogy akkukat hazsnál, 1,2 V-os példányokat.
Idézet: Nagy valószínűséggel a fémkereső ettől jóval toleránsabb, különben az akkukat is tíz percenként kellene tölteni. „Probléma lehet abból, hogy 8×1,5 V az 12 V, ehhez viszont 10×1,2 V akku kellene.” A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2018
Azt nem tudom, hogy az Ő gépe mennyire tolerálja a csökkent tápfeszültséget, de nekem nincs jó tapasztalatom. Én is voltam okostojás, van egy Minolta fényképező gépem, 6 db 1,5 V -os AA elemmel működik. Mondom sebaj, a fene sem fog elemekkel kínlódni, rakok bele akkukat. Nagyjából 10 kép után elfogyott a villany. Kitaláltam, hogy Eneloop akksi, annyi jót írtak róla. Na azzal kb 15 képet volt hajlandó, és megmérve még mindíg bőven 1,2 V felett volt a cellánkénti feszültség.
Mindenesetre jó lenne tudni, hogy mi is a tényleges helyzet, mert így csak sötétben tapogatózunk. Ha a csodakütyün tényleg 8× 1,5 V van írva, akkor valóban ez kell bele, és meglehet a probléma abból adódik, hogy 1,2 V -os akkukat rakott bele. Egyébként azokhoz is lehet szerezni olyan töltőt, ami több legtöbbször négy cellát egyenként tölti.
Sziasztok
Szeretnek segítséget kérni Egy Livarno Lux mozgás érzékelők LED reflektort szeretnek át kötni direktbe Tehát nem kellene a szenzoros rész, hanem egy kapcsolóval lenne ki- be kapcsolva Tudnátok segiteninabban hogy a mellékelt kép alapján hol lehetne az át kötést megcsinalni? Köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |