Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok
 
Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   38 / 58
(#) D Wye válasza Szasza9668 hozzászólására (») Szept 21, 2018 /
 
Bizonyos készülék(ek)hez készített ROMok. Tehát nem tömeg rendszer, mint amit a mai telefonok java futtat a sárga barátaink felől. Nagyobb gyártók "egyediesített rendszere" (Pl. Samsung, Huawei, Xiaomi - alap androidból fejlesztett saját rendszerek).
(#) Szasza9668 válasza D Wye hozzászólására (») Szept 22, 2018 /
 
Nehéz szülés nekem ez.... Mármint a telefon választás. Az előző lg optimus p710-em 6 évesen akku baj miatt lett lecserélve. Valami megbízhatót szeretnék venni, giga pixeles kamera nem szempont. Bluetooth, infra ,wifi, gps kell bele. Ölet valakinek? Eddig a xiamoi redmi note 5 ami ár érték arányban tetszik. Van valakinek tapasztalata vele?
Üdv!
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2018
(#) Szasza9668 válasza Szasza9668 hozzászólására (») Szept 22, 2018 /
 
Tehát akkor az androidon fut egy java felület...
(#) Kovidivi válasza Szasza9668 hozzászólására (») Szept 22, 2018 /
 
Nekem redmi 3-am, most pedig 4 note-om van. A leggyorsabb telefonjaim, amiket eddig birtokoltam. A telefon működési ideje nekem az elsődleges, ezek a 4-4.5Ah-s akksik jól bírják nagyon!
(#) D Wye válasza Szasza9668 hozzászólására (») Szept 23, 2018 /
 
Nem, nem fut Java rajta
Nekem Xiaomi redmi note 5 pro-m is van. Ha arról érdekel infó.
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2018
(#) Szasza9668 válasza D Wye hozzászólására (») Szept 23, 2018 /
 
Szívesen veszem! Köszönöm!
Remélem extrem digitalnál lehet kapni!
(#) Szasza9668 válasza D Wye hozzászólására (») Szept 23, 2018 /
 
Bocs! Kreténséget írtam már látom.
(#) krauszkrisztian14 hozzászólása Szept 23, 2018 /
 
Lehet, hogy nem ide tartozik kérdésem, de nem találtam jobb helyet neki. Messengeren regisztráltam telefon ezám alapján. Beállítottam egy jelszót, de elfelejtettem. Be vagyok jelentkezve, de kijelentkezés esetén nem tudnék belépni.
Hogyan tudnám megváltoztatni?
Előre is köszönöm!
(#) Steven Miller hozzászólása Szept 25, 2018 /
 
Sziasztok..
A problémám az hátha tud valaki segíteni.
Szóval vettem egy LG G4-es telefont rendkivűl
újszerű állapotban.Egy karcolás nincs rajta tényleg mintha új lenne.
Független. Semmi gond teszi a dolgát gyors jó hardverekből van összeállitva ,dizájnos. Mivel én vodafonos vagyok vodafone simmel használom. Először nem is volt gond bekapcsolásnál egyből detektálja a hálózatot. Egy darabig stabil. Aztán rapszódikusan elvesziti a hálózatot és egyre többször csinálja ezt. Ilyenkor se hívni se netezni nem tudok mert nem érzékeli a vodafone lefedettséget. A térerő is a nullára csökken majd egy bizonyos ídő után helyre áll minden. A telefon egy helyben van tehát nincs mozgásban. Netezés közben kiírja nincs adatforgalom , hívásnál meg azt írja ki hálózaton kivül van. Ha valakinek lenne valami ötlete nagyon megköszöném. Maradok tisztelettel Steve
(#) Epu2 válasza Steven Miller hozzászólására (») Szept 25, 2018 /
 
Gonosz leszek. Azért adták el. Bocsi!
(#) Szasza9668 válasza Epu2 hozzászólására (») Szept 25, 2018 /
 
Nekem egy acer s200 csinálta ezt hosszú nyüstölés után. Alaplapon megrepedt valami. Újra indítás után egy darabig jó. A végére már semmi jelet nem fogott. Navi lett blőle. Utána ellopták az autómmal együtt.
(#) Pgeorge80 hozzászólása Nov 4, 2018 /
 
Sziasztok! Ingyen elvihető topicban "eladtam" egy bluetoothos relémodult, viszont van hozzá egy alkalmazás, ami telepítve van a telómon, de neten már sehogy sem találom, de ezt az alkalmazást is vele aksrom adni! Le lehet valahogy menteni az apk. fájlt? Rootolni nem akarom! Így néz ki az alkalmazás
(#) Pgeorge80 hozzászólása Nov 4, 2018 /
 
Van google play-en is hozzá alkalmazás, csak ami a telómon van az jobb!
(#) krauszkrisztian14 válasza Pgeorge80 hozzászólására (») Nov 4, 2018 /
 
A xender nevű alkalmazással át lehet küldeni, csak közel kell, hogy legyen egymáshoz a két telefon. Az alkalmatásnál rá kell nyomni az elküldendő alkalmazás ikonjára, a másik telefonnál meg a receive gombra. Onnantól már csak ki kell választani az eszközt, amelyik küld, és már megy is.
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2018
(#) D Wye válasza Pgeorge80 hozzászólására (») Nov 4, 2018 /
 
Az Airdroid appal le lehet tölteni PC-re.
(#) Pgeorge80 hozzászólása Nov 5, 2018 /
 
Köszi mindenkinek a segítséget! A xender is jó lett volna, csak a két teló közt van 200km távolság, és nem akarom lecsökkenteni! Viszont airdroiddal sikerült! Mégegyszer köszi
(#) Macsek71 hozzászólása Nov 7, 2018 /
 
Mesterek !

Van valamilyen "protokoll" amivel a telefon meghatározza, mekkora árammal tölthet a rendelkezésére álló töltővel ?

Vettem egy ilyen töltésellenőrző-kütyüt, és a következőt figyeltem meg :
1, nincs két egyforma üresjárati feszültségű töltőnk itthon (megmaradt régi okosabbtelóéval, ill "univerzális" töltővel is próbálkoztam )
2,A rendelkezésemre álló telefonok csatlakoztásakor a feszültség lejjebb esik,. ( ez OK megjelent a terhelés)
3, telefon "beterhel" valamennyire, majd szünet . Így "megrángatja a töltőt" majd elkezd egy egyenletes áramot felvéve tölteni ... majd a ciklus végén a felvett áram szépen csökken - kész
(#) Kovidivi válasza Macsek71 hozzászólására (») Nov 7, 2018 /
 
Több lehetőség van.
1) a töltő és a telefon között levő kábel ellenállása túl nagy. Ilyenkor a telefon bármit is próbál, nem fog több áram folyni, mint ami lehetséges. A kábel ellenállása meghatároz egy maximális teljesítményt, ami a telefonba el tud jutni. Ha a telefon nagyobb áramot kér, esik a feszültség...
2) ha megfelelő a vezeték, akkor az adapter áramkorlátja léphet közbe. Ahogy növekszik az átfolyó áram, elérkezünk egy ponthoz, ahol az 5V esni fog, de drasztikusan. Beáll az egyensúly, az adapter korlátozott.
3) az adapter is tud jó nagy áramot, a kábel is megfelelő, ekkor a maximális áram folyik, amit a telefon fel tud venni. A telefonban valószínűleg kapcsoló üzemű töltőáramkör működik, ennek vannak korlátai (max. disszipáció, max. bemenő áram, stb).
4) és ott vannak a telefonok, amik kommunikálnak az adapterrel, hogy 5V helyett nagyobb feszültséget állítsanak elő. Ilyenkor is korlátozhat az adapter is, a kábel is, a telefon is.
5) ami logikus lenne, hogy a telefon folyamatosan növeli az áramot, és megkeresi azt a pontot, ahol a legtöbb teljesítmény jut hozzá. Ezután ezt az áramot használja, de nem hiszem, hogy túlbonyolítanák. Egyszerűen a töltő áramkör 1A-t szeretne felvenni, valami miatt ennyi nem lehetséges (pl. kábel túl hosszú), akkor annyi áramot vesz fel, amennyit tud.
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2018
(#) Epu2 hozzászólása Nov 7, 2018 /
 
Üdv! Tudtok egy működő leírást, vagy megoldást, hogy 6,1 Androidon hogyan tudom beállítani a t-online-os, e-mail fiókomat. Felajánl négy, vagy öt véle fióktípust, de egyikkel sem működik. Hitelesítés nincs rajtuk.
(#) pucuka válasza Epu2 hozzászólására (») Nov 7, 2018 /
 
Nekem nem androidos van, de én is birkóztam vele. A vége az lett, hogy beírtam a felhasználó nevemet, és a hozzátartozó jelszót. De ezt is csak sokadikra. Mai napig nem tudom, miért.
(#) eSDi válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 7, 2018 /
 
BlackBerry telókat javítottam sokáig. Ott az USB adatvonalat figyelte egy logika és az alapján tudta, hogy mi van rádugva. Azthiszem magasra kellett húzni mind a két vonalat a nagy áramhoz. Ha alacsonyra, akkor pedig alig töltött. Ha differenciál volt, akkor pedig PC kapcsolat, vagy max 500mA.
(#) Epu2 válasza pucuka hozzászólására (») Nov 7, 2018 /
 
Windows-zal nem volt semmi gond. Lehet, hogy alapból rosszul közelítem meg? Miért kell minden kütyüvel küzdeni. Még véletlenül sem tudnak egy használhatót összehozni.
(#) Chipmunk1960 hozzászólása Nov 11, 2018 /
 
Sziasztok! Van egy HomTom Zoji Z7 telóm, ami valahogy egy flash tool közben elfeledte a 2 IMEI számát. Természetesen megvan, mert az enyém nem lopott lefotóztam, csak nem bírom visszaírni, íg pedig nem tud felcsimpaszkodni a hálózatra.... #*06* IMEI= üres ! Amit a goglin találtam, már 2 napja szinte mindent végigpróbáltam. Ha valakinek lenne ötlete, kérem ne fojtsa magába!
Köszi: Mike
(#) D Wye válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Nov 13, 2018 /
 
Van erre egy terminál program Androidra. Most így hirtelen nem tudom a nevét, de ha rákeresel IMEI Terminal apk-ra, biztos akad egy pár. Ilyen jelenséget legutóbb 4.2-nél tapasztaltam....
(#) Chipmunk1960 válasza D Wye hozzászólására (») Nov 13, 2018 /
 
Szia! Köszi segítő szándékodat, de nekem nem sikerült rátalálnom. Ma bevittem egy "telóshoz", közölte kínaival nem foglakozik. Persze bótja a Tecoban, 60€ -ért már rádugja az USB kábelt, a számláló onnan pörög....Akkor inkább veszek újat, blak friday-n. Igazából a Android_7.1_Nougat -ot szeretném rátenni, mert ez a 6.0 alapból bug-os. Mindenféle app-sokat töltött le amiket kiszűrt a vírker, "Pservices, Conductor, Drivers, etc. s a többi alkalmazás sorba leállt. Az eredeti sketch filet megtaláltam visszatöltöttem, de a hiba maradt, a system-ben a Wireless Update ből 2 van, s az egyik bug-os, az szívja fel a többi szemetet. De végigpróbálom, amit javasoltál. Igazából azért szeretem, mert egy féltégla, víz, por s ütésálló, nem kell félnem, hogy meló közben tönkreteszem. Megjelent idén a Zoji Z9 8.1 -el, 64/6 Gb -al, kb 200€ körül.
(#) Firefighter1 válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Nov 13, 2018 /
 
NA végre nem fél valaki a kínai telefonoktól!

Énis most rendelek egyet.. én vacilláltam kettő között az OUKITEL WP2 és WP5000 között.... de szerintem a WP5000 lesz

Nézd meg ezt is! most a BF alkalmával 175 dollcsi lesz ás van lengyel raktárba, igy kb 3-5 nap.
ÉS kivételesen pont 7.1 van rajta!
(#) Chipmunk1960 válasza Firefighter1 hozzászólására (») Nov 14, 2018 /
 
Kösz! Hasonlót néztem én is, az előző újabb verzióját. Amit kinéztél, jó választásnak tűnik, főleg olyan áron, csak még innen nem vásároltam, s nem tudom hogyan kell?
(#) cupika97 hozzászólása Dec 10, 2018 /
 
Sziasztok. Hozzám került egy Samsung Galaxy s5 telefon. Bekapcsoláskor Samsung logó, kikapcsol majd megint logó. Felraktam rá Odin-al Stock firmwaret, nem segített rajta. Hard reset, semmi sem segít. Tudnátok segíteni, mit próbáljak még ki? G900FXXU1CRH1_G900FTMS1CRF1_G900FXXU1CQC2_HOME firmware pack ment fel rá.

galaxy s5.jpg
    
(#) cupika97 válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 10, 2018 /
 
Telefon pontos adatai.

IMG-3847.jpg
    
(#) Ktulu válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 10, 2018 /
 
Miből gondolod, hogy szoftver hiba?
Következő: »»   38 / 58
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem