Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,
Ven egy Dell 1907FPf tipusu LCD-m, javitas celjabol szet szeretnem szedni, de nem szeretnem szetbarmolni a muanyag kavajat, szoval szeretnem a segitsegeteket kerni hog hol lehetne barmi infohoz jutni hogyan kell ezt szetszedni? Google-lal sajnos nem talaltam semmit sem, es barhog forgatom nem jovok ra, ha pedig feszegetem az nyomokat hagy sajnos. A 4 db csavart ami a tartoja alatt helyezkedik el mar kicsavartam, de semmit sem valtozott a helyzet. Minden jellegu informaciot szivesen veszek! Tamas
Szia,
Azt nemtudom, hogy van a Dell Lcd -k -nél, de a gépeknél, laptopoknál minden "klick" -es! Szóval semmi csavar/anya, az egész gépet szétlehet szedni egykézzel,.. Szerintem meg az Lcd is ilyesmi lehet, tehát rávan kattingatva a szélle.
Szia valve,
Igen, ezzel tisztaban voltam, a kerdes inkabb az, hogy hol vannak azok a pontk ahol szet lehet pattintgatni, mert ha feszegetem csavarhuzoval annak nyoma marad, es jobb lenne tudni hol kell benyulni es kipattintani. Koszonom, Tamas
Csatoltam egy rajzot, hogy sejtem a szétkapását...
Nekem is van egy monitorom igaz nem Dell, de az enyémet csak így lehet totál szétkapni, levenni a hátlapját a csavarok után... Ebből - ha a hátlapod nézed - csak egy kis rést fogsz látni. Namost, egy óráscsavarhúzóval, vagy pici csavarhúzóval a kis "pöcköt" ami a hátlapot "tartja" azt a cumó közepe felé kell ÓVATOSAN - mert könnyen törik - tolni és közben a hátlapot emelni... Sok sikert!
Helló!
Valami telefonkártyaszerűséggel próbáld meg, az nem sérti meg.
Bicskapengevel csinald, az szeles es nem hagy nyomot. Az aljan kezdd.
Ez egy ilyen monitor, talan nem sok latszik belole, de nem is ez a lenyeg, rajottem az elejerol kell egy vekony keretet kiemelni elobb, hat kb 10 perces jatek volt de utana mar szet jott...
Koszonom mindenkinek a tippeket! Tamas
Akkor legalább sikerült... nincs mit
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |