Fórum témák
» Több friss téma |
egy transmig 160 tipusu CO hegesztőgép javitásához stb keresnék információkat kapcsolási rajzot alkatrészeket stb.
drága vagy de azt is nézted hogy 2006-os hirdetésről beszélsz? amugy ezt már láttam gondolod még aktiv?
hello! hát nem volt rendes áram és gondoltam elégett valami kapcsoló vagy relé sajna a roszabbik végén kezdtem a fokozatkapcsolót szedtem szét és széthullott a belsője az érintkezők, ösze tudom rakni meg a bekötések is megvannak csak azt nem tudom mikor melyik állásban melyik érintkezők zártak nyitottak az is jó lenne ha maxáramra lenne gy bekötés de van pár vezeték és 380-as elég bonyi igy elsőre ráadásul a fő mágneskapcsoló is el volt égve ha ezt nézem először akkor nincs ez a kis baki de nem gondoltam volna hogy ennyi féle képpen össze lehet rakni ez a kapcsolót vagyis a kapcsolóról kéne egy müködési vázlat mikor mit nyit és zár. köszönettel
Hello!
Nem egyszerű a dolog.Hány fokozatú a kapcsoló, vagy mi a száma? Szerintem jobban jársz, ha szerzel egy másikat!
hello! kösz szépe a reakciót közben megtaláltam a gyártót és holnap felveszem velük a kapcsolatot elvileg igérték hogy lesz kapcsoló mégegyszer thanks!!!
hello! Kösz minden épitő jellegü hozzászólást mint már elöbb emlitettem a gyártó nagyon rendes volt nem sózott rám egy uj kapcsolót hanem telefonon segitett elmagyarázta mikor minek kell érintkeznie, vagyis sikerült az eredetit megjavitani, helyrehozni. Óriási hála a gyártónak nagyon rendesek és segitőkészek voltak!!!!!!!!!!!
Nem tudom mi a menete de a kezelől zárhatják is akár a topikok vagy ha valakinek kérdése segitségre van szüksége szivesen állok rendelkezésre. üdv minden jót |
Bejelentkezés
Hirdetés |