Fórum témák
» Több friss téma |
Igen és a "hátán" fekszik, hogy nehogy egyszerű legyen a csere alkatrész beszerzése.
Azért lehet válogatni: Bővebben: Link
Üdv.
Segítséget kérnék, B04N03 power mosfet -re lenne szükségem, vagy amivel helyettesíthető lenne és lehetőleg amelyet 1-2 napon belül be is lehetne szerezni magyarban.
sziasztok
Keresnék 4 digites 7 szegmenses LED kijelzőt.Közös anódos, 12 pines. Típusa: ARK SR430563 Hol lehetne ilyet beszerezni vagy esetleg valami helyettesítőt. Előre is köszönöm a segitséget.
Bővebben: Link
Bővebben: Link Ha csak 12 kivezetés van, akkor nincs kettőspont. Ha kettőspont is kell, akkor itt keresgess. A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2021
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy Aneng AN8009 multiméterben használt 200mA-es 10x3.5mm-es biztosítékot hol lehet beszerezni? Előre is köszönöm a segítséget!
Ali-n láttam ilyen pici biztit, de mire az ideér...
Hasonló multiban én ráműtöttem egy "normális" bizti foglalatot.... volt elég hely
Ali-n csak 600mA-est találtam. 200mA-est a bele való méretben még nem sikerült találni.
Van axiális kivezetésű, a lábakat levágod róla, és mehet a foglalatba. "8020.0507.PT" a neve.
Sziasztok, fogas kérdés: hol szerezhető be, ha egyáltalán, a valószínűleg Sony saját gyártású RC2106M típusú IC? Mega bass célokra készítették.
Üdv!
Van egy Tarrington House PB27 befőző automata, amiben valószinűleg csal a termosztát, mert már 60C°-ra beállítva is forralja a vizet. A termosztát tipusa:WYE-104 1706/104/4B-104 16A/250V Ennek az érzékelő része egy kerek tányér, ami az edény aljára szorul egy rugó által. Hol lehet ilyet beszerezni,mert a gugli nekem nem adott értelmes találatot. 30-90C°-ig állítható a skálája szerint. Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2021
Ez egy egyszerű, kapillárcsöves termosztát. A trükk abban a részben van, amit a rugó szorít le. Lehetséges hogy egyedi gyártmány, csak az automatát készítő cég számára gyártották. WYE-104 termosztátra keresve van pár darab de egyiknek sem ilyen az érzékelő része.
Ha másként nem megy, valamilyen normál termosztátot drótozz bele.
Igen, termosztátot találtam, de biztos hogy ez egyedi gyártmány. Akkor megpróbálok egy másikat bele applikálni, csak még ki kell találnom hogy hogyan fogassam fel az érzékelőt. Köszi.
1,5 és 2,5mm-es lehetőleg különböző színű tömör aluvezetékeket hol lehet venni?
Szevasz!
Próbálj meg beleaplikálni hajdú bojler hófokszabályozót. Igaz kell egy kicsit mechanikázni, kép. Üdv. M.
Azt szeretné, hogy belinkeld, ahol találtál.
Google a barátunk, aztán telefonálni, hogy melyiknél tartanak ilyen árut.
![]()
Szerintem ezt mindenki tudja. Gondolom kereste, de nem talált. Ezért kérdezte. Ha valaki tud segíteni, miért ne tenné? Nem ez az oldal lényege?
Ja, alut keres. My bad, rezet olvastam, az van mindenhol.
"Lassú főző", rizsfőző...na meg az én elektromos kuktám is ilyennel szabályoz.
Egy bizonyos régi whirlpool mosógépben is ilyen volt beépítve, de annak kisebb volt az átmérője... A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2021
Én telefonáltam direkt vagy tucat helyre (~8 helyen nem élt a telefon), 2 helyre bementem, mert útba esett, de nem forgalmaztak ilyet. A többit rábíznám a keresőre.
![]()
Üdv!
Nem hiszem hogy sok helyen forgalmaznák, szerintem alumíniumból maximum földkábellel foglalkoznak, de azt is csak nagyobb keresztmetszetben árulnak. Ma már késő van, de holnap megkérdezem az ismerős boltokat, hogy egyáltalán forgalmaztak-e az elmúlt 50 évben. Ha nem csal az emlékezetem kb. a 70-es évek előtt használtak ilyet, villanyszerelésre. Régi 1000 éves házak felújításakor találkoztam ilyenekkel. Ha netalán kapható, megfogják kérdezni kb. milyen mennyiségre lenne szükséged? Az sejthető hogy szinenként 3-5 méterért nem fognak rendelni szinenként 100m-t. Azt nem is kérdeztem milyen szigetelő anyagra van szükség, gondolom műanyag. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2021
Maradt pár méter 5 eres alu kábelem, abban 3 szín van. Nem tudom mennyi kellene.
Megnéztem én is pár helyen kíváncsiságból. Sehol nem árulnak ilyet, csak nagyobb keresztmetszetben, de az is csak rendelésre. Elmúlt ez a világ már
|
Bejelentkezés
Hirdetés |