Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért Einstein -nek volt a maga korában néhány olyan "agysorvasztó" gondolata, amit csak évekkel/évtizedekkel később tudtak/sikerült igazolni ...
És sok olyan is, amit az életében nem mondott, mint az már bebizonyosodott több alkalommal. Csak ugye a hatalmas, gondolatébresztő mondatok mennyivel másként hangzanak egy nagy embertől...
És, ha nem haragszol, ebben mi a tanulság, vagy elgondolkodtató?
Nem haragszom.
![]() A nagyon nagy többség, természetesen tisztelet a kivételeknek, valós vagy valótlan idézeteket puffogtatnak és itt meg is állnak, legfeljebb sóhajtanak egyet, miszerint mennyire igaz és úúúú meg ááá meg hajjjjaaaajjjj, de hogy a kisujjukat is mozdítanák, na azt már nem. Ez a képmutatás, ami elgondolkodtató.
Köszönöm!
Szerintem a képmutatás nem elgondolkodtató, hanem csak egy viselkedési forma. Persze megértem ez ügyben a véleményedet. Azonban a hitet sem a templomba osztják, az magánügy. És szerintem mindenki saját magánügye. Ezen nem kellene vitatkozni. És mindentől függetlenül, további jó hétvégét!
Ha nem igaz, akkor bementem a csőbe. Kértem a törlését. Mi ebben a képmutatás?
Vannak köztetek festők? Fal festéssel kapcsolatban szeretnék tanácsot kapni. Réteg rend stb. Átvettem a lakás kulcsokat és egy hetet szánok a felújításra.
Idézet: „egy hetet szánok a felújításra” Ez itt a legnagyobb probléma, egy hét nagyon kevés bármilyen komoly felújításra. De először nézd át a villanyt, vizet, ha van fűtést, hogy ne festés után kelljen vésni. Amúgy semmit nem mondtál a falról, alapnak az biztos, hogy ha hámlik, el kell távolítani. Ha nem stabil, akkor van mélyalapozó. Ha meszes, akkor azt mással nem lehet festeni, de akárhogy döntesz, olyan festéket használj, ami a nedvességet hagyja elpárologni a falból, illetve az olcsó festék okkal olcsó. A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2021
![]() Meszelést (lemosás után, portalanítás miatt) lehet diszperzittel. Fordítva nem érdemes.
A lakás állapotától függően lehet 1 hét elég lesz a hibák feltárására ...
Az asszony lakását az előtt újította fel a eladó, hogy eladta. A szobában nincs védőföldelés és MTK vezetéken (NEM CSŐBEN !!! a vakolatban) lett a villany bevezetve. Plussz ér persze nincs ... A konnektorok földeltek, másfélét már venni sem lehet ...
Ami biztos: a fal tégla és vályog keveréke. A bútort szerintem túl közel rakták a falhoz mert penészes.
Előkészítve lehet meszeltet diszperzittel festeni, de sok értelmét nem látom (főleg, hogy írta utólag, helyenként penészedik és részben vályog). De nem mondtam semmit a fordítottjáról.
Ha penészes a fal, akkor mindenképpen az okát kell megszüntetni, aztán a penészt kezelni. ha nedvesedik a fal, vagy hőhíd van, azzal később még bőven lesz problémád. Vályogot csak olyannal fess, ami a párát teljesen át tudja engedni, ha már diszperzites és nem akarod az egészet leverni, akkor azzal kell majd.
Otthon könnyű dolgom volt mert vert fal van és az soha nem penészedett. Bezzeg a cementes vakolat.
Jó reggelt! Érdeklődöm,hogyan lehet "hivatalos" formában admint/moderátort elérni, üzenetet küldeni számára? Nem találok erre megfelelő lehetőséget. Privát üzenetben nem akarom zavarni.
Köszi mindkettőtöknek, de úgy látom a "Moderációt kérek" a hozzászólásra vonatkozik csak, a Hiba jelentése pedig: "Weboldallal kapcsolatos hiba jelentése" az amit itt meg lehet adni, de nekem nem a weboldallal van hiba,hanem sajna az egyik buzgó felhasználóval. Ezt a "hibát" (hibás felhasználót) szeretném jelenteni a moderátor/admin-nak, lehet-e állandó és teljes tiltást kérni rá,úgy mint a Facebookon is van ilyen lehetőség?!
Amennyire tudom, a moderátorok szoktak egymással beszélni.
Az persze előfordulhat, hogy nem rögtön reagálnak, de szoktak... Idézet: „nekem nem a weboldallal van hiba,hanem sajna az egyik buzgó felhasználóval” Erre most mit lehet mondani? ![]() Nekem van egy "Letojom" tablettám erre célra. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2021
Jelen pillanatban csak a Frankye féle megoldás a hivatalosan elfogadott és ismert módja a moderátorokkal való kapcsolatfelvételnek. Amit ott írsz, azt mindannyian látják.
Hidd el, hogy ha bármi gondod van, akkor azt akárhogyan jelented, a megfelelő kezekbe fog kerülni!
![]() Ez nem vodás ügyfélszolgálat, hogy csak előre megírt problémák léteznek.
Ha ahogy írod, egy felhasználót szeretnél letiltani a privát üzenet küldésről (irányodba), akkor a vele történt beszélgetésnél a nyilacskára kattintva bejön egy menü, ott hozzá tudod adni a tiltólistához, nem kell ehhez moderátor, a moderátor sem fog tudni helyetted tiltani senkit.
Irigylem rendíthetetlen nyugalmadat,de itt sajna a letojom tabletta már nem segít.De azért köszi.
Köszi mindenkinek a támogató hozzászólást, a tanácsaitokat megfogadom.üdv
Nem-nem,félreértetted,ez már megtörtént,korábban letiltottam ezen módon,most minden egyéb módon cseszeget, fórumbejegyzéseimnél,vagy hirdetéseimnél piszkoskodik,ahol sajna nem tudom letiltani,de azért köszi,hogy foglalkozol a bejegyzésemmel. Talán a legjobb ha a moderátorokhoz kerül ez a történet.üdv
Moderátor akkor tud segíteni amikor az adott ügy megtörténik, például törli a hozzászólást az apróhirdetésről. Az ügyet hosszútávon Te tudod megoldani, hogy megbeszélitek a nézeteltérést, a moderátor nem tud XY-t kitiltani YX apróhirdetéséből, hogy ne tudjon kommentet írni.
De ha épp fut egy apróhirdetés, aminél nem odavaló komment jelenik meg, arról lehet értesíteni moderátort és akkor tud is intézkedni.
Kivéve ha az elkövető kimeríti a zaklatás fogalmát, és akkor lehet menni a rendőrségre (folyamatos, kéretlen, akár szöveges akár szóbeli fenyegető magatartás, ha ez a zaklatott emberben félelmet kelt, akkor zaklatásról beszélünk).
Idézet: „Talán a legjobb ha a moderátorokhoz kerül ez a történet.” Ezen kuncogtam magamban egy sort ![]() Bár lehet Neked egyáltalán nem vicces... A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2021
Idézet: „Ne szakbarbárkodjunk.” Sokan tévesen értelmezik ezt a szakbarbár főnevet.
Innen szép győzni
![]() Ha esetleg raksz fel majd képeket, lehet konkrétabban is tudnak majd neked segíteni, de a penésznek mindenképpen az okát szüntesd meg, nincs penészgátló varázsfesték, ami eltünteti tartósan. Ha tényleg csak a bútorok rátolása volt, akkor a penészes részek leverése segíthet. A lakás villamos hálózata milyen állapotban van, csöveket ellenőrizted? Ha vésel falat, ne felejts el plusz csövet berakni kommunikációs kábeleknek, később sokat fog segíteni.
Ez egészen pontosan így van.
Sajnos az nem megoldható (már csak technikailag sem), hogy egy-egy fórumtagot nem engedünk egy másik fórumtag hozzászólására reagálni. Amennyiben sértő, valótlan, vagy más okból kifogásolható egy hozzászólás, akkor azt a "Moderációt kérek" funkcióval lehet jelezni felénk. Ha a privát üzenetvátásban jelenik meg kéretlen, vagy más okból nem odaillő válasz, azt az illető letiltásával lehet kezelni. Egyebekben pedig valóban, mi, moderátorok, "beszélgetünk" egymással a fórum nyilvános részén kívül, többek között az ilyen, és hasonló esetek miatt, de a fejlesztési, változtatási dolgokat is ott vitatjuk meg, illetve a súlyosan/sorozatosan szabálysértő fórumozókra is ott hívjuk fel egymás figyelmét. Nem titok, hogy - természetesen - a jelen beszélgetést is megemlítem ott, és felhívom a többi moderátor kollégám, valamint az oldal üzemeltetőjének figyelmét is rá. |
Bejelentkezés
Hirdetés |