Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hivatalosan is beizzitottak a kampány rakétákat.
Én azért szeretném ha ez a fórum kimaradna ebből.
Kérjük, mind a trágár beszédet, mind pedig a masszív politizálást fejezzétek be. Köszönjük!
A Zesco a szegény ember boltja. Mondotta egykor a volt főnököm.
Az igaz volt néhány éve, mert csináltam összehasonlító szemlét, vásárlást, a többiekkel. Sok éven keresztül jártam oda, de mostanában nem jártam benne.
Na jó van ami, olcsóbb vagy drágább az nem is kétség. Néhány év óta a szomszéd városban található hipermarketben szinte mindig üresek a polcok.
Sziasztok!
Tudom, hogy egy idióta vagyok, de keresek kb. ping-pong labra méretű (3-5cm átmérőjű) átlátszó plexi vagy mindegymi gömb, félgöm, 1/3 gömb (tehát pupos) műagyagot. Nem kell starpabírónak lenni, csak nagyon átlátszó, mintamentes legyen. Valami ajándékjátékból van 1-2 db. , de fogalmam sincs honnan. Ha csoki, műanyagfigura, intimbetét, kisebb neutronbombához adják ajándékba, akkor felvásárlom (max elhízunk...a csoki a tietek...). Valakinek van ötlete? A bon-bon-os mélyhúzott dolgok is mintásak
Horgászboltban érdeklődj "vízigolyó" (balinozó eszköz) után, hátha találsz még valahol.
Van olyan automata ami apróért cserébe egy átlátszó szétpattintható golyóba rakott kisebb játékokat ad. Bővebben: Link
Mert az lesz a boltban. https://hvg.hu/zhvg/20210113_lisztkukac_eu_elelmiszerbiztonsagi_hat..._eheto
Merthogy nagyon átlátszó labdát nem gyártanak, mert szivás lenne vele játszani.
Tesco bejárat (de szerintem máshol is), oda szokták felállítani ezeket a bogyós automatákat! 200Huf és ad bogyót, amiben talán gekkó van (persze nem élő). Szép átlátszó, a jószág meg szép színes!
Babákhoz (is) vannak hasonló csomagolások.
Most vitték el a szelektivet.
Csak akkor eszem meg ha nincs benne hajszál.
Ha találok benne hajszálat nem eszem meg.
Ne aggódj, az nem lesz benne. HACCP szerint készül majd.
Uhhh. Megnyugodtam, a tücsköket várom nagyon.
Ez eszembe sem jutott, pedig mekkora poén lenne
Nagyon köszönöm a tanácsokat, zsenik vagytok!!!
(apró kérdés, a TEK mennyi idő alatt visz el, ha 12kg 100-assal beállítok a bolti játékautomatához és 2 órán keresztül csak ürítem, mikor a benne lévő cuccokat meg elajándékozom...)
Vagy nem tudok keresni vagy nem is hittem, hogy ilyen néven lesz... Köszi!!!
Nekem kimondottan ízlik a Tescos paradicsom, ami műanyag dobozban van, talán szilvaparadicsom a neve, vagy fürtös, és 700 Ft az a kb. 25 dkg-nyi mennyiség.
Korábban írta valaki, hogy az olcsóság jellemzi a boltot, amit talán jól cáfol, ez a 2800 Ft/kg-os paradicsom.
Ha ekkora mennyiségben akarod elhasználni, akkor lehet megérné egy vákuumformáló asztalt összeraknod hozzá és műanyag lapból megcsinálnod...
youtube bemutató
Az előzőeket olvasva, minden lehet politika, ha annak mondjuk. Lényegnek a tényeket mondanám.
Nem politizálva, szép egy piros szegfű, vagy rózsaszál, én is vettem ilyet, amikor udvaroltam. Most azonban a narancsot részesítem előnyben, mert szeretem az illatát, mielőtt eszek belőle. És megértem azt is aki a szilvóriummal van így, mert mind a kettő egészséges véleményem szerint.
Az nekem is a kedvencem, már gondoltam is rá, hogy valahogyan termeszteni kellene, mert így nagyon drága.
Rafináltan, szó szerint azt írtam be amit keresel "átlátszó gömb", majd képekre váltottam
![]() Van olcsóbban is, ha több kell belőle: Példa.
De legalább finom.
![]() Persze azért kivételek vannak. Van máshol is paradicsom aminek nem nagyon van íze. De én talán azt nem szeretem, amikor olyan permet? szaga van a paradicsomnak vagy akár a paprikának. Amikor megmosom, akkor is még a kézen is érződik. De lehet nem permet, hanem valami érlelés gyorsító szer. A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Na jó van ami, olcsóbb vagy drágább az nem is kétség. Néhány év óta a szomszéd városban található hipermarketben szinte mindig üresek a polcok.