Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Annak a közvetítéset érdemesebb nézni/olvasni, aki ért is hozzá
Tanult szakmám. Kitudom szűrni a tévedéseket.
A hozzászólás módosítva: Szo, 23:17
Most én is itthon vakargatom, de a többiek tényleg nyomják a 3-as vezénylőben!
Mivel a gép 3000-et pörög, igen!
De más nem is lehet, mert a védelmek azonnal beleszólnának. A hálózat frekijét nem szabad rángatni. Van, amikor a gépeink is frekvenciatartás üzemmódban dolgoznak.
És mégis tartod a kapcsolatot, meg mégis "ott vagy" -legalábbis úgy látom az írásokból
![]() Jól is van ez.
Erre most (és később sem) nem válaszolhatok...
Egy kis humor.
Az ötvenes években megjelent pár bőrkabátos egyén, fekete autóval a Lenin hőerőműben: - Elvtársak, hallottuk, hogy önök itt meddőt termelnek! - Őöö, hááát... - És mondják csak, meddig akarják még ezt folytatni?!
Anno a tanműhelyben gyakoroltuk a szinkronizálást, hálózatra kapcsolás.
Rezgőnyelves frekvencia mérő meg szinkron lámpa.
NEM volt az '50-esekben Lenin erőmű. (Egy volt később, SZU-ban. Csernobil)
A hozzászólás módosítva: Vas, 1:37
Á, nem. Leírtam, de töröltem.
Politizálós magyarázat lett volna. Azt meg ezen a fórumon én is útálom. A hozzászólás módosítva: Vas, 2:30
Szia! Az itt említett és linkelt "Optika Net 1000 díjcsomag" lett bekötve... Kedvezmények nincsenek, csak internetet kértem, a legdágább díjat (8560 Ft) kell majd fizetnem, az első hó kicsit olcsóbb.
De gyengébbnek tűnik a hozzá adott wifi6-os modem/router jele, mint az én AX1500-as MESH routerem. Persze a beépített meg a külső antenna van különbség..,ez tiszta. Meg az is, hogy ha lenne 2,5 Gigabites hálózati kártyám (1 ilyen LAN kimenete is van a Sagemnek)... De most a grátiszba a nyár végéig a 2000-es netet kapom...sajnos csak azt tudom, ami a címemen elérhető. Persze a visszamondott 2-e Ft-vel olcsóbb 100-as netnél ( ami 23-at tudott) nagy a gyorsulás, a fel/le most egy wifi6-os wifi stickkel kb. 300/300... Az ismeretlen NyúlColmbo felesége és unokája
Ajajj...kiskorú is van a képen?: GDPR kiskorúak védelme... Az arcát fekete filctollal ki kellene takarni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |