Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Távvezérelt PC

Témaindító: borys_90, idő: Jún 23, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) borys_90 hozzászólása Jún 23, 2008 /

Azt szeretném elérni a gépemen h távkapcsolóval be tudjam kapcsolni!! 1 dvdből kiszedtem a sensort és a távirányítója is megvan de nem tom h hogy kössem h működjön is
(#) bbb válasza borys_90 hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

nem hiszem, hogy hosszúéletű lesz ez a topik...

amúgy meg www.tavir.hu, ill. van pár alaplap, ami alaból támogatja a távirányítós dolgokat, de persze tvtunerkártyák is vannak, amikhez adnak távirányítót és lehet vele szórakozni.
nekem pl. asus alaplapom van dh (digital home) varázsszóval, így tartozék volt hozzá a távirányító, amivel ki-be lehet kapcsolni, nem funkciókat elérni...

a te eseted nagyon nem egyszerű:
valahogy életre kell kelteni a szenzort, majd mondjuk a gép bekapcsgombjához bekötni. az meg hogy a távirányítót használd ahogy van, nagyon nem triviális feladat, hiszen minden gombnyomás egy kódot küld el, és ezt dolgozza fel ami veszi a jelét.
de azt még érdemes lehet megnézned, hogy az alaplapodon van-e infraport, ill. a biost be lehet-e állítani, hogy arról éledjen. (mint ahogy pl. billentyűzetről lehet feléleszteni a gépet, elvileg vannak olyan lapok, amit infrán keresztül is lehet)
(#) ork1 hozzászólása Jún 23, 2008 /

A helyedben, vezeték nélküli csengővel oldanám meg. Amit egy relével a power nyomógombra kötök, párhuzamosan
(#) hertán hozzászólása Júl 17, 2008 / 4

Bővebben: Link

Itt van valami ami neked jó lehet.Bővebben: Link

és még egy a bekapcsoláshoz.
(#) borys_90 válasza hertán hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Nagyon köccce a segítséget!!!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem