Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hőkamera kölcsönHőkamera. Kellene nekem egy fél órára.Tudna e valaki kölcsön adni nekem. Érte mennék. Egy elektromos kötődobozban valami szaglik Ezt keresném meg vele.
Kar, hogy nem.
Lett volna egy ajándekom (persze, cssk ha teljesülnek a frltételek. Mert polcon porosodni nem adom)
Ha nem találsz közelebbit, akkor én kölcsön tudom adni az enyémet, de azt mobiltelefonnal tudod használni.
Viszont ha már szaglik, akkor azt lehet, hogy enélkül is meg tudod találni.
Vannak nagy motoros fórumtársak, csak én helyből ismerek négyet.
![]() Nekem is csillog a szemem, de ráülök a kezemre. ![]() Emléktábla (kiegészítés)Emléktáblát avattunk a minap kies vidékünk költőjének (író, festő, múzeumigazgató, tanár) házánál.Sajnos szervezési hibából lemaradt az egyik főtámogató a tábláról. Ezért kellene valami időálló míves (nem márvány, nem csicsás) tábla a közösség nevével. 15 x 25 cm-es tábla kellene, kb. 21 betűvel. Egy fekete márványtábla alatt lesz elhelyezve a fehér oszlopon. Ahhoz kellene harmonizálnia. Van-e valakinek ilyen lehetősége?
Pesten sok ötletem lenne, bronzból meg annyi mint a tenger.
Szerintem furán fog kinézni mindenképpen a hozzátoldás. Még MÉM is lehet belőle... A hozzászólás módosítva: 6:40
Nem lenne egyszerűbb, esztétikusabb újra legyártatni a táblát, ezúttal a komplett névsorral?
Lehet triviálisat kérdezek, de nincs hely a táblán már utólag odavésni?
Nem toldás, mellé/alatta egy tábla, egy másik felületen.
Teljesen tele van, le se lehetne venni a helyéről.
Nem ismerem a körülményeket, de intézményi szinten ez nekem nem tűnik jelentős kiadásnak. És mégis csak bbb javaslata lenne a korrekt megoldás.
(Az összeg érzékeltetésére, ez szűken egy teniszütő ára, és abban még nincs húr, jó eséllyel markolata sincs, és még nincs is házhoz szállítva.)
Számtalan ilyen megoldás létezik, érdemes keresgélni, hogy melyik stílus vagy kivitel felelne meg, ebben a döntést te tudod meghozni.
Példák: Bővebben: Link Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |