Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Keverőpult építése, javítása
Őőő, én nem evvel építem... de az igen.
Amikor azt írjátok hogy"nézzem át"akkor mit nézzek rajta??
ui:tudom hülye kérdés de én még nagyon ![]()
a kapcsolási rajzot vesd össze a nyáktervvel..de szerintem ha valaki olyan nyáktervét készíted el amit már megépítettek és tökéletesen működik akkor nem kell átnézni csak ha nagyon alapos akarsz lenni
Csak az a gáz hogy olyan szarul van meg rajzolva hogy nem birom kiolvasni az alkatrészek adatait
![]() http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/19/19804e7e3dd1e5f8ff620...4e.jpg kondik.jpg ??? ![]()
Csúnya beszéd miatt szeirintem számíthatsz még 1 warnra modik felől...
Én normálisan ki tudom venni... nem tudom mi nem jó neked vele. Szerk... tudod mi lenne a legegyszerűbb neked? Vedd meg a HEStore-n KIT-ként!
én sem értem hogy mit nem tudsz kivenni belőle hiszen tökéletesen kivezette hogy melyik alkatrész milyen értékű illetve típusú
A bamenet az milyen formában szokott történni ezeknél?
![]()
mostmár ki tudom venn én is.
de nekm olyan kéne amiből 1 potival áthúzom az egyikzenéből a másikba ![]() tudsz segíteni? ![]()
Akkor tehát olyan kéne amiben van crossfader.
Tudsz segítene? ![]() ![]()
Van itt egy rajz milyen ic kell hozzá?
Értem kössz
![]() De olyan érdekesen van meg rajzolva.Nem bírom kivenni hogy melyik láb hova.
Meg az hogy nincs oda írva hogy mellyik láb melyik(12345678)
![]()
Húú, 1000 bocs de ebben már nem tudok segíteni.
Majd az okosabb emberek megmondják, mert abban sem vagyok biztos hogy egy darab kell bele vagy 2... Bocsi ![]() Én meg most kezdtem neki a keverőm nyákjának... húú mekkora meló lesz evvel. Ajjaj ![]()
Kössz mindent.
Sok sikert a nyákhoz ![]() ![]()
Huh... köszi
![]()
Aki tud segíteni hogy melyik láb melyik az segítsen
kössz ˇˇˇˇ
szerintem #253914 es hozzászólásodra gondolt a moderátor amiben csúnyán beszéltél..legközelebb csillagozd kis és akkor nem lesz belőle probléma
Őőő jól jöhet a rajz még nekem is, viszont valamit nem értek.
Az NE5532 az 8-lábas de a rajzon mind a 8 láb le van már foglalva, aztán van egy másik "háromszög" amit nem tudom mi az. Az egy másik NE5532 lenne? Ezért is nem tudtam mit mondani "mrautomi"-nak milyen IC kell bele. És egy más kérdés, hantechnikához csak a lineáris potméter a jó? Valaki tudna nekem grafikont mutatni a lin/log potikról? Köszi szépen |
Bejelentkezés
Hirdetés |