Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Golf IV elektronika
 
Témaindító: Tomszy, idő: Jún 28, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   48 / 48
(#) VIM válasza Tomi111 hozzászólására (») Dec 8, 2022 /
 
Szia! Nincs benne véletlenül ilyen szekunder légszivattyú?
(#) Fats Domino válasza Tomi111 hozzászólására (») Dec 9, 2022 /
 
Jó lenne kiolvasni a hibakódot,abból lehet következtetni. Hozza el az autót ,van hibakód olvasóm.
(#) kala1982a hozzászólása Márc 17, 2023 /
 
Sziasztok, gyújtáskapcsoló csere után a beta rádió furcsa dolgokat művel. Régebben két napos akku töltés miatt levett saru visszahelyezés után sem kért kódot, most már igen. /külföldről behozott autó, szerencsére szervízkönyvében benne volt a kód/ Kék kábellel és vcds 1.2 Lite-tal ki lehet kapcsolni ezt a kódkérést?
+1 Eddig ha szólt a rádió mikor leállítottam az autót, és kihúztam a kulcsot kikapcsolt, következő kulcs behelyezésre bekapcsolt, most manuálisan kell kapcsolgatni, erre valami gyógyír? Gyujtás kapcsoló csere alapra visszaállított mindent
(#) Chipmunk1960 válasza kala1982a hozzászólására (») Márc 20, 2023 /
 
Hali, Elég zavaros amit írtál, de a rádió vezetéke nem ugyanoda került vissza. Ezért nem akkor kapcsolja az áramkörét.
(#) kala1982a válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Márc 22, 2023 /
 
Rádió vezetékéhez nem lett nyúlva, csak a gyújtáskapcsolóhoz, ezért nem értem, hogy ha eddig több napra le is volt véve az akksi, miért kért most kódot. Nem volt időm még megnézni, majd talán hétvégén. Valami olyasmi kell nekem, mert azt hiányolom nagyon, hogy gyújtás ráadáskor szóljon a rádió addig, amig le nem állítom ÉS ki nem veszem a kulcsot a helyéről.
(#) Chipmunk1960 hozzászólása Márc 23, 2023 /
 
Nekem a gyújtás kapcsoló betét tört ketté, azt cseréltem, és abban van egy olyan tárcsa ami rádiót bekapcsolva tartja, amíg a kulcsot ki nem húzom. Ez egy külön csatlakozó, direkt a rádió számára. A másik vezeték állandó + az tartja a memóriában a csatornákat, meg a kódot. Már nem emlékszem milyen számokkal voltak jelölve, nincs túl sok próbálgatni kell, vagy egy rajzon megnézni.
(#) VIM hozzászólása Ápr 9, 2023 /
 
Sziasztok! Volna egy Leon ablakmosóval kapcsolatos kérdésem amire nem tudom a választ, hogy a vezető oldali spriccelő nem elég erős vízsugarat ad. A folyadék az a fúvókáknál akadálytalanul jön de erőtlen míg az utasoldali az kielégítő. Az a kérdés, hogy ebben az esetben a mosómotor lehet gyenge, hogy nem szállít eleget vagy valahol az "Y"-nál nézzem meg, hogy nem e ott veszik el a nyomás. A vezető oldali csövezés az a hosszabb azzal a cca. 40-50 centivel és mivel működik maga a motor és oda is szállítja a folyadékot csak ott nem eléggé erős a vízsugár, ezért gondoltam a motor hibájára (23 éves). Jól gondolom?
(#) zolika60 válasza VIM hozzászólására (») Ápr 9, 2023 /
 
A vezető oldali spricnit piszáld ki, mert Archimedesz óta a nyomás minden csőben egyenlő.
(#) VIM válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 9, 2023 /
 
Azt már kiszedetem és kitisztítottam de nem lett jobb a helyzet, nem is volt mit kitisztítani, mert tiszta volt. Hát nem tudom de nekem ez a spriccelő az úgy jön le, hogy ha egy csőszakaszt kilyuggatnak és egyik végét bedugják a másikon megnyomatják folyadékkal akkor a betápláláshoz közel eső lyukon jobban spriccel a folyadék mint a cső végén lévőnél.
(#) Don Quijote hozzászólása Máj 1, 2023 /
 
Sziasztok, tud nekem valaki segíteni abban, hogy miért nem működik a jobb hátsó ajtóban az ablakemelés és az elektromos zár?
(#) kaqkk válasza Don Quijote hozzászólására (») Máj 1, 2023 /
 
Előfordulhat hogy az átvezető kábelkötegben van szakadás ?
(#) Don Quijote hozzászólása Máj 7, 2023 /
 
köszönöm, meg nézzük hátha sikerül valami kezdeni vele.
(#) Xyzv hozzászólása Feb 8, 2024 /
 
Sziasztok.
Mitől lehet,hogy Golf IV ben néha elmegy a belső világítás , vezetékek jók , komfort modul lett cserélve nemrég ? Nem ajtonyitasra nem kapcsol hanem hol jó hol nem.
(#) GyurikaBx válasza Xyzv hozzászólására (») Feb 8, 2024 /
 
Ki kell olvasniott általában szokott panaszkodni, hogy melyik ajtókapcsoló vagy zár nem jó.
(#) Xyzv válasza GyurikaBx hozzászólására (») Feb 8, 2024 /
 
Köszi a segítséget . De ha a zàr lenne rossz , attól mèg belül működnie kène a lámpa olvasónak vagy bármelyiknek nem ?
Következő: »»   48 / 48
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem