Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valahogy így. Alkudni lehet.
![]() Előtte érdemes megnézni, hogy kinek van ház előtt, az oszlopon drótja.
Ez van most...a pirostáblást mutasd, az a jövő!
A hozzászólás módosítva: Sze, 19:24
"...egységes árazásba terelése. Ez a folyamat sok ügyfélnél a kedvezmények kifutását és áremelkedést eredményezett"...na meg búcsút intettek nekik.
Nézegetem én is, hogy érdemes-e váltanom - de úgy néz ki, hogy nem. Ugyanis most 1000/300 optika van, de bármelyik szolgáltatót nézem, itt 1000/50 a leggyorsabb amire szerződni lehet...
Az ár nálam is drasztikusan felment (mióta kifúrták a digit - azóta ismét nincs verseny, csak kartellezés).
A t-nél pl. a 1000/1000 oda-vissza ezer! Max. 870 a valós. Szomszédnál a 2000-es egy 2,5GBs LAN kártyával 1650-et tud...
A hozzászólás módosítva: Sze, 21:33
Nálam jelen pillanatban ez a sebesség mérhető (digi): Bővebben: Link (940/328)
Ha megnézem a telekom oldalát ott 1000/1000-et választok, majd kéri a címemet. Megadom a címet, akkor a legnagyobb csomag amit mutat 1000/50-re vált... Úgy néz ki, hogy akkor marad ami van.
A mi utcánkban pár éve építették ki az optikai hálózatot...ezért van 2000 is (hamarosan jöhet akár a 4000-es is
). Nekem nagy ugrás lesz a 23-ról a 870-re "gyorsulás"...persze csak 10 nap múlva.
Nekem 4 éve egy 120/50 -es volt és kényelmesen youtube-oztunk rajta hárman egyszerre , szakadás, akadás, lassulás nélkül.
Mi a kis "KábelSzatNet 2000" (korábban "HirSat") szolgáltatótól vittük át a netet és tévét a "Yettel"-hez és jó döntés volt. Esetemben az összes Nickelodeon csatorna kínálatból kikerülése verte ki a bisztosítékot, ami tűrhetetlen lett volna (továbbra is ugyanannyiért).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

). Nekem nagy ugrás lesz a 23-ról a 870-re "gyorsulás"...persze csak 10 nap múlva.