Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nos akkor a (lezárult) szavazás végeredménye: 8,05 jövök.
Részletes (ezt lehet kommentelni, és bővíteni, stb.) lista: boyscout -> Megyek tutira -> Saját autóval -> ??? Diamik -> Megyek Gafly -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Granpa -> Megyek tutira -> Közösségi közlekedéssel -> Ott alszok Jani1987 + 1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nagy hoho -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nyamnyam -> Megyek tutira -> Saját autóval, viszem Zsomborékat Pucuka -> Megyek??? Sucuka -> Megyek SZS + 1 fő -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Udvari Zsombor +1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek A kettő közötti természetszerűleg van némi eltérés. Szerintem most az van, hogy várjuk a szervezőtől a továbbiakat.
Akkor ennek örömére egy kis macskatechno neked: yt
Ha jól számolom a +1 főket is beleértve, akkor legalább ~14-en leszünk a találkozón.
Szólok, hogy a találkozón két 5 colos szürkeárnyalatos képcső is ingyen elvihető lesz, az elvihetős topikban eddig nem csapott le rájuk senki.
Kísérletezésre lesz valakinek pár voltos trafója amit mondjuk egy fa lapra lehet csavarozni? Nem kell sok. 10V alatt.
Nekem van 16v -os az sok ? Ja meg DC vagy AC ?
A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2024
Szeretnék beszállni a közösbe egy jó házi salátával. Csak segíteni kell a kertben leszedni.
Pénteken ebéd után után érkezünk nagy hohóval, akár még ez is benne van a pakliban.
Ámbár addigra szedhettek is egy csomóval, hogy ne sok időt kelljen tölteni ezzel is. Ahogy nézem a naptárat, már csak tizet kell aludni a nagy napig. Granpa mestertől, mint a szervező, epedve várjuk a részleteket, mert nem nagyon csorogtak eddig...
Idézet: Hozzak esetleg sztereó Genius PC hangszórót, amit jack dugóval "bármire" rá lehet kötni? „@granpa: Hangsugárzókat, egyéb zeneszerszámokat ki fog hozni? Nekem eléggé szűkösek a lehetőségeim...”
Ez Gafly kérdése volt. Én nagyon jól elvagyok zaj nélkül.
Azért egy kicsit több részletet csöpögtethetnél így vészesen közeledve rendezvényhez, mert az, hogy a kezedben lévő baltával szétvered Zsombor szent PC hangszóróját, nem feltétlenül vonzó annyira, hogy ezért útra keljen bárki is. Olyat kellene mondani, amitől a 13 jelentkezőn túl is megjelenik valaki...
Eléggé időben meghirdettetett. Tehát, aki jelentkezett, jön. Remélem lesz még "beeső" is annyi.
Úgy készülök. Előkészületek folynak.
Azt értem, hogy a Tiszántúlon alig voltak de erre meg kellene legyen a 20 fő is.
● Van egy AC 6V kimenetű trafóm, 30VA névleges teljesítménnyel, az elején szabványtalanul kicsi banándugó aljzatok vannak, valamint kivezettem egy szabvány vastag tápdugóra is a kimenetet.
● Van egy régi trafó, szelén egyenirányítóval, mindenféle feszültségeket tud, bőven akadnak 10V fölötti feszültségek is. Melyiket hozzam el? Persze csak a találkozó idejére.
Nem szükséges elhozni csak ezért. Nekem egy rádióból vagy valamiből bontott kicsi trafó kellett amit később dobozba építhetek. Most pont kaptam is ilyen dobozt. 250x200x60-as.
Azt hittem, hogy ott a találkozón akarsz kísérletezgetni és ahhoz kellene.
Lehet kap egy csengőreduktor-t, mert szerintem örökbe kellene neki ajándékba. Ugyan jó lenne tudni, hogy mégis mekkora teljesítmény kellene, és mit kisérletezne vele, de ezzel nagy kárt nehezen lehet csinálni.
Granpa kincstárában egyébként tutira van, mint ahogyan utalt is már rá. Úgyis az lenne az egyik napirendi pont, hogy áttúrjuk ingyen vihetőkért a pincétől a padlásig az egész kecót.
Leszerelt csengőtrafó az van nálunk is, ha az kell, ~8-12V körüli, ha jól rémlik.
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2024
A leszedés 2 perc max szóval nem sok idő.
3 + 5 = 8 V
Gyakorlatban (üresjárásban) több. Szerintem ez pont jó lenne neki.
Rendben, akkor emberünk fog kapni egy lakáscsengőhöz való hálózati trafót.
Nem erősítőhöz készül szóval nem kell nagy teljesítmény.
Itt nincs is nagy teljesítmény, egy mezei AC csengőreduktor.
Idézet: „Eléggé időben meghirdettetett. Tehát, aki jelentkezett, jön. Remélem lesz még "beeső" is annyi. Úgy készülök. Előkészületek folynak.” Bármi bővítés , vagy szűkítés a listán : boyscout -> Megyek tutira -> Saját autóval -> ??? Diamik -> Megyek Gafly -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Granpa -> Megyek tutira -> Közösségi közlekedéssel -> Ott alszok Jani1987 + 1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nagy hoho -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nyamnyam -> Megyek tutira -> Saját autóval, viszem Zsomborékat Pucuka -> Megyek??? Sucuka -> Megyek SZS + 1 fő -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Udvari Zsombor +1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek
Átszámolva a +1 főkkel együtt: leszünk ~14-en, bár Pucuka kérdőjeles, valamint nem tudni, hogy olyan is be fog-e esni, aki nem jelentkezett.
Granpa az ELBAFTA szervezője, listát, étlapot, részleteket onnan kell várni.
Nekem úgy tűnt, mintha te lennél a "másik szervező", a résztvevők listáját is mindig tőled láttam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |