Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
csúzliEz itt a reklám helye. Vagy mégsem? Inkább rejtvény.Hány hibát fedezel fel a képen?
Olyan mint a vonat--három indul,kettő érkezik.
"vonat"-ról jut eszembe, az lehetne huzat is.
Mintha a baloldali 3 gumi 1 csomóba "olvadna" össze, valamint jobb oldalon a 3 csomó még megvan, de csak 2 gumi távozik onnan. Termékfotót nagyon nem kellene AI generáltatni.
Volt ilyen kabarétréfa is, és csak kicsit erőltetett...:
" – Mondd, Gyurikám, mi a különbség a jár és a megy között? Mondjuk, jár az utcán vagy megy az utcán az ember? – Semmi az égvilágon. – Jó, mert nem akarok zöldséget beszélni. Tegnapelőtt láttam egy hastáncos nőt, akinek egész zeneszám alatt folyton ment a hasa. – Talán járt a hasa? – Szóval mégis van különbség? – Hát… árnyalatnyi. – Értem. És mi a különbség a tenni meg a rakni között? – Semmi az égvilágon. – Jó. Mert nem akarok zöldséget beszélni… Tegnap találkoztam egy ismerősömmel, aki nem a feleségével sétált a teszedőparton. – Hol? – A teszedőparton. – Talán a rakodóparton? – Most mondtad, hogy tenni és rakni: mindegy. Na, szóval az illető nagyon zavarba jött, és úgy rakott, mintha nem venne észre. – Úgy tett. – Hát a ti nyelvetekben egy nagy tevés kivétel van. – Egy nagy rakás." Stb.
Mi ez, modern fegyvereket rendelt a katonai szövetségünk és a ChatGPT tervezte?
Az az! : -) Csak az volt a legelrugaszkodottabb, nem írtam ide.
Valamelyik k... oldal reklámozza. Azt nem néztem, melyik, de akármelyik is lehetne.
![]() Olyanok, mint itthon bármelyik napilap. Senki nem ellenőrzi, milyen szöveg megy ki a nyomdából. ![]() A hozzászólás módosítva: Hé, 16:13
Idézet: „Hány hibát fedezel fel a képen?” Néhányat. Meg azt is , hogy a nyele terpszínű, biztos azért, hogy nehogy észre lehessen venni a támadó helikopterről. Vagy azért ha leejted a fűbe nehogy megtaláld... Muszorgxij az izé faktorbanTegnap kénytelen-kelletlen hallottam belőle, amikor a szokásos magasan szántó énekelő műsorban fellépett az a néhány, nagyon nehezen megtalált sztárjelölt, akik néhány aranybecsűt adtak elő a Mindent le lehet ezek (nézők) torkán nyomni című, műsorban, faktorostul, úgy ám. ...és akkor láttam egy elérhetetlenül szép álmot az ilyen esetekre... |
Bejelentkezés
Hirdetés |