Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én kb 30 éve terveztem mosógépvezérlőt cmos ic-kkel de nem építettem meg mert A/4 es nyáklapra fért volna csak rá .....
Ehhez kapcsolódó, szakállas vicc:
- István, önnek gyönyörűek a fogai! Most már visszateheti őket.
Idézet:
„Amúgy már mindenben wifi van. A mosógépben, a hűtőben, mindenben. Mondjuk szerintem tök felesleges, inkább csak adatgyűjtésről szól, hiszen fel kellene tenni a gyártó appját a telefonra...”
Szerintem
nem kell, hogy egy mosógép okos legyen, de ha van rajta egy sor LED ami jelzi hol tart éppen a mosás, az már bőségesen elég (a mostani ilyen).
Nem ártana, ha hiba esetén a LED-ek állásából ki lehetne deríteni, mi okozza. Sajnos, a "mezítlábas" felhasználó részére adott használati útmutató hibamagyarázata nagyon korlátozott. A hivatásos szerelő meg nem szívesen veszi fel a telefont. Vissza meg még ritkábban hív.
A hozzászólás módosítva: Sze, 16:34
Ki tud állni hibára, amit tud is villogni, de mi csupán abból tudunk következtetni, hogy éppen melyik program fázisnál állt meg ‒ nem olyan egyértelmű a hibajelzés, mint azt az ember gondolná.