Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   992 / 992
(#) erbe válasza tki hozzászólására (») Aug 11, 2025 / 1

Természetesen.
(#) erbe hozzászólása Aug 31, 2025 /

csúzli

Ez itt a reklám helye. Vagy mégsem? Inkább rejtvény.
Hány hibát fedezel fel a képen?

csúzli.jpg

(#) pittyu2 válasza erbe hozzászólására (») Hé, 9:58 /

Olyan mint a vonat--három indul,kettő érkezik.
(#) nagym6 válasza pittyu2 hozzászólására (») Hé, 11:44 /

"vonat"-ról jut eszembe, az lehetne huzat is.
(#) Udvari Zsombor válasza erbe hozzászólására (») Hé, 12:18 /

Mintha a baloldali 3 gumi 1 csomóba "olvadna" össze, valamint jobb oldalon a 3 csomó még megvan, de csak 2 gumi távozik onnan. Termékfotót nagyon nem kellene AI generáltatni.
(#) tki válasza nagym6 hozzászólására (») Hé, 14:00 /

Volt ilyen kabarétréfa is, és csak kicsit erőltetett...:

" – Mondd, Gyurikám, mi a különbség a jár és a megy között? Mondjuk, jár az utcán vagy megy az utcán az ember? – Semmi az égvilágon. – Jó, mert nem akarok zöldséget beszélni. Tegnapelőtt láttam egy hastáncos nőt, akinek egész zeneszám alatt folyton ment a hasa. – Talán járt a hasa? – Szóval mégis van különbség? – Hát… árnyalatnyi. – Értem. És mi a különbség a tenni meg a rakni között? – Semmi az égvilágon. – Jó. Mert nem akarok zöldséget beszélni… Tegnap találkoztam egy ismerősömmel, aki nem a feleségével sétált a teszedőparton. – Hol? – A teszedőparton. – Talán a rakodóparton? – Most mondtad, hogy tenni és rakni: mindegy. Na, szóval az illető nagyon zavarba jött, és úgy rakott, mintha nem venne észre. – Úgy tett. – Hát a ti nyelvetekben egy nagy tevés kivétel van. – Egy nagy rakás."

Stb.
(#) tki válasza erbe hozzászólására (») Hé, 14:03 /

Mi ez, modern fegyvereket rendelt a katonai szövetségünk és a ChatGPT tervezte?
(#) lazsi válasza tki hozzászólására (») Hé, 14:09 / 1

Nem gond, ha tudod használni a rejtővonót!
(#) tki válasza lazsi hozzászólására (») Hé, 14:10 /

Az az! : -) Csak az volt a legelrugaszkodottabb, nem írtam ide.
(#) erbe válasza tki hozzászólására (») Hé, 16:12 /

Valamelyik k... oldal reklámozza. Azt nem néztem, melyik, de akármelyik is lehetne.
Olyanok, mint itthon bármelyik napilap. Senki nem ellenőrzi, milyen szöveg megy ki a nyomdából.
A hozzászólás módosítva: Hé, 16:13
(#) Jonni válasza erbe hozzászólására (») 7:03 /

Idézet:
„Hány hibát fedezel fel a képen?”

Néhányat.

Meg azt is , hogy a nyele terpszínű, biztos azért, hogy nehogy észre lehessen venni a támadó helikopterről.
Vagy azért ha leejted a fűbe nehogy megtaláld...
(#) Ódenka hozzászólása 9:03 /

Muszorgxij az izé faktorban

Tegnap kénytelen-kelletlen hallottam belőle, amikor a szokásos magasan szántó énekelő műsorban fellépett az a néhány, nagyon nehezen megtalált sztárjelölt, akik néhány aranybecsűt adtak elő a Mindent le lehet ezek (nézők) torkán nyomni című, műsorban, faktorostul, úgy ám. ...és akkor láttam egy elérhetetlenül szép álmot az ilyen esetekre...
Következő: »»   992 / 992
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem