Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   1001 / 1001
(#) kaqkk válasza gyerek67 hozzászólására (») Sze, 12:21 /

Én kb 30 éve terveztem mosógépvezérlőt cmos ic-kkel de nem építettem meg mert A/4 es nyáklapra fért volna csak rá .....
(#) img válasza Ódenka hozzászólására (») Sze, 12:50 /

Ehhez kapcsolódó, szakállas vicc:

- István, önnek gyönyörűek a fogai! Most már visszateheti őket.
(#) Udvari Zsombor válasza Skori hozzászólására (») Sze, 13:19 /

Idézet:
„Amúgy már mindenben wifi van. A mosógépben, a hűtőben, mindenben. Mondjuk szerintem tök felesleges, inkább csak adatgyűjtésről szól, hiszen fel kellene tenni a gyártó appját a telefonra...”
Szerintem nem kell, hogy egy mosógép okos legyen, de ha van rajta egy sor LED ami jelzi hol tart éppen a mosás, az már bőségesen elég (a mostani ilyen).
(#) erbe válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Sze, 16:33 /

Nem ártana, ha hiba esetén a LED-ek állásából ki lehetne deríteni, mi okozza. Sajnos, a "mezítlábas" felhasználó részére adott használati útmutató hibamagyarázata nagyon korlátozott. A hivatásos szerelő meg nem szívesen veszi fel a telefont. Vissza meg még ritkábban hív.
A hozzászólás módosítva: Sze, 16:34
(#) Udvari Zsombor válasza erbe hozzászólására (») Sze, 16:40 /

Ki tud állni hibára, amit tud is villogni, de mi csupán abból tudunk következtetni, hogy éppen melyik program fázisnál állt meg ‒ nem olyan egyértelmű a hibajelzés, mint azt az ember gondolná.
Következő: »»   1001 / 1001
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem