Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3705 / 3705
(#) Alkotó válasza Alkotó hozzászólására (») Pé, 20:07 /

Végül feladtam. Az előkészítésnél nálam nem lehetett továbblépni, csak vártam az ígért üzenetet (hiába). Illetve van még egy QR kódos opció is, de nekem nincs okos telefonom, csak PC-m. Arra is gondoltam, hogy a várt üzenet is feltételezte, hogy nekem van SimplePaY OTP-s alkalmazásom (ami nincs). Végül az hozott megoldást, hogy a jobb felső sarokban lévő X-el bezártam ezt az ablakot, amire előjött egy számlázási adatokat megadó lehetőség (amit egyébként a FoxPost regisztrációkor is megadtam már régen), és ennek végén valóban lehetett már kártyával (is) fizetni.
Feladáskor már minden gördülékenyen ment az automatánál, és ott nem kellett fizetni. Talán az még érdekes lehet (mint az később kiderült), hogy az azonnali fizetés, az csak egyfajta zárolás, és ha a csomagot 5 napig nem adom fel, akkor azt automatikusan visszakapom. Csomagfeladáskor ez véglegessé válik, amiről jön is az SMS, és Emailben is tájékoztatnak.
Egyszóval most is működik, csak változott a metódus.
(#) Macsek71 válasza Alkotó hozzászólására (») Pé, 22:03 /

Idézet:
„van még egy QR kódos opció is, de nekem nincs okos telefonom, csak PC-m.”

Egyesek hogy meg tudnak ezen lepődni - amikor bőszen ajánlgatják a "appot", én meg szerényen megmutatom a nyomógombost ...
pl:
Idős hölgy a rendelőben - miért várok a leletre, mikor meg lehet nézi az ...
Vásárláskor a pénztárban : bolt alkalmazása a kedvezményekkel ?
(#) gg630504 válasza Macsek71 hozzászólására (») Szo, 7:16 / 1

Idézet:
„de nekem nincs okos telefonom, csak PC-m.”

Így voltam vele én is. Aztán vettem egy mikromobil járgányt. Ami tanuló üzemmódban indul. És addig csak 4 km/h, amíg le nem vizsgáztat. Leszállás, felszállás, fordulás. Applikációval. A járgányhoz kellett vennem egy telefont is.
Most van egy járgányom és két telefonom.
(#) bbb válasza gg630504 hozzászólására (») Kedd, 18:39 /

Milyen mikromobil járgányt vettél? Mikroautó, bicikli, roller, segway, ... ?
(#) gg630504 válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 22:01 / 1

(#) bbb válasza gg630504 hozzászólására (») 6:59 /

Nem csoda, hogy ehhez a jószághoz alkalmazással feloldás után lehet csak teljes értékűen hozzáférni. Próbáltam hasonlót, s egyáltalán megállni rajta se egyszerű mutatvány. Ilyenkor jönnek elő azok az anatómiai dolgok, amik a mindennapi életben fel se tűnnek, hogy pontosan hol van a tömegközéppontod, a talpad melyik részén támaszkodsz leginkább, stb.
Ez megtanít egyenesen állni, ha nem akarsz leesni róla

Így nyolc év távlatából mi a tapasztalatod vele? Érdekes, hogy akkor volt egy nagy hulláma ezeknek, aztán az elektromos roller terjedése és a nem feltétlen egyszerű kezelhetősége hogy elnyomta a hétköznapokban. Mostanra tényleg ritkaság számba megy, ha ilyet látsz valahol közlekedni, pedig abban az időszakban azért legalább egy-két hetente belefutottam egy-egy ilyet használó emberbe.
(#) gg630504 válasza bbb hozzászólására (») 14:50 /

Nos, __itt__ elég részletesen írtam tapasztalataimról.
Az egyenes állásról olvasáskor elmosolyodtam
Úgy van itt Kazincbarcikán is, ahogy írtad. Amikor 2018-ban vettem, sok segway volt, igaz, torziós irányítású gyerekjáték. Na, azok pár év alatt kikoptak.
Ez a típus komolyra sikeredett, talán annak köszönhetően, hogy ninebot megvette az eredeti segway céget. Aztán kifutott a termék. Az eredeti pótalkatrészek még az eredeti minőségűek voltak ( lehettek ), de amit ma lehet kapni, az nagyon silány. Más anyag, más méret.
Most az eredeti 5400 mAh helyett 4300 mAh ( 54 V ) akku van benne. Nincs más. A töltő persze az 5400 mAh-nak megfelelő árammal tölt, amit nem tartok jónak.
Próbáltam torziós segwayt és elektromos rollert is. Nem estem el, de csak mert éppen előtte abbahagytam.
Az útmérő ma 19912,6 km-t mutat. 2557 nappal számolva 7,8 km/nap. Hozzátartozok az itteni utcaképhez.
Este segwayjel sétáltatom a kutyát, pontosabban ő sétál, én csak kísérem. Hogy tudjak olyan gyorsan menni, ahogyan ő szeret néha. Pórázzal, póráz a vállamon
Következő: »»   3705 / 3705
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem