Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
trafóSziasztok!Keresek olyan trafót ami belefér 1U Rack dobozba. 10 Cm mély AC terhelve max 24V 80W körüli.
Na abba a kb 4 cm magas dobozba nehéz lesz ilyet találni.
Biztos van mert régen is voltak ilyen dobozok használva Bheringer régi eszközeibe látam ilyet.
Ingyen elvihetőSzívesen elfogadnék régebbi de még működő nyomógombos vezetékes telefont, ha valakinek esetleg akadna ilyen megunt készüléke az "otthoni lomosban", avagy csak simán meg szeretne válni tőle.Nekem régebben volt ilyen egynéhány, ámde azokat mindet felajánlottam elvitelre, most meg - éppen ott tartok, hogy nekem (illetve általam az egyik ismerősünknek) kellene.
Design miatt kell nyomógombos, vagy a DTMF tárcsázás miatt?
Mostanság már a csak a DTMF-es tárcsázást fogadják a (csomag részeként kínált) modem routerek is.
Nekem van (elméletileg), ha fent járok odaadom. (kb. 12-én)
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2025
Ha ráér neked amíg felhozom a telekről, akkor válogathatsz is egyszerű vagy üzenetrögzítős tipusokból.
Ha jársz felém Kispesten, tudok adni hurcolós rádiós drótos telefont, de 2 mini cerka akksit neked kell beletenni
Nekem ráér, ám szerintem egy sima egyszerű, nyomógombos is jó lenne.
Egy üzenetrögzítőset (Panasonic) éppen ide tettem fel nem oly régen, amit aztán el is vitt valaki. Abban még mini kazetta kellett. Majd légyszi jelezd felém, ha már elérhető közelségbe került ...
Olyanom van most otthon - a nagyszobában - a TV mellett.
Én nem igazán használok már semmiféle vezetékes telefont (van 2 mobilom). Abba is az 1,2 voltos kis méretű cerka akksik valók. Asszony néha felveszi, ha csilingel ... Bár itt a gép mellett is van egy eléggé régi. Ha néha csörög, felveszem. De ki használ már ilyesmit?
Rendben. Május vége előtt nem fogok lejutni, de szólok a testvéremnek hogy hozza fel a dobozt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |