Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A kérés nem igazán ebbe a topicba tartozik. Kérjük, a megfelelő helyen tedd fel!
Köszönjük. A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2025
ModerátornakÉrtem a problémát viszont a találkozón azt viszünk a másiknak amit szeretne. Személyre szabott privátot meg nem akartam írni.Gergely napi bográcsolásAz időjárás kegyesnek néz ki, tehát bográcsolást tervezünk most szombaton, Tom Sawyer módra.Korán kelés, sok ingyen munka és pianénó. ![]()
Csak akkor festek, ha adsz döglött patkányt?
![]() Ja, nem! Én kell adjak néked döglött patkányt (természetesen a farkáta applikált madzaggal), hogy festhessek! (Egy pillanatra kihagytam, no) A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2025
Uraim, kéretik tolongani, mert több stabil résztvevő kiesett ilyem-olyan okból, így igen kicsi a létszám, nem érdemes felhajtást csinálni.
Most hétvégén dolgozok. Ellenben volna egy kérésem györököt illetően. 2 tápegység kellene hozzá. Egy a fűtő tekercsnek meg egy a táp szabályzáshoz. PCL86 fázis fordítós áramkör beállítása lenne a feladat a pentóda anódkörében ellenállással. Nem hang erősítő lesz hanem meghajtó. Szkóp kellhet hozzá. A fűrészt nem kell méretezni, már kész.
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2025
Mi ketten biztosan leszünk, azt a szombatot már lefixáltuk a naptárunkban.
Félve írom le:
- Ha csak hárman aludnánk ott - Ketten csatlakoznának még, ha valaki elviszi őket - Te is inkább palacsintát sütnél inkább a fesztiválon Nem kellene megfontolni az esemény halasztását? ![]()
Nem fontolgatom, még jöhetnek befutók.
Négyen lesztek nálam, a többiek egynaposak. A palacsinta csak opció desszert.
Végül nagyjából hányan leszünk?
![]()
Én már kikértem a szombatot. Ne .... ki velem.
Becslés szerint, kb. 8-9-en, de várok még jelentkezőket.
Gafly, Jani & Timi, mnyugger, nyamnyam, Te & anyu valamint én. Nagy Hohó még bizonytalan. A tavalyiakból családi rendezvény, gyógykezelés etc. nem jönnek: Gery78, Pucuka, Sucuka, Torokj. A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2025
Gery78 tavaly sem volt ott.
![]() Nagy hoho is kiesett szerintem. ![]() Nyamnyam autója (ahogyan írta) javítás alatt áll, bár két hét alatt csak elkészül... Realisztikusan számolva 4 az a 8...9. Azon gondolkodom, hogy mi lenne ha kihagynánk az ottalvást? Én képes vagyok reggel felkelni: - Szombaton reggelizik mindenki otthon, - délelőtt felcuppantom Janiékat, délben örömködünk, - délután visszaviszem őket, - vacsora mindenkinek otthon.
Van még egy ötlet saját felelősségre. Ez a 2 meg szabad fablás.
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2025
3-4 felé elosztva reális időn belül elfogyhat; szétosztjuk.
![]()
Jelen állás szerint az 1 napos látszik reálisnak.
Így legyen.
![]() Aznap elviszem/vissza is Jánosunkat és Timit. Bogrács rája. ![]()
Remélem, hogy nem kell kezdeni "aggódni", hogy leszünk-e legalább páran?
(Nekem még nem késő arrébb tenni a dátumot.)
Ha négynél többen vagyunk akkor is volt értelme. Ugyanakkor tényleg nem értem mi ez a passzivitás. Csak a törzs gárda olvassa ezt a fórumot? Az én verdámnak nincs baja tehát rajtam nem múlik, hogy jössz e.
Megtörtént a szent rendezvény.
Fárasztó volt, de az eredmény jó lett (és az összes 0% sört megitták ![]()
Na akkor hány fő van jelenleg? Akkor a zasszony is úgy vesz ki szabad napot.
Idézet: „Na akkor hány fő van jelenleg? Akkor a zasszony is úgy vesz ki szabad napot.” Ha az egyetlen hölgyvendég is visszalép, akkor kanbuli várható: - Granpa mint szervező, - Én meg elviszlek, mert megígértem Az összesen három ![]() Szombaton hajnalban nekibúsulok, felszedlek menet közben, mire készen van az ebéd odaérünk, örömködünk, és rögtön vissza hasonlóan. Ez a mester terv.
Nem lesz teljesen "kanbuli", nem csak én jövök, hanem az anyám is.
![]()
Szervező mit mind erre?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |