Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A kérés nem igazán ebbe a topicba tartozik. Kérjük, a megfelelő helyen tedd fel!
Köszönjük. A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2025
ModerátornakÉrtem a problémát viszont a találkozón azt viszünk a másiknak amit szeretne. Személyre szabott privátot meg nem akartam írni.Gergely napi bográcsolásAz időjárás kegyesnek néz ki, tehát bográcsolást tervezünk most szombaton, Tom Sawyer módra.Korán kelés, sok ingyen munka és pianénó.
Csak akkor festek, ha adsz döglött patkányt?
![]() Ja, nem! Én kell adjak néked döglött patkányt (természetesen a farkáta applikált madzaggal), hogy festhessek! (Egy pillanatra kihagytam, no) A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2025
Uraim, kéretik tolongani, mert több stabil résztvevő kiesett ilyem-olyan okból, így igen kicsi a létszám, nem érdemes felhajtást csinálni.
Most hétvégén dolgozok. Ellenben volna egy kérésem györököt illetően. 2 tápegység kellene hozzá. Egy a fűtő tekercsnek meg egy a táp szabályzáshoz. PCL86 fázis fordítós áramkör beállítása lenne a feladat a pentóda anódkörében ellenállással. Nem hang erősítő lesz hanem meghajtó. Szkóp kellhet hozzá. A fűrészt nem kell méretezni, már kész.
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2025
Mi ketten biztosan leszünk, azt a szombatot már lefixáltuk a naptárunkban.
Félve írom le:
- Ha csak hárman aludnánk ott - Ketten csatlakoznának még, ha valaki elviszi őket - Te is inkább palacsintát sütnél inkább a fesztiválon Nem kellene megfontolni az esemény halasztását?
Nem fontolgatom, még jöhetnek befutók.
Négyen lesztek nálam, a többiek egynaposak. A palacsinta csak opció desszert.
Végül nagyjából hányan leszünk?
Én már kikértem a szombatot. Ne .... ki velem.
Becslés szerint, kb. 8-9-en, de várok még jelentkezőket.
Gafly, Jani & Timi, mnyugger, nyamnyam, Te & anyu valamint én. Nagy Hohó még bizonytalan. A tavalyiakból családi rendezvény, gyógykezelés etc. nem jönnek: Gery78, Pucuka, Sucuka, Torokj. A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2025
Gery78 tavaly sem volt ott.
![]() Nagy hoho is kiesett szerintem. ![]() Nyamnyam autója (ahogyan írta) javítás alatt áll, bár két hét alatt csak elkészül... Realisztikusan számolva 4 az a 8...9. Azon gondolkodom, hogy mi lenne ha kihagynánk az ottalvást? Én képes vagyok reggel felkelni: - Szombaton reggelizik mindenki otthon, - délelőtt felcuppantom Janiékat, délben örömködünk, - délután visszaviszem őket, - vacsora mindenkinek otthon.
Van még egy ötlet saját felelősségre. Ez a 2 meg szabad fablás.
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2025
3-4 felé elosztva reális időn belül elfogyhat; szétosztjuk.
Jelen állás szerint az 1 napos látszik reálisnak.
Így legyen.
![]() Aznap elviszem/vissza is Jánosunkat és Timit. Bogrács rája.
Remélem, hogy nem kell kezdeni "aggódni", hogy leszünk-e legalább páran?
(Nekem még nem késő arrébb tenni a dátumot.)
Ha négynél többen vagyunk akkor is volt értelme. Ugyanakkor tényleg nem értem mi ez a passzivitás. Csak a törzs gárda olvassa ezt a fórumot? Az én verdámnak nincs baja tehát rajtam nem múlik, hogy jössz e.
Megtörtént a szent rendezvény.
Fárasztó volt, de az eredmény jó lett (és az összes 0% sört megitták ).
Na akkor hány fő van jelenleg? Akkor a zasszony is úgy vesz ki szabad napot.
Idézet: „Na akkor hány fő van jelenleg? Akkor a zasszony is úgy vesz ki szabad napot.” Ha az egyetlen hölgyvendég is visszalép, akkor kanbuli várható: - Granpa mint szervező, - Én meg elviszlek, mert megígértem Az összesen három ![]() Szombaton hajnalban nekibúsulok, felszedlek menet közben, mire készen van az ebéd odaérünk, örömködünk, és rögtön vissza hasonlóan. Ez a mester terv.
Nem lesz teljesen "kanbuli", nem csak én jövök, hanem az anyám is.
Szervező mit mind erre?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |