Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba ÉrdeklődésGörgetek itt le -fel mindent megtaláltam csak azt nem hogy mikor is lesz ez az egész dolog pontosan ?![]() Május 23-24 25. A megcélzott dátum (helyieknek meg egyetlen napon ráérőknek) 24.
Pedig ott vagyon az elején.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 21:20
Szervezőként ennél magasabbak lennének az elvárások.
![]()
Kitaláltad már az utas és csomaglistát?
Az enyém már lassan végleges. ![]() A hozzászólás módosítva: Vas, 8:58
Rá lett szervezve a BURABU-ra, de az már eddig sem a régi fényében ragyog.
Csak információ, nem kritika. Az úgy is eléggé egyértelmű, hogy hová megy az ember. ![]()
Indokolt esetben beteszem a kaszát meg a fűnyírót de kellene egy hosszabbító. Az enyém elszakadt és új vezetékig wagózva van.
Hosszabbító van bőven. Bár remélem sikerül a fűtengert kinyírni addigra.
Még nem az sem biztos hogy menni tudok szervibe az autom !!!!
![]()
De Csabáig csak megcsinálják, mert nagyon hiányoznál az órás sorból, szerintem én is oda leszek besorolva...
A találkozó időpontja: 2025 május 24-e.
Balatongyörök (Becehegy) Vadrózsa u 17. (régi számozás szerint 21.) Előzetes igény bejelentés esetén szálláslehetőség biztosítva a szomszéd kiadónál: 17 eFt/2 fő Az előbb jövőknek péntek, a tovább maradóknak szombat éjszakára. Nálam a helyek már beteltek. Eddigi jelentkezők: Gafly Gery'78 Jani1987+Timi mnyugger Nagy hohó(?) nyamnyam torokj(?) Udvari Zsombor+Zsuzsa Ha valakit kihagytam, jelezze. Ill. várom a további jelentkezőket. A menü előre láthatólag Rakott krumpli. Bár többen a Paprikás krumplit is javasolták. Szombat délután, a györöki móló melletti közösségi területen palacsintasütő rendezvény lesz. Közcélú gyűjtés jellegű, tehát a palacsinta árazott. Látogatása javasolt. ![]() Idézet: „Szombat délután, a györöki móló melletti közösségi területen palacsintasütő rendezvény lesz. Közcélú gyűjtés jellegű, tehát a palacsinta árazott. Látogatása javasolt.” Hogy a retekbe megyünk el oda? ![]() Telihassal, amúgy is setét éjszaka lészen mire megfő a bográcsban a rakott krumpli. Meg vagy rakott krumpli, vagy palacsinta (mindkettő egytál étel)... ![]()
Ne légy negatív; délben kaja nálam és desszertnek 1-2 palacsinta később. Mint írtam: délutáni rendezvény (estig).
Realista vagyok.
![]() Pénteken elhozom a Pestről indulókat, közben felcuppantjuk Janiékat. Leparkolok Györökön, ott is marad érintetlenül a járművem. Vasárnap reggel nekiindulunk a Pestre indulókkal és Janiékkal. Ennyi a történet az én olvasatomban. Hol van itten palacsinta, hirtelen egyszercsak? ![]()
Azért a paprikás- avagy rakottkrumpli után bármikor lecsúszik egy-két baracklegváros palacsinta
![]()
Akkor inkább visszük ami kell. Csak ne legyen üres a palack. Lesz 1 karton 12 darabos kefír is. Lesz rá elég ember?
![]() Szs: nem azt mondtad, hogy a mama miatt kétesélyes a dolog? A hozzászólás módosítva: Vas, 14:15
Gyúrjátok majd össze.
![]() ![]()
Számoljál még rá, mert a Batsányi és Bél Mátyás kilátóval éjfélre sem értek vissza.
Csak a palacsinta is majdnem tíz kilóméteres kör. ![]() Igaz granpa szerint (jó taktikai érzékkel csak rámutatott, hogy oda kell menni) a kilátó is csak pár perc laza séta. ![]() Csövet keresekAutós kompresszorhoz van elfekvőben nyomásálló cső valakinél? 6mm a csonk átmérője.
Mi ez a Borriviéra? Ez van a legközelebb.
Szerintem nálam akadhat. Majd körülnézek. Fém vagy egyéb?
Az csak egy "cím", a bortúra útvonalban sem szerepelt. (volt ilyen rendezvény)
A palacsintás rendezvény ippen pont kb. 3 km tőlem. A kis létszámból és a nem mindenki palacsintázna; valamint nem mindenki piál, autóval is le lehet ruccanni az érdeklődőknek.
Kerékfújtatáshoz (ahhoz a 2-2,5att-hoz) pont elegendő az a műa cső, amit benzincsőként használtunk (míg ki nem keményszik, mert akkor már kényelmetlen)
Kipróbáltan mondom. És azt is: az ezeréves gumicső nem kemenyszik. Csak porlad. A nejem vett lábpumpát, szinte azonnal dobtam ki. A gumicső is porladt, a vasrészek pedig úgy görbültek, ahogy tapostam...
Nekem is műanyag cső (szilikon) van a pumpán. (régi Moszkvics) Időnként a melegtől megdagad, puhul a tövénél, ilyenkor 2-3 cm-t rövidítek. Fene tudja milyen kompresszora van Janinak. Mondjuk "szingó"-hoz 6-8 Bar is kell.
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:50
Nálam lesz aztán próba cseresznye.
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:53
Idézet: „A kis létszámból és a nem mindenki palacsintázna; valamint nem mindenki piál, autóval is le lehet ruccanni az érdeklődőknek.” Ez az eddigiek alapján csak kizárólag nyamnyam mesterre illik a mintázat, mármint: Idézet: „Van autója, és nem piál szombaton.” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |