Fórum témák
» Több friss téma |
Igazad van, ez is már csak dekoráció, merthogy a 120 kV nem működik, csak 230 kV megy Detkre.
Azon a részen meg ugye nem lehetett fényképezni. Ezt elfelejtettem linkelni. Amúgy ez a kép honnan van, mert lehet én is ott büszkülök HE galléros pólóban a csoportkép szélén. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2025
Találós kérdésként: Miért van neccharisnya rajta?
![]()
Másodjára már kitanulták ezt az új technológiát, és többi már büszkén meredez (és ez, csak furán néz ki)...
El kellett volna menni a bányába is, ott is lett volna érdekesség bőven...
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2025
Azt csak kívülről lehet mostanság nézni.
Amúgy meg rajtam kívül senkit nem érdekelt a fórumról, még ingyen sem. ![]() Ipar Napjai/Automotive 2025Rajtam kívül jön még valaki?Ipar napjai 2025 Ingyenes, nekem már meg is van a belépőm. ![]()
Nem volt egy akkora szám, de ingyen elmegy.
Most ezzel nyomul mindenki, eleinte vakartam a fejem, hogy ez meg mi? ![]()
Tuti valami radaros/lidaros térlátós szerkezet a rengeteg optika alapján.
Majdnem: 3D scanner.
Amúgy nem minden optika.
3D szkenner = valami térlátós szerkezet
![]() Nem mellesleg jó gyors lehet ennyi érzékelővel.
Igazándiból szemből látszik a lényeg, az a sok "csicsa" csak a pozicionáláshoz kell.
Különös tekintettel arra, hogy lehetne akár tenni a "munkadarabra" is TAG-eket, csak nem mindenki szereti ha összeragacsolják az autóját, mert nehéz nyom nélkül levakarni. ![]()
Ha valakit érdekel:
Távközlési Világnap Regisztráció szükséges, de ingyenes. Lehet parkolókártyát igényelni, korlátozott számban.
Erre mondjátok, hogy felénk semmi nincsen. Bicklire fel.
![]() Hivatalos bejelentés. A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2025
Megállapítottam, hogy a tűzoltók is jófejek. Lásd képek.
![]() Mai nap két nagy szövege: Mit csinál a tűzoltó, ha éppen nincsen tűz? Tüzet. ![]() Magával sem szivesen találkoznék élőben. ![]() Fél perc lefagyás után: Úgy legyen. ![]() Sztaki múzeumIlyen az, amikor az AI a betanított szöveget tolja vissza:Idézet: „A SZTAKI nem egy múzeum, hanem a HUN-REN Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (HUN-REN SZTAKI). Ez Magyarország legnagyobb és legsikeresebb informatikai kutatóintézete. A SZTAKI a tágan értelmezett informatika tudományának műhelye, az információtechnológia, számítástudomány és rokonterületei nemzeti kutatóbázisa.” Nagyon élveztem azt a két órát, természetesen ez is ingyenes volt, csak oda kellett menni.
Én már láttam (privátban), de most TI is mehettek, ingyen van.
![]() Amúgy szerintem sok más rendezvény is van aznap.
Gyúrjatok holnapra, évente egyszer (nagyrészt ingyen) van.
Sok képet szeretnénk látni. ![]()
Én sajnos, mint a régebbi években is - dolgozom…
Igazándiból, aki nem dolgozik, az is lusta már elmenni bárhová, csak ha viszik.
Az a szöveg, hogy jöjjön ide a ház elé az az erőmű, repülő, szombat délelőtt, oszt' ha van kedvem lemegyek megnézni. Neten meg minden fent van, látom én, hogy mi van ha félrepattintják a kupakot ágyból is. Inota, erőmű esetleg?Szeptember 6, szombaton kinek van kedve az inotai erőmű megtekintésére?Fizetős, és nagyon élvezném, ha egyszer az életben nem nekem kellene az ingyen szállítást megoldani. NEM, az szerintem nem működik, hogy jöjjön fel Pestre az erőmű, ha azt akarja, hogy megnézzem. ![]()
Engem érdekel és nincs ingyen szállítás, mindenki beszáll a benzinbe.
Akkor regisztráljál be bennünket mint "HE Granpa" csoport, meg ki visz el bennünket?
Én állom a benzin (rám eső részét)... A hozzászólás módosítva: Szo, 18:51
No, szeptdmber 6. az nekem már előre lefoglalt. (Ha jol emlékszem) Es 13. is.
Lehetne szeptember 20. ? Csereben megígerem: nekrm nem kell benzinpénzt fizetni. Ahová en megyek, oda a tarsaim is elviszrem. Viszont bármely mennyisegű kávet elfogadok ![]() Kb 3 hely lesz, ha sok kis ember jó helyen is.. (Gafly&Gery velrm jön?) A hozzászólás módosítva: Szo, 21:31
Amit kőbe véstél, az augusztus 16, széldeszka.
Erőmű látogatást meg most Granpa szervezi, részleteket tőle.
Na, ugye, hogy vannak előre lefoglalt szombatok
![]()
(De látom már: eleve szeptember 6.-ra van meghirdetve ez az Inota, nem csak úgy áttehető.
Kár)
Granpa meg talán Agg (ez Ő) Gusztus (ez Gery78) hosszú hétvégén jön fel Pestre, hathetes időszakos szervízre.
Én meg addig festegetek, pakolászok magamban. ![]()
Ha nem leszek beteg akkor én megyek. Úgy nézem szűk 2 óra alatt egy átszállással ott vagyok.
Ha jól értem ez a hivatalos oldal ugye? Csoportos regisztráció lenne vagy mindenki egyedileg regisztrál és az erőmű előtt találkozunk? |
Bejelentkezés
Hirdetés |