Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   989 / 989
(#) Skori válasza Gafly hozzászólására (») Pé, 10:17 / 1

Rákerestem a neten a képre amit betettél: Bővebben: Link
Úgy tűnik a cikkíró (IQ-ja) kevés volt ahhoz, hogy meg tudja különböztetni ránézésre a friss aszfaltot, és a friss betont...
(#) Gafly válasza Skori hozzászólására (») Pé, 10:38 /

Sok bajom van a médiákokkal (direkt így írtam!), mert saját tartalom már igazán nincsen, csak netről összeollózott, felturbózott cucc. Az, hogy az eredeti "hír", még legalább betont írt, nem számít. Úgysem kell angolul "sem" tudni...
(#) lazsi válasza Skori hozzászólására (») Pé, 12:37 /

Már négyszer néztem meg a cikket, de nem látom benne az "aszfalt" szót, viszont több helyen szerepel a "beton" szó...
A kép és a videó alapján pedig egyértelmű, hogy az nem aszfalt, hanem beton (világosszürke, "fröcsög", nem gőzölög).
Persze, lehet, hogy azóta már kijavították a cikkben az aszfaltot betonra...
(#) Gafly válasza lazsi hozzászólására (») Pé, 13:01 / 1

Mostan akkor engem hazudtoltál meg azzal, hogy MI által generált képernyőmentésekkel rémhíreket terjesztek azzal, hogy az pedig gránit szilárdságú asztfalt.
(#) tki válasza lazsi hozzászólására (») Pé, 13:02 /

Pedig tényleg úgy tűnik, hogy ez még ott is sok volt valakinek... És én is láttam.
A hozzászólás módosítva: Pé, 13:03
(#) Skori válasza lazsi hozzászólására (») Pé, 17:15 /

Azóta módosították a cikket.
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 9:21 /

Én csak a tapasztalatomat írtam le.
- AKKOR, amikor én olvastam ezt láttam.
- Akkor, amikor te olvastad, még másként szerepelt.
Ennyi...

De Skori megadta a választ: Átírták a cikket.
Talán sokan jelezték nekik (a cikk megjelenítőinek) is, hogy hibásan fordították, és bizonyára ők azon kevés hírportál, ahol még fordítanak figyelmet erre. Ha már a lektorálást kihagyták...
(#) Gafly válasza lazsi hozzászólására (») Szo, 9:29 /

Idézet:
„Ha már a lektorálást kihagyták...”

Az olvasó szerkesztőt meg már régen kirúgták...
(#) szs válasza tki hozzászólására (») Szo, 18:22 /

Ez bizony így van. Csakhát használtautóvásárlóként elkeserítő lehet.
De:
-egyszer mar lemásolódott ez az alkatrész -csak furnérból. Nem értem, miértnem másolódhat (pl) megfelelően vastag alumíniumból. (Csak példa volt)
-mi a francért a "vocces-mókás" topikban van ez?
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 18:35 /

Igencsak rosszul jön ki valóban, ha írsz valami félrement dologról, aztan a hivatkozott cikket időközben kijavították De legalább kijavították... Inkább örülhetünk annak, hogy nem a szokásos "cement" lett a javítás
Én a "highway"-tól tudok falramászni, újságíróink naponta "autópálya"-ként fordítják -miközben a képen látok egy olyan főutat, mint a 31-es. Highway, valóban -hiszen főutak egyike. De nem autópálya.
Épp a napokban nézte a nejem (emiatt én is) az egyik Knight Rider-t. Mondta az egyik a másiknak: a (nemtudommár hányas) autópályán. Miközben mutattak egy főútnak talán megfelelőt.
(#) jpocok válasza sonajkniz hozzászólására (») 3:18 / 2

Na ez se rossz! De amikor azt hiszi az ember, hogy ennél már nincs lejjebb, akkor kiderül: mégis van!

Ismeritek a Mórickás viccet? "Otthon vatyok, motyogatok, törőgetek, eccer cak cöngetnek. Nyitok a ajtó, nézek jobbra, senki. Visszametyek, .... stb." A poén, hogy harmadszor is kimegy, néz jobbra, senki, néz balra, senki, néz középre... hát nem ott áll a postás? Azért írtam le, mert ez velem szinte szó szerint megtörtént [nem én voltam Móricka ].

Sarkig nyitott nagykapu és a kocsibehajtón (belül) indulásra készen állt a kocsim. Frissen mosott, hófehér járgány, fényes nappal, üde zöld környezetben - szóval illene észrevenni. Valakinek mégsem sikerült! Pontosan a kapum előtt parkolt le a nagyokos! Egyébként az egész utcában éppen egyetlen jármű sem várakozott, tehát bárhol megállhatott volna.

Semmi baj -gondoltam én!- ott ül a kocsiban a vezető. Szép lassan elindulok kifelé, észreveszi a mozgást és odébb gurul. De ő továbbra is lelkesen írogatott valamiféle papírokat a kocsijában. Ami ezután történt, az már szinte horror! Rövid kürttel jeleztem, hogy ideje volna kiengedni a saját udvaromról a saját kapumon keresztül.

Na ekkor kezdődött a Mórickás játék! Bár én kb. 2 méternyire tőle kürtöltem, ő mégis az ellenkező irányba nézett. Arra, ahonnan senki sem jelezhetett! Ezek után szó szerint megismétlődött a vicc: ahányszor kürtöltem, mindig nézett valamerre, de sohasem a hang irányába! Komolyan azt hittem, hogy ez valami kandi kamerás átverés. De nem az volt, hanem valódi emberi hülyeség.

Végül a sokadik hangjelzésre kiszállt a kocsiból a nagyokos és lassan körbefordult. Így vett végre észre. Természetesen azt nem írhatom ide, amit én eközben mondtam és gondoltam...
Következő: »»   989 / 989
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem