Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » motoros gördeszka készítés
Keresek hasonlo embereket budapesten, akikel motoros gördeszkát épithetnénk. Jomagam motoros vagyok szal valamenyire értek a dolgokhozde kéne a segitség. ugy godnoltam aháynan öszeállunk csinálunk magunknak egy egy darabot.
Jelentkezzetek msn en : crawly_3@hotmail.com
Bocs,de a mi ereinkben elsősorban áram folyik nem pedig benzin!
igen de mondjuk öninditö meg ien vackok meg apontos tervezés. szal hátha akad köztetek valaki
Hello
Nekem volt egy hasonló szerkezetem az egy roller volt egy 30ccm3-s fűkasza motor volt rajta egy önindítóval ami egyben generátor is volt kb 20cm átmérőjű kerekek voltak rajta amit simán el lehetett füstölni nagyon erős volt és kb 45-50-el ment. Kerékpár tárcsafékek voltak rajta. El tudnám képzelni ugyanezt motorfűrésszel. Gondolkodtam is az utánépítésen amit ugy képzeltem hoghy motorfűrész a röpsúly pont jó láncról leköszörülni a fogakat amit a vágásra használnak csak egy fogaskerék kell a lánchoz a kerék megoldható azért kell ilyen kicsi kerék mert a 18000-es fordulatot igy lehet lecsökkenteni és nyomaték is lesz. Ennyit tudtam segíteni ha még érdekel vmi akkor írj üdv borvendeg
én is valami ilyesmire gondoltam a léyneg hogy vázat megtudom hegeszteni meg az üvegszál boritás se gond. :S de viszontvalami öniditó kéne hoyg ne kelljen midnig ráncigálni.
ha van kevded vegyél fel msn re mdineképp szempont hoyg olcsón jót hozzunk össze
Írjál lasabban, és figyelj oda arra amit írsz ez nem chat vagy msn.
Ja és nagybetűket is használhatnál
Hali
Nem egy rossz ötlet én is ilyesmin gondolkodtam csak letettem a tervről mikor nem találtam 20Cm felfujható gumi kerekeket de láttam ilyen kétkerekű kocsi szerüséget amivel a suliba viszik az automatához az ücsit annak pont jó kereke volt de akkor meg már nem kellet (Ha tuc helyet ahol olcsón belehet szerezni a kereket meg a motort akkor beszélhetünk róla )
Nekem van egy fullextrás motoros gördeszkám eladó, ha édekel keress meg!
Lehet ám itt szó villanymotorról is
Engem is érdekelne a téma, de villanymotorral. Milyen motor szükséges hogy elbírjon egy átlagos embert, és mennyen is rendesen.
Sziasztok.
Én is szeretnék motoros gördeszkát venni vagy csinálni. Motorjaim vannak esetleg el is adok belőlük. Van 2 és 4 ütemű 24-26-28-32-34-43 stb ccm. Esetleg ha valakinek van kész deszkája, megvenném vagy cserélnék vele valamire.
hellosztok ha veszek egy bencinmotoros láncfürészt annak a motorja elég erős?
arra gondoltam a láncfürészen a láncot lecserélni rendes lánca. tehát ugy gondolom egy kis átalakítással ösze lehetne hozni?valaki agyon igazat vagy cáfoljon meg. kb menyivel tudnák vele menni hejböl lehetne vele indulni?
hello menyiért adod a 43ccm vagy a 34ccm es motrot? érdekelne meg ha tudnál gördeszkához valami tervet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |