Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   243 / 250
(#) mohinger válasza mohinger hozzászólására (») Jún 15, 2025 / 1

Saját képek a találkozóról második adag:
(#) Gafly válasza mohinger hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

BEHIR link nem működik (legalábbis nekem).
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Nekem működik...

Innen aztán sehová sem lehet menni, pedig nem ma kezdtem.
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Asztali gépen rókás és krómos böngésző alól is megy...
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Nincs esetleg ránagyítva az oldalra, (a képen, amit csatoltam látszik) jobb oldal a nincs neked egy nagyító gomb? Ott is vissza tudod állítani vagy nyomd meg egyszere a CTRL+0 gombot.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2025 1 /

Ugye nem kellett fekete macska, péntekre.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2025
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Ezek mellé, minek.
(#) mohinger válasza mohinger hozzászólására (») Jún 15, 2025 / 2

Egy kis statisztika a találkozóról:

Több, mint 100 résztvevő volt, több, mint 20 településről jöttek/jöttetek el hozzánk.

A karszalagok kicsit rövidebbek voltak a szokásosnál, így volt, akinek nem érte át a csuklóját, így lejött, vagy pedig a táskájára tették a segítők a kasszánál.
Én emiatt nem szoktam bosszankodni, nem az én lelkiismeretem nyomja, ha "belóg" valaki.

Az elégedettségi kérdőíveket átolvasva is nagyon jó érzés volt látni, hogy milyen jól érezték magukat a vendégek. Kaptunk hasznos javaslatokat is a jövőre nézve, ezeket köszönettel vettük.

Tegnap Békéscsabán rengeteg rendezvény volt egy időben, így sokan dilemmába kerültek, hogy legyenek egy időben több helyen...

Idézet:
„Én emiatt nem szoktam bosszankodni, nem az én lelkiismeretem nyomja, ha "belóg" valaki.”

Mintha egyszer még talán olyat is mondtál volna, hogy fegyveres biztonsági őröket nem bérelünk a HE talákozóra...
Aki sajnálja azt a 2 000 Ft belépőt, annak a lelkiismeretét sem fogja nyomni, ha felhúzom a szemöldököm.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Csak a babona miatt, hiszen a péntek 13 volt. Egy fekete cica nélkül is lehet szerencsétlen nap.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2025
(#) sany hozzászólása Jún 15, 2025 /

Ingyen elvihetőről

Szerintem most is csupa érdekes dolog volt az ingyen elvihetőbe.
Pl. én az asztalra tett zöld szatyorban találtam a képen látható két kis AM rádió vevőt. A bal oldali működik, az üdítősbe kifolyt az elem. A gyűjteményemnek ezek lettek a legkisebb rádiói, köszönöm annak aki hozta.
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Mivel másnak nem kellett, ezért leletet mentettem: Röntgen cső, szkóp cső, két kondi, elektronsokszorozó, ilyesmik.
Mivel tudom kitől származnak, ezért nem bánom, hogy cserébe elvitték a tombola fődijjamat.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Készül a következő csöves koffered?
(#) Udvari Zsombor válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 15, 2025 / 3

Nekem is jó napom volt tegnap: Pesten Kőbányán voltam a Kőrösi Csoma művházban, a "Burabu" helyett kibővített börze volt, jó dolgokat sikerült vennem, ~29e Ft-ot költöttem.
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Ebben neked tökéletesen igazad van, mert Szeptember 26, pénteken lészen a 2025 Kutatók éjszakája (naptárba beírni!), és addigra valamit alkotni kellene, ne mindig csak a régi cuccokat vigyem.
Ugyanakkor az OBI-s fakoffereket már nem igazán árulják, ahol még van, az meg már tényleg csak a selejt. Valamint a röntgencső akkora böhöm, hogy bele sem fér. Valami egyedi megoldást kell kitalálni...

Melyik méretébe nem fér bele a csöved? Ha selejtest veszel (lealkudva) és csak a mélységével van gond, szerintem meg tudjuk oldani, hogy szétszedjük és újra megalkotjuk.
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

OBI-ban alkudozni?
A legnagyobb koffer is jó ha van tíz centis, az egyik böhömke meg 47 cm hosszú, 13 cm átmérővel.
(#) sany válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Üdv a klubban!

Láttam olyat, aki a mediamarktban is alkudozott és működött neki a dolog... De legrosszabb esetben csak a szerelvényeket meg a faanyagot kell megvenni és összerakjuk neked a megfelelő méretű koffert.
(#) Udvari Zsombor válasza sany hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Többek között vettem egy "Grundig CR100 Data Recorder" magnót, de hibaelhárításra szorulok a kazettás magnó topicban.
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Én ajánlok neked egy fém bőröndöt.
(#) Gafly válasza mnyugger hozzászólására (») Jún 16, 2025 /

Megfontolandó , mekkora átmérővel fér bele cucc?
(#) Inhouse válasza sany hozzászólására (») Jún 16, 2025 / 1

Szívesen!
Volt egy fehér is, olyan cigisdoboz méretű, az is FM volt. Meg 2 "normál" kézi kisrádió is.
Régebben úgy emlékeztem ez az AM valami nagyobb konferencia tartozéka lehetett..., de elég kommersz AM sáv van rajta. Bocs a belefolyt elemért, az valahogy így járt...
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2025
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Jún 16, 2025 /

20cm biztosan. Később lefényképezem. Kék, mint a Kontabox.
(#) sany válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 16, 2025 / 1

Aha szóval Te hozztad, akkor megérdemelted azt az ajándék hangszórót, és meg alig fogadtad el.

Nincs miért bocsánatot kérned.
Igen, láttam a kettő nagyobb rádiót, de végül nem hoztam el őket.

A kis AM rádió számomra érdekesseg, ha lesz időm felteszem majd egy megfelő topikba, hogy számomra mi az érdekes benne.
(#) Inhouse válasza sany hozzászólására (») Jún 17, 2025 / 1

Idézet:
„...az ajándék hangszórót, és meg alig fogadtad el.”

Ja, főleg a rosszat!
Köszi!
Igen, az a kis AM kütyü tényleg ritkaság volt, örülök, hogy hasznosnak bizonyult.
Mikor hazaértem, már eszembe jutott, hogy valahol van egy doboz, amiben az ingyen elvihetőbe való érdekes cuccok vannak, de már párszor itthon maradt...tulajdonképpen azt sem tudom, hogy hol van, de van valahol!
(#) sany válasza Inhouse hozzászólására (») Jún 17, 2025 /

Majd jövőre viszek neked egy jót.
(#) Inhouse válasza sany hozzászólására (») Jún 17, 2025 /

Tudod, hogy csak viccelek...
(#) jani1987 válasza sany hozzászólására (») Jún 17, 2025 /

Milyen rádió?
Következő: »»   243 / 250
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem