Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt nem a képet/videót kell nézni hanem a zenét hallgatni.
Ha érdekelnek ilyen stílusú zenék csak szólj ![]()
Jó kis trance :yes:
Azon szoktam gondolkozni, hogy az ilyen animokat hogy csinálják? 3D studiomax, vagy a valóságot butitják valamilyen progival? köbzoli: azt hiszem ezt is nézd meg: sensation white ![]()
Mióta (újra) megtaláltam, nem megy ki a fejemből a dallam
![]() Már a szintin is csak ezt játszom. ![]() zenetom: Arra én is befizetnék hogy megnézzem ezt hogy csinálják ![]() A variációk sem rosszak! ![]()
Zoli!? Az Italo disco-val (80')hogy állsz?
Mert abból van egy kis gyüjteményem ![]()
Tudod Frankye, a szépség nem minden! a belbecs is sokat számít
![]()
A zene már a fülembe mászott!
![]() ![]()
Aki ismeri a Dodge Vipert, az tudja, hogy egy 8.5 literes V10-es erőgép lakozik a motorháztető alatt. Ja, és mindössze 507 lóerős...
![]() ![]() Meg találtam még egy oldalt, itt is írnak róla pár dolgot, + 1-2 kép is van még róla. Na ez a komoly, nem a szalonnás Orbit ![]() ![]()
Valami japán animációk lehetnek.Ezt onnan gondolom, hogy a szereplők szemei elég nagyok, ez arra utal. A felirat ugye angol, mert oda is el kell adni. De szerintem a Final fantasy sorozat magyarul nincs meg.
![]()
Azt nem tudom, hogy a Final Fantasy-ból készült-e anime, de az biztos, hogy ez eredetileg egy konzolokra majd később pc-n is megjelenő játék sorozat.
Jól látom hogy 248049 hsz van a HE-n? :eek2:
Szerintem több, mert amire most válaszolok, az is 265875-ös sorszámot képvisel!
![]()
Vajon mi lehetett az első hozzászólás?
"Na, végre műkszik a fórum"? ![]()
sziasztok!!!
látom nagyon jó volt a téma tegnap meg a múltkor is. ![]() ezekhez igazából nem tudok sok mit hozzászólni. Kovidivinek igaza van. ennyi...
A poén kedvéért összesítettem ebben a témában lévő hozzászólásokat, és hossza összeszámoltam.
Ebben a témában eddig leütött karakterek száma: 1 042 284. Namost a nagy átlag egy könyvnél 1500 karakter/oldal. Ez azt jelenti, hogy már 695 könyv oldalnyit írtatok csak ebben a témában. Tekintettel arra, hogy ez a téma még egy éves sincs, így büszkék lehetünk rá, hogy alig pár hónap alatt másfél egri csillagokat megírtunk ![]() Szerk: Amúgy eddig a teljes fórumban 71 918 540 karakternyi szöveg található, ami 48 ezer könyv oldalnak felel meg.
Szia Zsezsa!
Nyaralni voltatok hogy egy ideig nem jelenkeztél?
igen voltam a Balcsin, meg sokat dolgozok mostanába, és új hobbimnak élek
![]() ![]()
Új hobbi, ami gondolom nem elektronika?
![]()
sajnos nem. nem sokat értek az elektronikához ami nő létemre remélem elnézhető
![]()
Reméljük a durván nem egyenlő a vadállat módján kifejezéssel
![]()
Szerintem "ipari" módon, sportszerűen korizik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |