Fórum témák
» Több friss téma |
Nem én szervezem, és örülök ha elvisz valaki.
Engem a Volán fog elvinni.
Idézet: „Engem érdekel és nincs ingyen szállítás, mindenki beszáll a benzinbe.” És meg is szervezed.
Külön erdekes, hegy mégiscsak TE dobtad fel a dolgot: https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2664223.html#2664223
Granpa csak azt mondta, ő is érdeklődik. Azóta rálőcsölöd a szervezést? A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2025
Igazándiból jegyet venni, jelentkezni és fizetni egyénileg kell.
Kivéve, ha valaki kifizeti előre az egész csapatét, aztán beszedi a jelentkezőktől. Aki meg nem jön el/nem fizet azt meg benyeli... Csináltam már hasonlót a Ferihegyre HE tagoknak. Jó volt, és mindenki rendesen kifizette a belépőt, amit meghiteleztem. Most szerintem azon megy a rugózás, hogy Én egyszer szeretném, ha valaki elvinne és Én csak végre terpeszkednék az anyósülésen. A szervezés meg csak annyi, hogy ki jönne, és ki visz kit...
Én (ismét) elvinnélek szívesen. A dolog is erdekelne.
De (mint írtam) az az időpont mar előre lefoglalt. (A ferihegyi dolgot tényleg jól lebonyolítottad, nekem mar az is bejött. A repüles, a repülők bemutatasa, a (volt) pilotak beszamolói is) A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2025
Lehet hogy engem már nem is érdekel annyira.
Szeptember 6: Séta hossza: 1,5 km Séta időtartama: 2 óra 8 337 Ft Van komolyabb túra is. Szeptember 28: Túra hossza: 1,5-2 km Túra időtartama: 4 óra 20 697 Ft Jobban szeretek működő erőműbe (Paks, Visonta, Délbuda, stb.) ingyen menni, szakmai vezetéssel.
Én rengetegszer mentem már el előtte, de sose érdekelt annyira, hogy be is menjek. A belépti díja meg nem kevés, nekem nem éri meg.
Amit érdekesnek tartanék, azt sose sikerül összehozni: - séta a Duna alatt hiába jelentkeznék előre csapatostul, nem reagálnak; ezt még nem adtam fel, vízügyes cimborámat rájuk uszítom, hátha ![]() - Megyeri híd pilonlátogatás; ezt viszont már munkavédelmi okokból nem engedik többet Idézet: Szóval nem olyan egyszerű ám ilyesmiket szervezni/találni, mint gondolnánk „A munkavédelemről szóló törvény személyi hatálya alapján a munkáltató felelős az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósításáért. Ezen kötelezettségi kör kiterjed a munkaterületet látogatókra is. A híd látogatása alatt a teljes felelősség a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t terheli. A létesítmény belső szerkezeti elemeinek kivitelezése nem a lakosságra vonatkozó szabványrendszerek figyelembe vételével került kialakításra, ezáltal a kollektív védelem kialakítottsága, a szabványrendszeri követelmények a lakosság, látogatók által a biztonságos bejárást nem teszi lehetővé. A híd szerkezeti elemeinek vizsgálata, megtekintése csak az üzemeltetésben résztvevő oktatott, szakképzett, tapasztalt munkavállalók számára – meghatározott technológiai utasítások betartásával – biztosít lehetőséget, egyéni védő- és mentőeszközök rendelkezésre állása, használata mellett. Az esetlegesen bekövetkező baleset, sérülés, tűz esetén a mentési lehetőségek korlátozottak, mint a létszám, mint az útvonal tekintetében. A fent leírtak alapján társaságunknak – üzemi területre, valamint munka- és tűzvédelmi okokra hivatkozva – nem áll módjában engedélyezni a híd belső szerkezetének látogatását. ” ![]() Ami pár fős társaságnak jó szórakozás: BME cisco szabadulószoba kb. 6-8 főre tervezve (én már voltam, még egyszer nincs értelme mennem). De a BME oktatóreaktorát is megnézhetnénk valamikor (ez hétköznap járható program, nekem szabadságot kell rá kivenni): Bővebben: Link
Az évente egyszer van, tavasszal.
Szerintem az idén is lekéstük. Meg elég nehéz bejutni... Ma éjszaka tessék hullőcsillagot nézni. A szúnyogok támogatásával. A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2025
Elment valaki egyáltalán, vagy hiába járatom a lepénylesőmet?
Kecskeméten volt pár elektronika rajongó , cikk is készült a "találkozóról"
Majd Békéscsabán meglátjuk milyen volt a börze
Még nem láttam képen sem mig radart .... A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2025
Busz és repülő egybenEzen a hétvégén is lészen nagy rendezvény, aki szereti a régi gépeket. Kettő az egyeben: Busz és repülő egyben.
Én lóznék, de mindkét nap dolgozom…
Inkább ne , szilvás dugig van rendőrökkel, de ha az nem is volna elég van ott mellé fél tonna városi is szóval a kis falun átjönni olyan mint délben Pestről kivergődni
Aki szórakozni vágyik inkább keressen más elfoglaltságot a családdal ha nem akar agyérgörcsöt kapni járművezetés közben.
Hát ez lehet nem ilyen csóróknak való látogatás, de még az is lehet, hogy simán beengednek és enni adnak.
Na most. Ha elmész egy ilyen rendezvényre, akkor bemész a terembe, megnézed merre van a büféasztal, és megpróbálsz ehhez minnél közelebb ülni. Ugyanis, ha távol ülsz, mire odaérsz mindent felzabál a tisztelt publikum. Ezt egy itteni kollégától tudom, akinek egy közös tanárunk árulta el ezt a fajta titkot...
Úgy van ahogy mondod.
Amikor első alkalommal Pakson voltam, akkor a főnök fogadott bennünket, volt enni és innivaló. Maga az LKP vezetője kísért végig az üzemi területen. Na ez cég nem egy atomerőmű (elég csak rákeresni), sok kaviáros szendvicsre nem számítanék. Viszont el lehet menni, és tanulni... |
Bejelentkezés
Hirdetés |