Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
![]() Amikor az emberek Simson-t emlegetnek, akkor nem ez jut eszükbe. Pedig létezett, valóban.
Na de valaki odaírja, hogy Simsont vezetett.
Amit hirtelen fel tudok sorolni: SR1, SR2, KR51, Schwalbe, Star, Spatz, Sperber, Touren AWO, Sport AWO. Most akkor melyik? Az a kék most is itt áll a pincémben. De a kép nem arról készült.
Kár, hogy a pinceben áll.
De (valószínűsitem) nincs annyi szabadidőd, mint szeretned. Pedig ezzel büszken lehetne mászkalni, talalkozókra járni, mindig lenne csodálója. Legendakat meselnek ezekről. ÍzesítésLehet, hogy "vótmá", de én ma futottam bele.
Schwalbe volt művezetőként a szolgálati motorkerékpárom, gyári zsír állapotban kaptam.
Pannóniával viszont jobban lehetett csapatni a töltésoldalban...
Ilyent kéket szereltem egyszer. Jön az após, hogy felkészítenék-e vizsgára egy Start a barátja vejének. "-Hogyne."
Odahozták kosárban. Átment a vizsgán. Idézet: Így könnyű, ha kosárban át lehet vinni.„Átment a vizsgán.”
Szerintem tesóm nagyjából minden motorja így végezte.
Azaz szétszedte, és kosárban... Volt, amit azért ki tudtam próbálni egyszer.
Nekem is unokatesóm is ezt csinálta.
![]() Megvette a motort, cserélt rajta mindent. Aztán egy picit használta, majd műanyag ládába tette.
Legbiztonságosabb motortartás, nem lesz baleset. Motor veszélyes üzem.
Kosárban bármit at lehet vinni bármely vizsgán.
A pogácsát is.
Éppen haver kombájnjának keresek kosarat. Lejár a műszakija.
Jó nagy kosár lesz.
De az már nem motorkerékpár. Na jó, azért az 1300-as VTX-emet sem emelgetném kosárban. csúzliEz itt a reklám helye. Vagy mégsem? Inkább rejtvény.Hány hibát fedezel fel a képen?
Olyan mint a vonat--három indul,kettő érkezik.
"vonat"-ról jut eszembe, az lehetne huzat is.
Mintha a baloldali 3 gumi 1 csomóba "olvadna" össze, valamint jobb oldalon a 3 csomó még megvan, de csak 2 gumi távozik onnan. Termékfotót nagyon nem kellene AI generáltatni.
Nem gond, ha tudod használni a rejtővonót!
Valamelyik k... oldal reklámozza. Azt nem néztem, melyik, de akármelyik is lehetne.
![]() Olyanok, mint itthon bármelyik napilap. Senki nem ellenőrzi, milyen szöveg megy ki a nyomdából. A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2025
Idézet: „Hány hibát fedezel fel a képen?” Néhányat. Meg azt is , hogy a nyele terpszínű, biztos azért, hogy nehogy észre lehessen venni a támadó helikopterről. Vagy azért ha leejted a fűbe nehogy megtaláld... Muszorgxij az izé faktorbanTegnap kénytelen-kelletlen hallottam belőle, amikor a szokásos magasan szántó énekelő műsorban fellépett az a néhány, nagyon nehezen megtalált sztárjelölt, akik néhány aranybecsűt adtak elő a Mindent le lehet ezek (nézők) torkán nyomni című, műsorban, faktorostul, úgy ám. ...és akkor láttam egy elérhetetlenül szép álmot az ilyen esetekre...
Nóbel dijjra jelölném azt, aki azt oda beépítette....
Mennyit kellett ezen gondolkozni. Igy koszos szikra biztos nem jut be A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2025
Ez azoknak fontos, akik a belvárosban közlekednek - a szmog miatt. Aki terepen motorozik, annak egy másik típusú szűrőrre van szüksége, ami a port szűri ki hatékonyabban.
De aki csak falun használja a motort, annak nem annyira fontos... (azok számára ez tiszta lehúzás!) Én nem építettem be ilyet és még sosem volt gond a hiánya miatt! (Mondjuk nincs is motorom... ) A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2025
Mondjuk nincs is motorom...
Egyik ismerősöm hasonló csávában van: - More, nyakamon a szüret és se hordóm, se szőlőm...
Megvan ez a vicc?
Pista bá este, a munka utáni kocsmázásból biciklizik hazafelé. Megállítja a rendőr. A biciklin nincs lámpa, Pista bán nincs láthatósági mellény... Kapja a büntetést. Pista bá kifizeti, majd elkezd hangosan röhögni. Kérdi a rendőr: - Mi ilyen vicces? - Hát csak a, hogy mingyá jön a Józsi... Na, azt hogy meg fogja büntetni, me neki még biciklije sincsen... Szuper hatekony hosugarzo..amit eladashoz jegelni kell... |
Bejelentkezés
Hirdetés |

)