Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ez a rádiós találkozó nagyon szép helyen lesz.
![]() Retro Kocka Kuckó Hódmezővásárhely 2025Tisztelettel meghívom, figyelmébe ajánlom a csoporttagoknak a hódmezővásárhelyi Retro Kocka Kuckót, mely egy interaktív (minden kipróbálható, játszható) retro számítógép és videójáték kiállítás, némi egyéb körítéssel. A főszerep elsősorban a konzoloké, és a számítógépeké, de lesznek mobil-telefonok is. Továbbá lesz egy szekció -Béres Benedek hódmezővásárhelyi gyűjtő által- hazai gyártású Orion, Videoton rádiókból, és Csepel kerékpárokból.A tavalyi rendezvényről itt egy rövid Youtube videó, hogy kb. mire számítson a nagyérdemű. Az esemény Facebook linkje, ha megosztod, a szervezők, rendezők nevében nagyon szépen köszönjük. Az esemény bővebb Logout-meghívója pedig itt. Belépődíj: 1000Ft A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2025
Idézet: „Én meg hétfőn vizsgázok” És mi lett az eredmény???
Osztopánba menet vannak még szabad helyek az autóba, ha valaki el akar menni.
Sajnos reggelre oda kellene érni...
Remélhetőleg előbb okafogyott lesz a titkosítás.
![]()
Hány főnél tart most a számláló? Ha leszünk elegen akkor kérek egy szabad napot mivel éjszakás vagyok.
Jelenleg két ülőhely biztosan van, mert Granpa nem fog tudni jönni.
Azaz útközben fel/le tudunk cuppantani benneteket. Gery78 meg majd személyesen nyilatkozik, mert ha Ő jön, akkor is van még kettő ülőhely a hátsó szekcióban... csak úgy mondom az osztopanci csapatnak, hogy holnap ekkor már úton lészen a csapat, fokozatosság elvének betartása mellett. ![]()
A zasszony nem szívesen jönne unalom címszóval. Ellenben ha lesz hely akkor becsatlakozok. Szokás szerint hozzánk jössz? Benzin pénz?
Én most nem megyek, hanem (ingyen) visznek (egyszer az életben).
![]() Zasszonnyal jó el lennénk, és lehet nem is unatkozna. Takarmányozáson még gondolkodom (az nem annyira egyszerű, mint látszik).
Elvileg nekünk van sütni való kolbász. A rácsnak meg keresünk helyet.
Köszi! De én nem tudok menni. Igaz elmennék, de majd egyszer talán sikerül eljutnom.
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2025
Akkor lassan indulhatok is
![]()
Csak tréfa volt, csak Budapest és Sárkeresztúr lészen Osztopánig, és még kettő szabad ülés a hátsórészen.
Pesze, hogy az. Mire odaérnék bármivel, már zárnák a kastély kaput.
![]() Habár, egy helikopter vagy egy magángép. ![]() Jó időtöltest kívánok! ![]() Tudom en azt. Ő is, én is annak gondoltuk. Most pedig igyekszem hunyni. Mert (bar holnap nem dolgozom) hamarabb kelek, mintha dolgoznék ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2025
Ettől többre számítottunk.
Ez egy kis találkozó, barátokkal, egy kis börzézéssel. A májusban tartandó kicsit nagyobb szokott lenni, büfé és meleg ebéddel fűszerezve.
Amúgy lészen most Csongrádon is, de szerintem Pestről senki nem fog tudni menni.
A szarvasi is egyidőben lesz. ( Habár plakátot ahhoz nem találok.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2025
Osztopánban beszéltünk róla, Gyula ingadozik, hogy hová megy.
Én meg egyedül sehová, más meg ugye nem akar Pestről még ha viszik sem...
Az kiderült, hogy a Janinak van jogsija?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |