Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   733 / 734
(#) Bagodi válasza bbb hozzászólására (») Sze, 10:01 /

Esetleg, ha a foxpost menne akkor érdekel.
Természetesen költségeit előre fizetem.
(#) user1914 válasza bbb hozzászólására (») Sze, 12:35 /

A LED panelekre jelentkezek.
Üdv. M.
(#) FAZ1 válasza vision61 hozzászólására (») Sze, 16:55 /

A beltéri és a Somogyi antenna egyáltalán működik?
Aktív elem, vagy simán csak passzív?
A beltérihez (WayteQ) nincs meg véletlenül a saját távszabályzója? Engem leginkább az érdekelne ...
A beltéri antennával lehet MindigTV-t fogni?
(#) Stefy válasza somitomi hozzászólására (») Sze, 17:46 /

OK köszi ,ha nem kötöttem volna hibás erősítőre akkor tartalék lenne nekem is.
(#) Peter65 válasza bbb hozzászólására (») Sze, 18:04 /

Szia!
A motorkat elfogadnám, Dunakeszin tudnám átvenni. Írok magánt.
(#) bbb válasza Peter65 hozzászólására (») Sze, 18:12 /

A motorok a tieid, holnap hazahozom őket.
(#) bbb válasza Bagodi hozzászólására (») Sze, 18:14 /

Jobb szeretném személyesen átadni, ezért, ha nem haragszol, akkor user1914-et részesítem előnyben veled szemben. Viszont ő csak a paneleket vinné, a papírt szeretnéd megkapni rókapostával?
(#) Bagodi válasza bbb hozzászólására (») Sze, 19:10 /

Köszönöm, nem kérem!
(#) vision61 válasza FAZ1 hozzászólására (») Sze, 19:38 /

Szerintem egyértelműen leírtam, de akkor ismét: beltérit nem tudom kipróbálni, a fotókon nincs távirányító, tehát nem is része a csomagnak. Az antenna típusa jól látható, ha nem lenne aktív, akkor minek kell hozzá tápegység?
Működik, rádióval FM sávon most kipróbáltam.
(#) vision61 válasza vision61 hozzászólására (») Sze, 20:13 /

Tovább bővült a csomag. 3 db hibátlan UV cső, 2 db dupla kimenetű meghajtóval. 6-10 V DC tápot igényelnek. (A pakolászás közben egy cső már összetört, ezért az egyikhez csak egy van.)

uv.jpg

(#) 24bitponthu válasza gernerakos hozzászólására (») Sze, 20:26 /

Mázlista , én meg fizettem is volna érte...
(#) GARFIELD13 válasza vision61 hozzászólására (») Sze, 20:43 /

Szia!
Ha FM antenna, akkor bejelentkezem érte és megpróbálok átvevőt is keresni hozzá.
Köszönettel
(#) granpa hozzászólása Csü, 12:05 /

Rádiók

Egy kissé kopott "FJAST" Austria zsebrádió (a skálaplexije valahol megvan) és egy Videoton, kazettás magnós rádió vihető Zuglóból.
(#) Gabtronic válasza granpa hozzászólására (») Csü, 12:09 /

Szia, köszönettel elfogadnám őket.
(#) metabo123 válasza Gabtronic hozzászólására (») Csü, 12:52 /

..au, gyorsabb voltál!
Gondolom első helyen a Vidi állt mikor jelentkeztél érte és nem a zsebrádió. Azért megkérdem, hogy igényt tartasz-e a Videotonra, vagy esetleg át tudod nekem engedni?

Nosztalgiából nagyon szerettem volna egy ilyet, mert csak egy rozoga működésképtelen darabom van belőle. Igaz erről sem tudjuk, hogy működik-e, vagy legalább javítható-e, ha nem.
A hozzászólás módosítva: Csü, 12:56
(#) Inhouse válasza granpa hozzászólására (») Csü, 12:53 / 1

Nagyon jó! De First lesz az... Csak irónia?
A hozzászólás módosítva: Csü, 12:54
(#) somitomi válasza Inhouse hozzászólására (») Csü, 14:25 /

Nekem is van valahol egy ilyen márkájú kisrádióm, én gyerekkoromban FIAST-nak olvastam
(#) granpa válasza metabo123 hozzászólására (») Csü, 14:51 /

Bocsánat az infóhiányért; a Vidi működőképes (minden része), csak a hálózati csatlakozójánál van valami gubanc, hol jó, hol nem. A másikra nem emlékszem, de lehet, hogy az is jó. Tényleg First, nem tudom, hogyan írtam el.
A hozzászólás módosítva: Csü, 14:52
(#) Udvari Zsombor válasza granpa hozzászólására (») Csü, 15:47 /

Az nem "FJAST", hanem "FIRST", csak robot-szerű betütipussal van írva.
(#) FAZ1 hozzászólása Csü, 16:56 /

Ingyen elvihető

Elvihetőek a következő elektronikai cuccok.

Kisméretű hangszóró
Hálózati trafó 220/22 volt
Kisméretű magas-sugárzó a hozzá illő kondival
Ceruza-akkumulátor töltő /1.
Ceruza-akkumulátor töltő /2.
Kisméretű trafó
Hálózati trafó 220/30 V
(#) FAZ1 válasza FAZ1 hozzászólására (») Csü, 17:13 /

Szintén elvihető cucc

1 éves kézi műszer, ami valamiért össze-vissza mér (Aki tudja, az megjavítja. Én gyakorlatilag nem sokat foglalkoztam vele)
Működő és 220 voltos porszívó-motor (nem tudom, milyen porszívóba való)
Számítógépes sztereó hangrendszer. Bár lehet, hogy már kissé recsegnek a potijai. Amúgy jól működik! Van neki "surround térhatás" kapcsolója, úgy egészen szépen szól.
Logitech webkamera USB-s. (hozzá való software a netről letölthető)
Egy mini SUB erősítő.
Sajnos csak a mélynyomó doboz/erősítős-része van meg, egyébként 3x15W-ot tud (elvileg)
Samsung mélynyomó láda. A bluetooth része viszont csak állandóan keres, de sohasem talál meg semmit.
A 155320.jpg képen maga a láda elektronikája látható. Nincsen leégve.
(#) boyscout válasza FAZ1 hozzászólására (») Csü, 18:48 /

Szia!

Köszönettel elfogadnám, és gondos gazdája lennék a második képsorozatnak.
Tisztelet teljes kérdés, hogy 16-áig még tudnád tárolni?
Mert akkor személyes átvétellel megoldanám.Akkor járok a "nagy faluban".

Köszönettel
Boy
(#) veroka válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Csü, 19:07 / 1

Ez a betűtipus a Computer Std. Regular Mono. Eredetileg a nagyon korai karakterfelismeréshez tervezték a hatvanas évek végén. Működési elve a morze kód elvét követi, a vékony és a vastag részek ismétlődése alapján volt képes a korai scanner felismerni, hogy milyen betűt is lát.
A hozzászólás módosítva: Csü, 19:14
(#) vargham válasza veroka hozzászólására (») Csü, 19:30 /

Nem ismerek Computer Mono betűtípust, és hiába kerestem nem is találtam. Illetve úgy tudom, hogy a korai szövegfelismerésnél a karakterek egyedi formáját hangsúlyozták, és nem a vonalvastagság segített a gépnek. Ilyen, szabványosított betűkészlet volt az OCR-A és OCR-B, amikre egyáltalán nem hasonlít a FIRST márkajelzés.
Tudnál forrást mutatni arra, amit írtál? Kíváncsi lettem, hogy hol használhatták azt a megoldást.
(#) vision61 válasza vargham hozzászólására (») Csü, 19:37 /

Nem tudom hogyan kerestél, kíváncsiságból én is beírtam a keresőbe. Egy a sok közül
(#) vargham válasza vision61 hozzászólására (») Csü, 19:55 /

Valószínűleg azért nem találtam, mert először Computer Mono nevet írtál, és én arra kerestem. később változtattál a hozzászólásodon...
Azt találtam, hogy a Computer Std. Regular Mono font a kétezres években jelent meg. Erősen hasonlít a jóval régebbi Data 70 betűtípusra. Arra nem találok forrást, hogy azt OCR-hez fejlesztették volna ki, pedig érdekelne. Tudsz küldeni?
(#) Jonni válasza vision61 hozzászólására (») Csü, 19:59 /

De rég láttam ilyet
(#) vision61 válasza vargham hozzászólására (») Csü, 20:02 /

Én nem változtattam semmit a hozzászólásomon.
(#) veroka válasza vargham hozzászólására (») Csü, 21:05 / 1

(#) Stefy válasza FAZ1 hozzászólására (») Csü, 23:15 /

Szia!
A 220/30 trafó ha meglenne elfogadnám Köszönettel ! Üdv Stefy
Következő: »»   733 / 734
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem