Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Igen, az elvitelt érdemes előre bejelenteni. Meg aki belsőséget is szeretne, mert az korlátozottan van csak.
Hello! Tőlem sem kíván ez külön erőfeszítést, mert én is kb. a déli részen lakom és csak az a különbség, hogy a pályaudvarnál, vagy a város végén megyek ki a 6-osra..
Szia!
Persze, gyere nyugodtan, várunk szeretettel. Egyelőre 10 főre foglaltam asztalt, ha esetleg még változna 23.-ig a létszám, akkor 22.-én felhívom őket még egyszer, hogy picit módosítsuk az asztalfoglalást, mert többen leszünk. De akkor még várok 22.-ig a telefonnal, hátha jön még valaki rajtad kívül is. Ha nem jön más csak Te, természetesen akkor is felhívom őket, de akkor csak egy fővel növeljük az asztalfoglalási létszámot. Szóval megoldjuk, ne aggódj emiatt, csak gyere, várunk.
Hazafelé pedig elvihetem Népliget buszpályaudvarra, vagy M3 Pettyes utca, és onnan Városkapu buszállomás. Ha az úgy jó neki.
A paksi talira van valakinek elfekvőben bakelit lapja? Több funkciós doboz építéshez keresek egy kb ekkorát süllyesztett cső rögzítéshez.
Sajnos ilyesmim nincs....
Más megoldás, esetleg...?
Van műanyag lapom de nem szívleli a fúrót. Talán a praktiban vettem.
Milyen vastagra gondoltál? Feltétlen egy darabban kell?
Textil kell vagy pabit is jó. Üvegszálas nemigen van, de lehet. (ha néhány ki lyuk nem zavar)
Ragasztva lesz. Nem szeretném a dobozt még jobban szétfaragni. Nem kell elbírja a súlyomat. Egyes max másfeles vastag.
Fémlemez nem jó? Tudnék aluból és vasból is adni ekkora darabot.
A lépcsős fúróm nem szereti a vasat. Akkor inkább az alu lemez. Előre is köszi.
1 mm alumíniumból nagyon gyenge, szerintem felejtős.
Sajnos a rack előlap kicsi, mert az csak ~13 centi, cserébe gyönyörű a felülete. Kedden viszek akkor neked egy jelentősen nagyobb darab alulemezt, majd otthon megmunkálod... Másnak vigyek valamit Paksra?
Van pár nem novál foglalatom (kevesebb vagy több mint 9 lukas). Elviszem aztán hátha valaki ráugrik. Nem tudok velük mit kezdeni.
Alulemez már feliratozva bent van a csomagtartóban.
250x500-as soha nem használt plexi valakinek?
Jut eszembe. Szs koleganem jelentkezett a gumik miatt.
Az nem jó a bakelit helyett?
![]() Szs szerintem sokat dolgozik így Karácsony előtt, meg nem is volt szó róla hogy kedden jön Paksra...
Felnikről volt szó, a gumik csak hab a tortán
![]() Csak elfér még a portán, gondolom (kifizetvén) ...amúgy lehet, hogy okafogyottá vál már -de nem lesz baj az sem... A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2025
A tervek szerint 3/4 12 körül indulok. Már betankoltam holnapra.
Sziasztok!
Nos, hát akkor finisbe értünk, úgy látom Boyscout kollégán kívül más nem jelentkezett. Felhívtam még egyszer az éttermet, módosítottam picit a foglalásunkat 11 főre, holnap 13:00-órára várnak minket szeretettel. Technikai jellegű infó, hogy az elviteles halászlét melegen kapjuk meg, és a hal bele van főzve, de lehet külön is kérni. Az elviteles dolgoknak javallott valami küblit hozni, aminek jól zárható a teteje.
Jani, akkor jön holnap Veled a Zasszony?
Aki itt van Rákoshegyen 9:30 magasságában, és segít feltenni a polcra egy rádiót, annak fizetem pakson az ebédjét.
Délutános műszakban lesz.
Gafly: milyen rádiót? A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2025
Akkor macsek kedvezményezetté vált. Én Gergőnél csatlakozom.
Sajnos most én nem tudok részt venni ezen a nagyszerűnek ígérkező talàlkozón.
Ezért ezúton szeretnék kívànni nektek, jó étvàgyàt és annàl jobb hangulatot.
Köszi szépen, kár, hogy nem tudsz most eljönni, hiányozni fogsz a társaságunkból.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Szóval megoldjuk, ne aggódj emiatt, csak gyere, várunk.