Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Kínai walkman-ek elvihetőkSziasztok!A csatolt képeken látható walkman-ek elvihetők Budapest 14. kerületből. Alkatrésznek vagy bontásra, esetleg retro gyűjteménybe. A "Dasom" fantázianevű működik, még a mikrofonos felvétel is. De inkább csak fülhallgatóval van hangja, az ajtóba beépített (amúgy is igen gyenge minőségű) hangszóró nem nagyon akart szólni. Hangerő poti sercegős. A "Prima" külsőre talán egy különlegesebb típus a discman-szerű kialakítással. Ennek a rádiója működik, az is elég szerény vételkészséggel és hangminőséggel, a magnónak csak a motorja forog üresben (valószínű szakadt a szíj).
Köszönettel elfogadnám a diskman-eket és a walkman-eket is január 5 utáni átvétellel ha másnak nem kell.
Részemről rendben a jövő heti átvétel, foglalhatjuk addig.
Újévi, kihajítom azt amivel nem akarok(tudok) foglalkozni!
Helyszín Sárszentmihály, posta nincs, szállítás esetlegesen (részben) megoldható, de ez megbeszélés kérdése!! Ingyen elvihető: -Saeco Vienna kávéfőző, proci hibás, mert a gőztől zárlatos lett, egy AVR lett már beltéve, mert már járt így. Az AVR progija nincs meg. -Valamilyen felültöltős mosógép, fingom sincs már miért cseréltük le, főleg azért mert asszony előltöltőst akart -Keskeny beépíthető mosogatógép, ennek sincs túl sok baja, de valamilyen hibára (leürítés, maga alá pisilés) miatt lett félretéve, cserébe már nem szép. Pár citromos Gös-sörért elvihető: LG 43"-os?? TV, szintén panelhibás, nem kapcsol be (nem tölt be a programja), (táppanel, kijelző, háttérvill jó), proci panelt meg nem vadásztam hozzá. Pontos típus érdeklődés esetén.. Pár hét múlva mind megy a hulladékudvarra! Személyes átvétel esetén egyébb ajándékokat tudok adni! A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2026
A TV alaplapját, ha elhozod akkor tudok bele írni firmware-t hardveresen mert úgy újra használható lehet, ha tényleg csak az a baja.
Tápfeszeket, órajeleket, esetleges zárlatot ellenőrizted?
Nem mentem bele a proci panel vizsgálatába, annyi időm nincs rá! És mostmár nem akarok vele foglalkozni. A táppanelt ellenőriztem egyedül, azon megvannak a megfelelő feszültségek.
Az se kizárt hogy BGA forrasztás feladta.
Értem, gondoltam, hogy végigtesztelted és már a végleges konklúziót mondtad, akkor ez végleg eltávozott az Örök Bitmezőkre.
A proci panelt odadtam egy TV szerelőnek, aki vissza adta!
Vannak dolgok amihez már se szemem, se türelmem, se eszközöm. Viszont ez mellet van halom olyan félbehagyott dolgom amin jelentős javulást tudok alkotni annyi idő alatt amit ez TV elvinne. Ráadásul most megdöglött a mostani mosógép is...
Értem, őszinte részvétem.
Szia!
A Saeco Vienna kV gépet elfogadnám, ha még meg van! Köszönöm! BUÉK!
Megnyerted!
![]() Mikor viszed el? Tegnap?? A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2026
Engem érdekelne az LG TV pontos típusa.
Köszönöm!
Küldenél egy telefonszámot privátba,aztán egyeztetünk! Üdv Laci
47LW5590-ZE
Tehát nem 43" hanem 47!
Nagyon szépen köszönöm, de átgondoltam a dolgot és ez már túl nagy lenne számomra.
Azok részére, akik esetleg látnak fantáziát a megmentésében: - tanyán van fent SM ehhez a típushoz Tanya - pár perc Google-ozással elvileg található hozzá main is m.o-on végszükség esetére. (16k Tévedés kockázata fenntartva, ellenőrizzed a pontos tipust) Link A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2026
Amennyiben xxxyyy kolléga nem tart rá igényt és véletlenül el tudod logisztikázni Budapestre a tevét
, akkor befogadom szegényt.
Hali!
Fel tudom! Jövő7ten Jövő héten a Beluga Bay nevű bármin fogok kompresszort cserélni kollégámmal A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2026
Moderátor által szerkesztve
Praktika, Természetgyógyász, Elixír magazinokSzemélyes átvétellel, vagy MPL automatába küldéssel (1 490 Ft) egyben elvihető magazinok. Nem elektronika, de sajnáljuk kidobni, az összes példány újszerű állapotban van.Tételesen: 16 db Elixír, 29 db Praktika, 17 db Természetgyógyász. Tv-ből bontott, cserélt led háttérvilágításÜdv!Érdekelnek valakit tv-ből bontott led szalagok? Vannak bennük működők, led hibásak, leesett foncsorosak. Ledet bontani belőlük, vagy mit tudom én. Jó nagy marékkal van és csak egyben. Helyileg Bócsa, Bács megye. Ha nem kell senkinek, akkor viszem a hulladékba.
Edge LED-es élvilágítás nincsen közöttük ugye?
Nekem van Samsung-ból bontva Edge LED. A TV Kijelzőjén a COF kábelek szétmentek ezért lett csak bontva. Írj rám.
Szia! Köszi...valójában nem is TV, hanem LG 22EA53 monitoromban gyengélkedik a ledsor. Még nem szedtem szét, netes kutatásom alapján LC216 LCD van benne, amiben ilyen edge ledsor van.. Ennek pótlására keresek megoldást.
A hozzászólás módosítva: Pé, 9:24
könyvekIngyen elvihető könyvek Kispestről. A mogyi csokit szeretem![]() Jelentkezni itt, a választott könyv megjelölésével, csak utána magánban a kapcsolat. 2-5 cm vastag könyvek, szóval nehezek...
A fizika példatár nálunk bográcsolás áldozatává vált
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Tévedés kockázata fenntartva, ellenőrizzed a pontos tipust)