Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Postaköltségért elküldömKínai okosóra ingyen elvihető, vagy postaktg-ért elküldöm. Még a fólia is rajta van a kijelzőn, évek óta a fiókban porosodik. Kölyköknek nem kellett..
Szia! Köszönettel elkérném..
Adatok nyílvánosságaNagy kérés lenne a felhasználók részéről nyílvánossá tenni a lakóhelyet az adatlapon? Könnyebb lenne jelentkezni a dolgokra.
Kérni azt lehet, de előírni, vagy megkövetelni semmiképpen sem.
Adatlapra felesleges, de a felajánlók az utolsó sorba azért oda tudhatják írni, hogy Győr moson sopron megye. Az senkinek nem fáj, semmi személyes adatot nem szivárogtat ki, de azért mégis valami támpont, hogy a világvégén van melletted van. Topikon belüli hallgatólagos megegyezés például lehetne.
Én is azt az elvet követem, hogy aki még a települését is titkolja, az ne is várjon segítséget.
Például az is egy öltet, ha a tényleges település helyett (mondjuk, ha az egy kisebb falu...) a legközelebbi nagyvárost írja be (az adatlapjára) vagy ki (a hozzászólásában)...
Commodore MPS 803 nyomtató fej és szalagkábel nélkül ingyen elvihetőSziasztok, a címbeli nyomtató ingyen elvihető. Hiányos, nincs benne nyomtatófej és szalagkábel. Évekkel ezelőtt kaptam, de csak most néztem rá. Elektronikája működik, nem piszkálták. Sajnálnám elbontani. Ha valakit így is érdekel, szívesen odaadom. Postázni nem tudom.Laci
Szerintem már az irányítószám megadása is sokat segíthet az adatlapon, mint ahogyan nálam is van.
De sokan nem is tudják, hogy az adatlapon meg lehet nézni ezeket az adatokat. Többször is előfordult már, hogy az itt felajánlott, vagy az apróban hirdetett anyagokért érdeklődő sem nézte meg, hol veheti át személyesen.
Ezért aztán például a felajánlásba is be lehetne írni. Persze nem a pontos címet, de legalább a vármegyét vagy a települést. Nekem például az adatlapon is ott van.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2026
A lakcímmel kapcsolatos beszélgetés korábban már lezajlott, kérjük, ne kezdődjön el újra!
Nekem csak a helyet foglaljaSárszentmihályról ingyen elvihető.Két pár hangszóró. VakukA képen látható vakuk egyben elvihetők. Évekkel ezelőtt még működtek, most nem próbáltam őket.Előzetes megbeszélés után Budapest XVIII. kerületben vehetőek át. Csak egyben, csak személyesen. Több jelentkező esetén azé, aki hamarabb el tudja vinni. Nem őrzöm, nem postázom. Máshol is hirdetem. A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2026
Elvihető elektromos olajradiátorSzemélyes átvétellel (esetleg futár, ha vállalja a szállítást) elvihető egy itt-ott festékhiányos, de jól működő régi olajradiátor. 3 fokozatban kapcsolható, maximális teljesítménye 1 kW.A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2026
Nekem ennél retrósabb van, és sokkal nagyobb teljesítményű. Adom hozzá ezt is ingyen, ha kell, ámbár szürke kalapácslakkos kivitel.
Köszönöm, de van. Retró, bár újabb típus, vajsárgában, 2 kW-os. Néha rásegítek vele, ha huzamosan távol vagyok és temperálni kell.
VegyesGyerek szintetizátor mikrofonnalSzámológép Barométer Mozgásérzékelős éjjeli fény 2x Mozgásérzékelős éjjeli fény Dimmer Gázgyújtó Fotóállvány Konyhaszekrény alá pohár akasztó LED lámpa Kisrádió Ikea gyerek lámpa. Ha jól emlékszem, kapcsoló hiba miatt szedtem szét. Alkatrészei mind megvannak. Szakállvágó, teljesen új. Előzetes megbeszélés után Budapest XVIII. kerületben vehetőek át. Csak egyben, csak személyesen. Több jelentkező esetén azé, aki hamarabb el tudja vinni. Nem őrzöm, nem postázom. Máshol is hirdetem.
További képek
A szintetizátor érdekel. Köszönettel elfogadnám !Postát fizetem !
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2026
Várjál már, mostanság kaptam ingyen vihetősben egy kétszáz wattos mélynyomót.
Nehogy összeépítsem valami ingyen vihetős/tombolás kegytárgynak.
Szia!
Én személyesen elhoznám az egész pakkot. Köszönöm. Péter VegyesElőzetes megbeszélés után Budapest XVIII. kerületben vehetőek át. Csak egyben, csak személyesen.Több jelentkező esetén azé, aki hamarabb el tudja vinni. Nem őrzöm, nem postázom. Máshol is hirdetem. PC tápegység Szétszedett olcsó powerbank Döglött szerszám akku Akkumulátoros fejlámpa Li-ion akkusra alakított ózon generátor Motoros Wifi kamera 2x Nucleo, target does not respond. Debugger emlékeim szerint még jó. MacBook Pro nagyon régi, erősen hiányos |
Bejelentkezés
Hirdetés |