Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   745 / 746
(#) tlorincz72 hozzászólása Jan 27, 2026 /

Postaköltségért elküldöm

Kínai okosóra ingyen elvihető, vagy postaktg-ért elküldöm. Még a fólia is rajta van a kijelzőn, évek óta a fiókban porosodik. Kölyköknek nem kellett..
(#) uniman válasza tlorincz72 hozzászólására (») Jan 27, 2026 /

Szia! Köszönettel elkérném..
(#) nyamnyam válasza Tinky hozzászólására (») Jan 27, 2026 /

Igen megoldható !
(#) Tinky válasza nyamnyam hozzászólására (») Jan 27, 2026 /

Köszi! Írok!
(#) jani1987 hozzászólása Jan 27, 2026 3 / 1

Adatok nyílvánossága

Nagy kérés lenne a felhasználók részéről nyílvánossá tenni a lakóhelyet az adatlapon? Könnyebb lenne jelentkezni a dolgokra.
(#) Skori válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 27, 2026 / 3

Kérni azt lehet, de előírni, vagy megkövetelni semmiképpen sem.
(#) Prefector válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 27, 2026 / 7

Adatlapra felesleges, de a felajánlók az utolsó sorba azért oda tudhatják írni, hogy Győr moson sopron megye. Az senkinek nem fáj, semmi személyes adatot nem szivárogtat ki, de azért mégis valami támpont, hogy a világvégén van melletted van. Topikon belüli hallgatólagos megegyezés például lehetne.
(#) Gafly válasza Prefector hozzászólására (») Jan 28, 2026 / 4

Én is azt az elvet követem, hogy aki még a települését is titkolja, az ne is várjon segítséget.
(#) lazsi válasza Prefector hozzászólására (») Jan 28, 2026 / 1

Például az is egy öltet, ha a tényleges település helyett (mondjuk, ha az egy kisebb falu...) a legközelebbi nagyvárost írja be (az adatlapjára) vagy ki (a hozzászólásában)...
(#) szepyl hozzászólása Jan 28, 2026 /

Commodore MPS 803 nyomtató fej és szalagkábel nélkül ingyen elvihető

Sziasztok, a címbeli nyomtató ingyen elvihető. Hiányos, nincs benne nyomtatófej és szalagkábel. Évekkel ezelőtt kaptam, de csak most néztem rá. Elektronikája működik, nem piszkálták. Sajnálnám elbontani. Ha valakit így is érdekel, szívesen odaadom. Postázni nem tudom.
Laci
(#) vision61 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 28, 2026 /

Szerintem már az irányítószám megadása is sokat segíthet az adatlapon, mint ahogyan nálam is van.
De sokan nem is tudják, hogy az adatlapon meg lehet nézni ezeket az adatokat. Többször is előfordult már, hogy az itt felajánlott, vagy az apróban hirdetett anyagokért érdeklődő sem nézte meg, hol veheti át személyesen.
(#) zolika60 válasza vision61 hozzászólására (») Jan 28, 2026 / 2

Ezért aztán például a felajánlásba is be lehetne írni. Persze nem a pontos címet, de legalább a vármegyét vagy a települést. Nekem például az adatlapon is ott van.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2026
(#) Moderátor hozzászólása Jan 29, 2026

A lakcímmel kapcsolatos beszélgetés korábban már lezajlott, kérjük, ne kezdődjön el újra!
(#) Bubuka57 hozzászólása Jan 29, 2026 /

Nekem csak a helyet foglalja

Sárszentmihályról ingyen elvihető.
Két pár hangszóró.
(#) nyamnyam válasza Bubuka57 hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Hello

Én szivesen elfogadom !

Irok
(#) Bubuka57 válasza nyamnyam hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Szia!
Rendben.
(#) vargham hozzászólása Jan 29, 2026 / 2

Vakuk

A képen látható vakuk egyben elvihetők. Évekkel ezelőtt még működtek, most nem próbáltam őket.
Előzetes megbeszélés után Budapest XVIII. kerületben vehetőek át. Csak egyben, csak személyesen.
Több jelentkező esetén azé, aki hamarabb el tudja vinni. Nem őrzöm, nem postázom. Máshol is hirdetem.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2026
(#) vision61 hozzászólása Jan 29, 2026 /

Elvihető elektromos olajradiátor

Személyes átvétellel (esetleg futár, ha vállalja a szállítást) elvihető egy itt-ott festékhiányos, de jól működő régi olajradiátor. 3 fokozatban kapcsolható, maximális teljesítménye 1 kW.
(#) granpa válasza vision61 hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Ez még valódi "békebeli"!
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Nekem ennél retrósabb van, és sokkal nagyobb teljesítményű. Adom hozzá ezt is ingyen, ha kell, ámbár szürke kalapácslakkos kivitel.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Köszönöm, de van. Retró, bár újabb típus, vajsárgában, 2 kW-os. Néha rásegítek vele, ha huzamosan távol vagyok és temperálni kell.
(#) vargham hozzászólása Jan 29, 2026 /

Vegyes

Gyerek szintetizátor mikrofonnal
Számológép
Barométer
Mozgásérzékelős éjjeli fény 2x
Mozgásérzékelős éjjeli fény
Dimmer
Gázgyújtó
Fotóállvány
Konyhaszekrény alá pohár akasztó
LED lámpa
Kisrádió
Ikea gyerek lámpa. Ha jól emlékszem, kapcsoló hiba miatt szedtem szét. Alkatrészei mind megvannak.
Szakállvágó, teljesen új.
Előzetes megbeszélés után Budapest XVIII. kerületben vehetőek át. Csak egyben, csak személyesen.
Több jelentkező esetén azé, aki hamarabb el tudja vinni. Nem őrzöm, nem postázom. Máshol is hirdetem.
(#) vargham válasza vargham hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

További képek
(#) kalmi.kalmi válasza vargham hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

A szintetizátor érdekel. Köszönettel elfogadnám !Postát fizetem !
(#) Gafly válasza vargham hozzászólására (») Jan 29, 2026 /

Várjál már, mostanság kaptam ingyen vihetősben egy kétszáz wattos mélynyomót.
Nehogy összeépítsem valami ingyen vihetős/tombolás kegytárgynak.
(#) afp válasza vargham hozzászólására (») Jan 30, 2026 /

Szia!

Én személyesen elhoznám az egész pakkot.

Köszönöm.
Péter
(#) vargham válasza afp hozzászólására (») Jan 30, 2026 /

Rendben. Keress privátban.
(#) vargham hozzászólása Jan 30, 2026 /

Vegyes

PC tápegység
Szétszedett olcsó powerbank
Döglött szerszám akku
Akkumulátoros fejlámpa
Li-ion akkusra alakított ózon generátor
Motoros Wifi kamera 2x
Nucleo, target does not respond. Debugger emlékeim szerint még jó.
MacBook Pro nagyon régi, erősen hiányos
(#) afp válasza vargham hozzászólására (») Jan 30, 2026 / 1

Szia!

Ezeket is elhoznám.

Köszönöm!
Péter
Következő: »»   745 / 746
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem