Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. CS5396-KS analog-to-digital converter chipPostaköltség fejében küldöm.Hátha tud valaki kezdeni véle valamit, netán még hasznára is lehet. Ingyen vihetőIngyen elvihető Pc-s cuccok , müködnek ! Csak egyben !
Ha tudod Foxpos tolni, akkor jöhet (és köszönöm).
Szia
Oké rendben a tied a cucc és csinálom a csomagot ! Üres dobozokBudapest, 18. kerületből ingyen elvihető üres dobozok.Mind műanyag, kivéve az autóriasztós, mert az fém. Személyes átvétel: a pestlőrinci piachoz közel. Posta, foxpost: a szállítási költség elutalása után tudom feladni. Ami jövő vasárnapig nem megy el, az megy az újrahasznosítóba. VegyesBudapest, 18. kerületből ingyen elvihető dolgok egyenként, vagy egyben.Ikea gyerek lámpa Szétszedett olcsó powerbank Nucleo, target does not respond MacBook Pro 2006 A1150 (nincs táp, akku, hdd, ram) "laser"-pionterek (2 db) Akku-töltők piros, elemes aktív hangfal hangfal-pár hangszóró-pár Személyes átvétel: a pestlőrinci piachoz közel. Posta, foxpost: a szállítási költség elutalása után tudom feladni. Ami jövő vasárnapig nem megy el, az megy az újrahasznosítóba.
Az Ikea lámpáért és a Nucleo-ért elmennék, illetve a két (másfél) műa. kötődobozt is elhoznám.
Rendben. Többit privát üzeneteben megbeszéljük.
hálózati eszközökBudapest, 18. kerületből ingyen elvihető hálózati eszközök egyenként, vagy egyben.3COM WL-537, ASUS RT-G32, D-Link DI-524, D-Link DIR-100, TP-Link TL-R460, TP-Link TL-WR340GD (2db), TP-Link TL-WR740N, TP-Link TL-WR741ND; Táp egyikhez sincs, elvileg működnek, némelyikről az antenna hiányzik (képeken látszik). Személyes átvétel: a pestlőrinci piachoz közel. Posta, foxpost: a szállítási költség elutalása után tudom feladni. Ami jövő vasárnapig nem megy el, az megy az újrahasznosítóba.
Szevasz!
Az utólsó 1 darabosra jelentkezek. Üdv. M.
Na, kár hogy nem néztem a fórumot tegnap délután
.Az ASUS és a D-Link DIR-100 kivételével a maradék érdekelne (3COM, D-Link DI-524, 3x TP-Link). Nem fog kelleni mind, pár nap múlva visszakerül ide ami nem került felhasználásra. Köszönöm Prodax hálózati aljzatok, csillárkapcsolókSziasztok!Lakásfelújítás miatt a képen szereplő Prodax hálózati aljzatok, csillárkapcsolók ingyen elvihetők Békéscsabáról. Tegnapig üzemben voltak, hibátlanul működik mind. Igény esetén Foxpost csomagküldés megoldható, ha állod a küldés díját. A fórum szabályainak megfelelően itt kérem a jelentkezést, nem privát üzenetben.
Rendben, a Tied!
A többit magánban! Jó gyors voltál!
Vasárnap Csorváson ideadod, felhozom neki Pestre ingyen.
Akkor Mohinger mester megúszott egy csomagolást/pakolást.
Még egyszerűbben mondom: Csorvásról elhozom neki, csak tegyél bele egy cetlit a szatyorba, hogy "uniman".
|
Bejelentkezés
Hirdetés |