Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! A videorekorderre jelentkeznék, köszi.
Panasonic videomagnóLejátszás ok. A teszt ábra oldalirányba mozog. Felvételt visszajátszva a kép oldalirányban mozog és színtelen képet ad. Többi funkció működik.Csak személyes átvétellel vihető. Nordmende monitor-tvMűködik, kivéve a HDMI bemenet halott. Távirányító nincs. A kezelőgombok újakra cserélve.A gombokkal miden beállítás elérhető, változtatható. A kijelző felületén kisebb karcok láthatók kikapcsolt állapot mellett. Személyes átvétellel vihető. A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2026
HP1530 monitorHP1530 monitor, 38 cm képátló. Működik a képeken látható állapotú.Személyes átvétellel vihető. A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2026
Halihó! Érdekelne, de pénteknél előbb biztosan nem tudok érte menni. Ha előbb jelentkezik érte valaki, akkor legyen a jelentkezőé!
Szia!
Rendben a tiéd. Pr. küldöm a telefonszámom. Üdv. Elektromos tűzhelyValaki lát benne fantáziát?Dell 24\" monitorPécelről vihető egy 24" FHD Dell monitor.Hibajelenség a linken látható.Bővebben: Link Periodikusan csinálja, pár másodpercig jó a kép majd csíkozódik és kezdi elölről. A hozzászólás módosítva: Sze, 11:51
Szia! A héten elhoznám Pécelről, ha még aktuális.
A hozzászólás módosítva: Sze, 13:21
Persze.
Kivihetem Csömörre is, az közelebb van a 16. kerülethez.
Köszönöm. Most jobb a Pécel. A többit privátban.
Szia!
Én látok benne fantáziát. Privátot írok. Köszi. Boy PipapántokRetro bontott pipapántok elvihetők Bp. 17.-ből. A nagyok 10 mm-esek., a kicsi 5 mm-es. Nem postázom.A hozzászólás módosítva: Pé, 18:21
24V 3W Ba10s izzók18. kerületből ingyen elvihető 4x1 doboz (1 doboz = 25 darab) Tungsram 24V 3W 5102 Ba10s/135 bajonettzáras izzó.Csak személyes átvétel, a pestlőrinci bolhapiachoz közel. irobot roomba panelIngyen elvihető a képen látható panelek. Irobot romba panel működő gépből bontva. LED vezérlő panelt nem tudom milyen állapotú. A kis panel pedig menekülési útvonal jelző tábla panel. MPL, Foxpost , GLS stb .Samsung SyncMaster 551SPadláslelet, vihető. Ennyire biztos működik.Egyébként jövő héten MOHU. A hozzászólás módosítva: Szo, 17:32
Mindenes audio dobozElvihetővé vált az első vásáros kihangosító cuccom.Kicsit kezdetlegesen lett kivitelezve de mentségemre, valamikor 1990-ben építettem. Van benne egy TDA7294 80W végfok, egy transzverter amivel működik 12V akkuról is a végfok, és van egy külön 230V négyszöget csináló trafó benne. Amikor anno piacoztam meg vásároztam, erről ment a világítás este kompakt fénycsövekkel akkuról. Nagyteljesítményű ledes fényforrásoknak akkor még híre-hamva se volt. van rajta 2 darab bazinagy hűtőborda is. Kb. 8-9kiló, így vidd el ha érdekel. A hozzászólás módosítva: Vas, 14:37
Üdv! Ha a posta megoldható akkor engem érdekel, természetesen utalom a díjat. Kulimák Antal
Válaszoltam.
botmixerA fordulatszám szabályzója már régebb óta rossz, gondolom triakot kell cserélni benne. Két hete viszont pukkant. Elégett a zavarszűrő bekötő huzalja. Javítottam, nem látszott zárlatosanak. Működött egy ideig, most megint pukkant, gondolom ugyanaz. Hátha még valaki akar vele szórakozni, vagy ilyen van neki (Auchan saját márkás) és jól jön a tartozék.Elvihető XII. kerületből. |
Bejelentkezés
Hirdetés |