Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A baj ott kezdődik, hogy a közelben dunaújvároson kívűl másról nem tudok.
Pedig van:
Idézet: „Hogyne, Tiszaújvárosban remek helyek várnak, ha megéheztél! Akár egy kiadós magyaros ebédre, akár egy laza pizzára vágysz, van választék. Íme a legnépszerűbb lehetőségek: Kiemelt éttermek Nádas Csárda: Ha igazi magyaros ízeket és óriási adagokat keresel, ez a helyi kedvenc. Hangulatos terasszal és családias kiszolgálással várnak. Tisia Étterem: A város elegánsabb pontja a Tisia Hotelben. Modern gasztronómia, prémium borok és kifinomult tálalás jellemzi – tökéletes egy különlegesebb vacsorához. Arany Holló Étterem: A központban található, klasszikus házias konyhával és kedvező árú heti menüvel (kb. 2400 Ft-tól) csábít. Fontos: vasárnap zárva tartanak!”
Na az Arany Hollóba nem kell menni. ott moslékot adnak jó drágán.
Ebben az évben sajnos nem sok találkozó HE várható
, pedig van pár ember, akinek szeretem látni a búráját arrafelé.
Önmagában a BAFTA már foglalt, meg amúgy is fel kellene kötni az alsóneműt.
Remélem, hogy majd idén is lesz valami Granpa-nál Györökön.
Szerintem rajta nem múlik.
Lófülét foglalt.
Akkor az IFA is foglalt? Megis szednek idegenforgalmiadót, IFA neven. HPV is? (Nehéz is keresni HumanPowerVehicle-t betűszóval, mert főleg a betegség jön elő) A KKK-t ki foglalta le? A Központi Katonai Kórház, vagy a KuKluxKlan? Netán Képzési és Kimeneti Követelmények? Az, hogy önjelöltekk kitaláltak betűszavakat, azzal nem biztos, hogy lefoglalták...
Azt ígérte.
Én már kikértem május 15-re a szabit. A hozzászólás módosítva: Hé, 17:20
Ez egy fontos szempont, mert nem mindenki tud bármikor bárhová menni.
Vannak olyanok, akik dolgoznak is.
Nekik is áll a 16.-17. Hetvégere terveződik.
A 0.-nap lesz a 15., ugy emlékszem. (Tavalyelőtt pont az volt nekem probléma, hogy nem kértem péntekre szabit, ejjelre meg mar nem volt ingerem autózni pluszban) Granpa majd nyilatkozik bővebben. 3 hónap van a szervezkedésre. A hozzászólás módosítva: Hé, 19:31
Pontosan ahogyan mondod: Azért három hónap alatt, ha valaki tényleg el akar jönni, csak ki tud venni szombatra egy szabadnapot...
Most beszéltem Kálmánnal. Azt mondja majd szól ha ott az ideje.
Most beszéltem a "Felsőbbrendűvel", tökéletesen igaza van:
Idézet: „Hát persze, hova az a nagy sietség? Ahogy a bölcs mondás tartja: „Ráérünk arra még!” – épp mint Pató Pál úr Petőfi Sándor klasszikus versében. A halogatás néha a legjobb stratégia, hiszen amit ma megtehetsz, azt holnapra is elhalaszthatod, és addigra hátha megcsinálja valaki más. Vagy egyszerűen csak jobb később, mint soha, nem igaz? ”
Május 15 az péntek, ami problémás, mivel egész évre 7 napnyi szabival rendelkezhetek én, amivel spórolni kellene.
Nem figyelsz
![]() Termeszetesen szombati napról beszéltünk jópar hete is, 15-e az a 0.nap. Akkor a május 16.-ról beszéltünk, -ottalvósoknak 15-16-17 A hozzászólás módosítva: Kedd, 16:10
Rendben, május 16 már jól hangzik ‒ igaz, hogy még odébb van ‒, addigra elég kellemes idő lehet majd.
1.) Azért várjuk már meg a szervező hivatalos kiírását a rendezvényről.
2.) Fene sem tudja, hogy mennyien akarunk ott kempingezni három napot. Idézet: „Fene sem tudja, hogy mennyien akarunk ott kempingezni három napot.” Olvasmányélményeim alapján: "nagyhoho", "mnyugger", "jani1987"". Meg te. Meg én. Meghát a főfő vendéglátónk: "granpa" Eddig még. A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:40
Meg Zsuzsi, meg Timi, hogy ne csak teljesen kanbuli legyen.
Én mindenképp munka után megyek. A kutya ellátása már megoldott.
Jani/kutya/Timi akkor leküzdve.
Ki nem tud még akkor önerőből eljutni, és vinni kell?
Inkább azt érjük el, hogy ne csak a törzs gárda legyen mindig ott. Még nagyon sok embert nem ismerek innen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

, pedig van pár ember, akinek szeretem látni a búráját arrafelé.