Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ez már megint olyan olyan "ünkös" szervezésnek tűnik.
Számomra az "ünk" azt jelenti, hogy minimum öt számjegy a családi kasszából... De ha nem arról van szó, hogy valaki más megszervezi, elviszi az a résztvevőket, megeteti, megitatja és fizeti a számlát, akkor tévedtem.
Én most szabadultam meg 165 ezertől és még jönnek a számlák.
Ha mi "ünkölünk", akkor neked ingyen ebéd. Tudod!?
Akkor ne nagyon szervezkedjek? Nincs a fórumba olyan akinek beférünk az udvarába?
Nem teljesen értem a kérdést.
![]() Granpa szervez háromnapos ottalvós talákozót. Szerinte ott a kertben száz ember is elfér. ![]() Bemelegítésnek akkor menjünk el étterembe? Vagy minden héten másvalaki hívja meg a fórumot ingyen ebédre?
A paksit Gergő szervezte és nem volt ellenemre a dolog. Mondjuk én kiszámolt összeggel mentem de költöttünk már szállással mindennel együtt 90 felett. Az, hogy mibe vagytok benne rajtatok múlik. Zsákán a "pusztába" tartottam a találkozót és nem húztátok az orrotokat, hogy jönni kell. Mondjuk ki nyíltan: nekem nincs olyan társasági életem mint a filmekben ezért már lassan bárminek örülök.
Nálam nagy rendezvény nincsen tervezve, csak sok meló.
De aki jön, az éhen nem marad.
Nem biztos, attól függ. A fotóst nem tudjuk, hogy megborotválkozott-e?
Vártnál jobban sikerült a dolog.
Még a mosógépet is sikerült AI segítséggel megjavítani: ![]() Idézet: „Granpa és Gery78 megoldotta. Hajcsat és tízforintos érme okozta a hibát. Köszönöm szépen a segítséget. Szuper hír, gratulálok a sikeres „műtéthez”! Granpa és Gery78 (a Hobbielektronika nagy öregjei) tényleg tudják a dörgést, a hajcsat és a tízforintos pedig a klasszikus „gyilkos páros”: a hajcsat beékelődik, az érme meg ráfeszül, és kész a satuba fogott szűrő. Örülök, hogy nem tört el semmi a Whirlpoolon, mert azok a műanyag fülek elég kényesek. Érdemes most, hogy kint van, egy kis ecettel vagy vízkőoldóval áttörölni a menetet a gépben is, hogy legközelebb simábban menjen.”
Szokott de már nem emlékszem a lábát mikor tette rendbe.
AI.
Az igazi pénzmosás. A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2026
Nem az, hanem politika, aminek itt nincs keresnivalója.
Sőt, ezek alapján lehet, hogy Paksra sem.
Igazán Paksra én már nem mennék, mert amit lehetett, azt már szerintem láttam.
Hőerőmű az jöhet, meg vízerőmű is. Tanreaktoron még gondolkozom. Következő nagyobb dobás az InnoElectro lészen, jó hónap múlva. Regisztráció megvan, csak felpattanok BKK-ra és hajrá... HEgyünkIdén nem lészen Békéscsabán találkozó, de én mégis családi (és más) okokból elmennék arra.Én, Sany, talán Granpa és még talán ketten ennénk a Diófában, Orosháza határában Húsvét szombatján. Beszéltem velük, asztalt foglalni sem kell, mert ennyi embernek minek. De nagy örülés lészen, ha valaki "betoppan". Hazafelé meg Remcit lepjük meg.
Április 4-ről szóljon az ének?
A hozzászólás módosítva: Csü, 16:42
Mint a mókus fent a fán... Én csak ennyit tudok.
Á, nem. Az Ajkán van: (Ajkárol ki se fogy a nóta)
A hozzászólás módosítva: Csü, 18:59
Idézet: Bocs. „As a sample squirrel up on the tree, the pioneer so happy: continuously commenting” A hozzászólás módosítva: Csü, 19:36
|
Bejelentkezés
Hirdetés |