Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MIMXRT1011DAE5A Mcu segítségkérés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) tothtechnika2 hozzászólása 17:20 /

Kedves Mindenki! Nagyon elakadtam a címben említett processzor kapcsán. Szeretnék addíg eljutni, hogy egy lábon legyen egy 1kHz-es négyszög, és ezt a CPU usb-jén keresztül feltöltsem. Az eszköz egy külsős szoftverrel működik jelenleg de valami gond van, és szeretném egy saját szoftverrel tesztelni a lábakat, ehhez kellene nekem segítség. Van valaki aki tudna segíteni abba, hogy egy kapcsolás alapján egy projektet összerakjunk a saját IDE-ébe és feltöltem rá ezt az egyszerű programot?

STM32-ben már úgy gondolom haladóbb szinten vagyok, de ez most nagyon nagyon más.
(#) sdrlab válasza tothtechnika2 hozzászólására (») 18:11 /

Ha STM32-ben már van gyakorlatod...mi indokolta, hogy egy ilyen ritkaságra tervezz??! Tudom, hogy olcsó, de ez csak akkor játszik, ha nagy darabszámban lenne eladva a termék vele....
(#) tothtechnika2 válasza sdrlab hozzászólására (») 18:17 /

Ezt a CPU-t használta a fejlesztő, de ez teljesen irreleváns az kérdés felől.
Mint írtam:
Idézet:
„Az eszköz egy külsős szoftverrel működik jelenleg de valami gond van, és szeretném egy saját szoftverrel tesztelni a lábakat, ehhez kellene nekem segítség.”

Tehát ez már egy működő "cucc" - már amelyik, és a hiba megoldásához kellene egy olyan szoftver, ami az egyik lábat billegteti ki/be. Továbbá hogy én tudjam felprogramozni az ide-ből.
A hozzászólás módosítva: 18:18
(#) kadarist válasza tothtechnika2 hozzászólására (») 18:30 /

Az NXP szoftverei megvannak, tudod használni őket? A mikrokontroller egy kész termékben van elhelyezve vagy egy fejlesztői lapon?
(#) lalca válasza tothtechnika2 hozzászólására (») 19:50 /

Ilyen esetekben a githubon erdemes keresni.
(#) tothtechnika2 válasza kadarist hozzászólására (») 20:00 /

Megvannak, de nem értek hozzá sajnos és nem tudom hogy kell feltölteni, debuggolni. Kész termék, de minden adott, én terveztem.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem