Fórum témák
» Több friss téma |
Na, ő lett a nyerő. Meg van rendelődve (mert arra évek óta nem járok), előbb utóbb (pár nap) megérkez!
42LS570S talpHello,Valaki tud beszerzési forrást LG 42LS570S TV-hez távirányítóra és talpra? Köszi
Tavirányítót igen (én is innen veszek, ha kell):
tavirányító Talpat nem tudok, de én 20X20-as U-vasból csináltam ahhoz, amihez nem tudtam beszerezni Olyan (kicsit eltolt) T-alakra hegesztve, a falraszerelő csavarhelyekhez csavarozva. 2m-ből bőven kijön egy tv lába. A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2026
Ez a terv, bár fából. De a gyári kulturáltabb lenne
![]() A VESA helyek nem jók, mert ennek a dögnek hátrafele domborúak a hangszórói A talp helyére mondjuk tudok csavarozni, az nem gond. A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2026
TrafóSziasztok!Hol tudnék venni olyan tápegysèget ami 2x21VDC 30W kapcsoló űzemű. Vagy 2x18V AC 30W toroid trafó ez a kettőből kellene válogattnom.
Mihez? Mert trafóból jóval nagyobb kell, ha stabilizálni akarod.
2*18 V 250 VA-eset tudok adni. Nem toroid. A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2026
Pl. 2 db. HDR-15-24, 21.6 - 29 V-ig beállítható a kimeneti feszültsége.
Pl. az aliexpressen van kettős DC táp, ha szimmetrikus (+ GND -) megfelel ( ha nem csatornánként kell a 30W):
Típusa D-30F24 (+24V/0.7A 0V -24V/0,7A) Van rajta poti, valószínűleg 21V-ra leszabályozható vele a kimenő feszültsége.
Az nekem nagy sajnos.nem írtam 1 U magasságba kell hogy be fèrjen.
Kettős kell mindenfele kèpen.
Csak èn Ali expreszröl nem tudok rendelni sajnos.
Mi az a "kettős"? Szimmetrikus vagy galvanikusan teljesen független?
Válogatni akarsz...de miből? Ha jó a típus, amit írtam (de rákeresni csak tudsz az alin?)...akkor megkeresheted máshol is. A hozzászólás módosítva: Pé, 13:18
Szimmetrikus kell legyen + gnd-
amit írtál nem találtam meg. hestoréba láttam de csak 2x 15V OS A hozzászólás módosítva: Pé, 16:20
Nem tud Aliról rendelni!
Tudok róla...na meg ezt is írta!:
Idézet: „amit írtál nem találtam meg.” Ezért megmutattam neki, hogy lássa, mit kell keresni! Persze, az aliexpressről sokan tudnak rendelni...és tudjuk, hogy oda beírhatunk bármilyen másik postázási címet is (tehát az ő címét is), és meg van oldva! DE mivel ott (is) előre kell fizetni és nem tudjuk... Nekem is jött már több alis rendelésem, mert én sem tudok rendelni onnan ![]() Tehát, ha segítene akarna valaki...meg, ha máshelyen ilyen jellegű segélykiálltást hallatna...??? A hozzászólás módosítva: Pé, 19:01
Egyenlőre tárgytalan.
Nem jöhet szóba kapcsoló üzemű tápegység. Trafós kell 1u kivitelben olyan ami egyenirányitás után 21V lesz. Szimmetrikus kb 17V AC. De ilyet itthon is találok mar szerintem.
Oké...
Idézet: „Hol tudnék venni olyan tápegysèget ami 2x21VDC 30W kapcsoló űzemű.” Mosfet H-híd ~100VDC 20-50A min.10kHzSziasztok!Tudtok ajánlani a linkhez hasonló készen megvehető nagyáramú H-híd panelt, ami legalább 100V-os tápfeszültséggel hajtható (de ha 200-ig el lehet menni az sem baj) és névlegesen legalább 20A körüli áramot tud (impulzus meghajtáshoz 10-40A-es impulzus, alacsony kitöltéssel). A frekvencia legalább 10kHz. Az sem baj ha külön vannak a mosfetek pl TO220 tokban. Magyar webshop, aliexpress, stb. mindegy. BTS7960 alapú H-Híd nagyáramú motorvezérlő
Szia!
2x17V 50VA torroid trafó van Nekem, ha érdekes lehet. breadboardÜdv! Valakinek sikerült már vennie jó minőségű breadboardot valahonnan, amit néhány fejlesztés után nem kell elhajítani(itt most nem a hestore, aliexpress, ebay stb. termékekre gondolok, hanem valami megbízhatóbbra)?
Nekem nincs bajom az alissal, vastag lábú alkatrészt nem kell beleerôltetni, meg kilóAmpereket átfolyatni, örök élet
Nekem a nagy átmeneti ellenállással és az ebből keletkező anomáliákkal volt a legfőbb gondom. Pár dugdosás után jelentkezett is a probléma az eddig vásároltaknál. A "jóság" valamennyire feladatfüggő, mert egy relés villogó elkopácsol rajta....
A breadboard pápa (Ben Eater) erre esküszik: High quality BusBoard Prototype Systems BB830
Én végig pont ezt pedzegettem...a félrevezető tanácsokra is reagáltam, de az úgy tűnik figyelmen kívül lett hagyva!
Az AA még LR6, HR6 néven is ismert, csak "számmal" max. az átmérő x hossz lehet. A hozzászólás módosítva: Sze, 8:45
Igazad van. Csak közben rátaláltam erre, ami linkeltem, és hagytam a témát. Köszönöm a segítséget!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

A talp helyére mondjuk tudok csavarozni, az nem gond.