Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Ezt azért gondold át.
![]() ![]() Lemértem a bográcsomat: 32/16. tehát alig kisebb a tiednél és kicsi. A hozzászólás módosítva: Hé, 19:25
A zasszonynak kicsi az étvágya és számold hozzá az egyéb köretet.
No, ha kicsi, akkor elhozom a Gafly bográcsát.
És rettenetesen dzsuvás is, mert egy éve ki van cseszve a gazkupacra mindkettő.
Jó hír, hogy amikor láttam őket akkor domború felükkel az égnek voltak...
Nem gazkupac, nejlonzsák, nem dzsuvás, csak kissé oxidált és kormos. Seperc alatt verdefényes némi homokkal.
A hozzászólás módosítva: Hé, 21:05
Akkor nevezzük patinának.
Legyen az, hogy előrendelem Zolinál a cuccot, péntek délelőtt SZS felcuppantja az inox bográccsal és állvánnyal együtt. Azért az inox, mert nincsen vita hogy tiszta-e. Visszafelé is ugyanígy kérem, de homokkal és drótkefével a közelébe sem mehetsz.
Jelentem él és virul. Ingyen van, és halmokban áll szakirodalom és az ingyen vihetős. Két napig lehet még menni...
Például nagyon jót szórakoztunk a GRIMAS XRF spektrométerrel. A többes szám a kiállítókat is jelenti, nekik is rettenetes fejtörést okozott, hogy a 10 és 20 Ft érme tömegének háromnegyede réz. De akkor ez egyik miért fehér, a másik miért sárga? ![]() Na ez van, ha a kedves nézelődő megkérdezi, hogy csak ezt a mintát lehet megnézni, hanem bármit, és benyúl a zsebébe? ![]() Lazsi mester nem röhög hangosan.
Pontosítsunk már: arra a felnire hegesztett állványra gondolsz? (én azt hiszem).
Tényleg mérd már meg, milyen magas. Tudjam, hogy befér-e. A hozzászólás módosítva: Kedd, 20:36
Olyan ronda koszos rozsdás vackot nem teszünk bele.
Képek vannak még?
![]() Hozz már el nekem ezeket a műszereket, ne hagyd ott az ingyen vihetőbe.Még a végén kidobják...
Valakinél nincs véletlen egy 6 voltos motor? Napelem tesztre.
Mekkora, milyen teljesítményű? 6 voltról elmegy a 12 voltos is.
Ide is bedobom: ezek a hibás képcsövesek személyesen ingyen elvihetőek Keszthelyről vagy ha addig nincs érdeklődés, akkor a május 16-ai györöki találkozón lennének elvihetőek ‒ nálunk ne maradjanak.
Szia Zsombi!
Szerintem ne vigyél vissza lomot Granpának. Ha nem kell senkinek, vidd el a legközelebbi e-hulladék lerakóba. Nálunk a MediaMarktban és az OBI-ban is ingyen leadhatóak, meg persze van ezzel foglalkozó cég.
Volt korábban valami Keszthely szélén, de már nem vesznek át semmi lakosságit, mióta átvette a MOHU, MediaMarkt még a környéken sincsen, az itteni OBI pedig nem vesz át semmit. Persze jó lenne, ha inkább valakinél hasznosulnának.
Akkor hagyd ott sunyiba.
Azt azért nem lehet, nem vagyok annyira "rosszindulatú".
Kérjük, az off-topic hozzászólásokat mellőzni!
Te nem.
Volt említve a hp de azt hiszem a Sanyi emlegette. Milyen ízű lesz? A zasszony hiányolja a fügéset ha az volt.
Közeleg május kilenc, akkor ki jön Szegedrebédelni?
Lassan illik asztalt foglalni...
Tudom, meg a kolléga is, akinek viszem a két TV zombit.
Tíz magasságában érkezünk a tűzoltóságnál. Azt még nem tudom, hogy a pesti kemény mag segít-e berakni a csomagtartóba, meg jönnek-e. De ha nem, akkor csak találok jelentkezőt beemelni a csomagtartóba, Petőfi rádió meg elszórakoztat országos ledettséggel.
Kiskőrösi? Öregkőrösi ? Jobb mint otthon ? Hány óra ?
Nekem mindegy, az oszitali még folyamatban van.
Mindkettőt (kőrösieket) mindenképpen megnézném előtte. Rád ruházom a felelősséget, hogy eldöntsed, hol eszik a banda. Függetlenül attól, hogy ottan (l)eszel-e. Ha megvan a döntés, bősz telefonálásba kezdek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |