Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Köszönettel elfogadnám!
A többit privátban beszéljük meg. Fényképezőgép léptetőmotorokCeglédről elvihető a képeken látható dolgok:
Szia !
Elég sok paneled van lehet a helyszínen válogatni? Elmennék .
Szia!
Ezt most nem tudom bevállalni. Elviszel egy nagyobb adagot. Otthon kiválogatod, ami kell. Maradékot felteszed ingyen elvihetőbe. Bosch mosogatógépÉrdekel-e valakit egy 20+ éves mosogatógép? Működik, de valahol maga alá engedi a vizet. Szabadon álló Bosch, de a teteje nincs meg, mert a pult alatt volt. Ha kell valakinek jelezze, egyébként megy a kukába.A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2026
Egy típusszámot kérhetek? Hátha olyan, mint az itthoni.
Köszönöm szépen!
Sajnos nincs már rajta a matrica, ezért nem tudom. Ma dolgozom, de holnap lefényképezem neked. Találtam a neten képet. Pont ilyen.
A hozzászólás módosítva: Pé, 16:39
Ingyen elvihető egy Raklapnyi cuccSziasztok!Ingyen elvihető egy fél raklapnyi elektronikai alkatrész vegyesen. -Villanyszerelős dolgok -2db Grundig hangdoboz -5.1 erősítős hangfalak kompletten -2db PC ház -2db Ismeretlen márkájú hangfal kompletten -Ventilátorok -Autó lámpák -Spec Billentyűzet -Fejhallgatók Budán letettem cimboránál, nála átvehető. Írjatok és adok telefonszámot! Szokásos szabály, nem postázza és csak egyben vihetőek! Frigidaire ablak klímaCsak személyesen, XVIII. kerület, előre egyeztetve.30-35 év körüli. Saját vezérlése 2019 körül meghalt, azóta egy ESP kapcsolgatta a reléjét. 2025-ig működött. Akkor megállt benne a ventilátor. Égett szaga nem volt, úgyhogy talán nem égett le a tekercse. Azt nem néztem, hogy kontakt probléma, vagy csapágy. A kompresszor továbbra is elindul. Ingyen elvihető. Csak egyben- HP USB, magyar ékezetes billentyűzet. Egy-két betűt erősebben kell lenyomni, hogy működjön.- Umax USB scanner. Itt kaptam, de sajnos én sem találtam hozzá drivert Win 10-hez. - Kindle paperwhite 3 könyvolvasó, tokjában, dobozával. Nem működik, aksija nincs. - Passzív mélynyomó. Hibátlan. A XVI. kerületben, vagy Budörsön személyesen, vagy csomagküldéssel is átvehetők, csak egyben. Nekem fontos! Ha a fiók alján csak hever nálad, kis méretű (1-2-4-8Gb-os), hibátlan pendrive, vagy micro SD, vagy SD memóriakártya, azt örömmel elfogadom cserébe, de természetesen enélkül is vihető ingyen minden.
Köszönettel elfogadnám! (pont hasonló scennert kerestem...)
Szerintem még microSD-m is van! Privátban egyeztessünk.
Érdeklődés hiányában ezt közben máshol is megfuttatom.
A Kindle, ha nem kell neked akkor azt köszönettel átvenném Karcsi59-től.
A Klíma egyébként rendben hűt csak a venti ment el kapálni?
Engem érdekelne (másodikként TBA810AS után)!
Igen. A kompresszor elindul.
A ventillátort két éve még sikerült visszahozni az életbe, most már nem is próbálkoztam.
Rendben! Köszi a gyors választ!
Megpróbálom leszervezni a fuvart. A napokban visszajelzek! Mosogatógép görgő, ElektroluxTéves vásárlás miatt (ez már a fiatalabbakhoz való) odaadnám ezt a bontatlan felső kosárhoz való ELECTROLUX mosogatógép görgőkészletet.Azoknak ajánlom, akik: - Tudják mi ez, és van hozzávaló mosogatógépük - Vagy szakmányban javítanak mosogatógépet Amúgy fogyóeszköz, mert a forró mosólúg hamar (néhány év alatt) amortizálja. Ha nem kellene postázni, vagy házhoz vinni, azt értékelném...
Nekem AEG van. Megnézem ahhoz jó e. Addig foglalnám. Köszönöm szépen.
Nem jó! Az enyémben 40mm átmérőjű görgők vannak.
Lemondok róla. Köszönöm szépen!
Nekem az is jó, hogy elviszed, és ha mégsem klappol, akkor tovább adod...
Ingyen elvihető PC hangszórókSziasztok!Pestszentlőrincről (18. kerület) ingyen elvihetők: Szén szűrő (kb 150 órát használták szemészeti lézeres készülékben, mielőtt cserélték volna, de nálam már évek óta áll); Hangszórók (általában táphibásak - 1 db teljesítmény dióda szokott elszállni, vagy Jack cserések) Logitech X-230, Logitech Z323, Logitech Z313, Genius SW-2.1 360, Genius SW-J2.1 500, Genius SP-E120, Hama CS-435; Képek. Posta, foxpost: a szállítási költség előre utalása után. Ingyen elvihető panelok (alkatrészbánya) 3Sziasztok!Pestszentlőrincről (18. kerület) ingyen elvihető 1 doboznyi alkatrészbánya panelok: képek. Posta, foxpost: a szállítási költség előre utalása után.
Régen egyszer kaptam egy 2.1-es hangszórót, csak miután az akkori macskánk elrágta a vezetékeit valamiért az akkori "hülye" énem úgy döntött, hogy javítás helyett szétkapom, ha már nem jó. Természetesen senki se örült, hogy "megsemmisítettem" a 2.1-es hangszórómat és kijelentették, hogy többet biztosan nem fogok semmi ilyesmit kapni ‒ így is lett.
Szia!
A Logitech triót elfogadnám, ha hétvégéig tudnád tárolni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |