Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! Lehet, hogy érdekel, csak segíts kérlek, hogy ne essek a te hibádba, mitől jó vagy nem jó ?
Kép alapján szerintem látszik, meg írtam privátot.
Szia!
Megbontásról lehet szó? A keringetőszivattyú+motor érdekelne. Ingyen elvihető műszerdobozokÜdv!Egy ideje hirdetem, de nem mozdult rá senki, így itt is teszek egy próbát. Van két horganyzott műszerdoboz, amik ingyen elvihetőek, mielőtt leadom(jövő hét közepe). doboz 1 X: 430mm; Y: 230mm; Z: 90mm; sárga horgany doboz 2 X: 480mm; Y: 370mm; Z: 200mm; Csepelen vehetőek át. NIM-04 doboz tartalmaXVIII. kerületből elvihető.Csak személyesen. A holmik papírdobozokban állnak a kertben, takarófólia alatt. Pár hétig bírják, utána hulladékudvar. Azt kérem, hogy ha jössz valamiért, akkor csomagold ki a takarófiólia alól a dobozokat, vedd ki, ami kell, és csomagold vissza. Nem postázom. Ha valaki vállal postázást, akkor vigye egyben. Eddig afp kolléga többször vállalt ilyet, köszönet neki. Amit tudok: Multiméter rossz. DVD lejátszó 8 éve még működött.
NIM-04 doboz tartalma
NIM-04 doboz tartalma
KRE-05 doboz tartalmaXVIII. kerületből elvihető.Csak személyesen. A holmik papírdobozokban állnak a kertben, takarófólia alatt. Pár hétig bírják, utána hulladékudvar. Azt kérem, hogy ha jössz valamiért, akkor csomagold ki a takarófiólia alól a dobozokat, vedd ki, ami kell, és csomagold vissza. Nem postázom. Ha valaki vállal postázást, akkor vigye egyben. Eddig afp kolléga többször vállalt ilyet, köszönet neki. Az erősítő működőképesen lett eltéve. A TV játék is.
KRE-05 doboz tartalma
Kenyérsütő doboz tartalmaXVIII. kerületből elvihető.Csak személyesen. A holmik papírdobozokban állnak a kertben, takarófólia alatt. Pár hétig bírják, utána hulladékudvar. Azt kérem, hogy ha jössz valamiért, akkor csomagold ki a takarófiólia alól a dobozokat, vedd ki, ami kell, és csomagold vissza. Nem postázom. Ha valaki vállal postázást, akkor vigye egyben. Eddig afp kolléga többször vállalt ilyet, köszönet neki. A sütőben mintha elöregedett volna a hajtás. A lámpával nem tudom mi lett. IEBA doboz tartalmaXVIII. kerületből elvihető.Csak személyesen. A holmik papírdobozokban állnak a kertben, takarófólia alatt. Pár hétig bírják, utána hulladékudvar. Azt kérem, hogy ha jössz valamiért, akkor csomagold ki a takarófiólia alól a dobozokat, vedd ki, ami kell, és csomagold vissza. Nem postázom. Ha valaki vállal postázást, akkor vigye egyben. Eddig afp kolléga többször vállalt ilyet, köszönet neki. Párásítók működnek. USB kamera beázott.
IEBA doboz tartalma
ELEK-04 doboz tartalmaXVIII. kerületből elvihető.Csak személyesen. A holmik papírdobozokban állnak a kertben, takarófólia alatt. Pár hétig bírják, utána hulladékudvar. Azt kérem, hogy ha jössz valamiért, akkor csomagold ki a takarófiólia alól a dobozokat, vedd ki, ami kell, és csomagold vissza. Nem postázom. Ha valaki vállal postázást, akkor vigye egyben. Eddig afp kolléga többször vállalt ilyet, köszönet neki. Nem imerem az előéletüket, különféle elvihető pakkok részei voltak...
ELEK-04 doboz tartalma
ELEK-04 doboz tartalma
Én csak postán kérném, akkor, ha valaki elhozná és elküldené:
- walkman kishangszórok - lenco monitor - világvevő rádiót akkor kérném ezeket. GAR-05 doboz tartalmaXVIII. kerületből elvihető.Csak személyesen. A holmik papírdobozokban állnak a kertben, takarófólia alatt. Pár hétig bírják, utána hulladékudvar. Azt kérem, hogy ha jössz valamiért, akkor csomagold ki a takarófiólia alól a dobozokat, vedd ki, ami kell, és csomagold vissza. Nem postázom. Ha valaki vállal postázást, akkor vigye egyben. Eddig afp kolléga többször vállalt ilyet, köszönet neki.
Szia!
Ha elhozod hozzám, akkor én szivesen postázom is a cuccokat. Akár egyben is jöhetnek. Szép estét! Péter A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:58
NIT-04 doboz tartalmaXVIII. kerületből elvihető.Doboz nélkül az udvaronXVIII. kerületből elvihető.
Rendben, és köszönöm a többiek nevében is.
Privátban egyeztetünk időpontot.
Szia!
Tisztelettel elfogadnám : A Metex multimétert, NIM-04 dobozból. endoszkóp kamerát, KRE-05 ös dobozból. és a HP plottert.Meg egy két kisrádiót. Doboz nélkülből. Kb két héten belül járok BP-n, és személyes átvétellel megmenteném a hulladék udvartól. Köszönettel Boy A hozzászólás módosítva: Kedd, 22:26
Erősitőkre és a szifonra jelentkezek,irtam püt afp-nek is,
IDE wincsi kivehető keretKispestről ingyen vihető 3.5" ide wincsi kivehető keret
Köszönettel elfogadnám:
IEBA dobozból a AKAI mini hifi készüléket KRE-05 dobozból a Hyundai rádiósmagnót és relés dobozt NIM-04 dobozból a túlfeszültség levezetőket NIT 04 dobozból a fólia megvilágítót Holnap délután értük is mennék. Holnap délelőtt egyeztetünk. A hozzászólás módosítva: Sze, 0:17
Szia!
Köszönettel elfogadnám a NIM-04 dobozból - a Sigma pulzusmérő pántos órát, - a Discman-t, - a lávalámpát. Ma délután vagy este el is tudnám őket hozni, ahogy neked jó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

, úgymint qvasz2