Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Mivel senki nem válaszolt, a továbbiakban én is beszállnék. Egyben, postával. Ha lehet.
Bocs de mivel senki nem reagált és nálunk most van az elektronikai eszközök leadási lehetősége ezért tegnap leadtam az egészet a gyüjtőbe !
Óbakker! Az a piros panel jó lett volna.. Na mindegy ez van.
IngyenIngyen vihető 2db SCSI vezérlésü scannar vezérló kértyát adok hozzá !Mind a kettő A3 méretet scennel , müködőképesek ! IngyenIngyen vihető a képen látható cuccok !
Köszönöm a fuvart Gaflynak.... sajnos az általam lefoglalt MEYRAnak nyoma veszett !
Nálam biztos nincs: amikor mentem, vargham adta a kezembe a már összekészített csomagomat.
Egyébként az egy szék vezérlése? Kérdezd meg afp-t, hátha tévedésből átkeveredett hozzá.
Erről megy a vita, de mostmár szerintem feleslegesen.
Afp mester pedig nagyon korrektül intézett mindent. ![]() Randa lámpa tök szuper. Idézet: „Afp mester pedig nagyon korrektül intézett mindent.” Igen teljesen egyet tudok ezzel az állításoddal érteni. Ezúton köszöném meg vargham fórumtársunknak a felajánlást, és apf fórumtársunk a postázást! ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 15:09
Igen, tudom mert a Meyra székeket gyárt, vm pedig azokra fejleszt.
Talán félreérthető voltam: úgy értettem, hogy vm véletlenül csomagolta félre és azért vitte át afp-hez. A hozzászólás módosítva: Szo, 15:12
Szia Uniman!
Nálam van a MEYRA feliratú panel. Hogy juttassam el hozzád? Tóvább hasznósitásraBontott panelek ingyen elvihetők.Személyesen Sárszentmihályról. Foxpost és GLS lehetséges. A hozzászólás módosítva: Szo, 17:17
BillentyűzetekIngyen elvihetők.Személyesen Sárszentmihályról. Foxpost és GLS lehetséges. A hozzászólás módosítva: Szo, 17:24
Köszönettel stipistop a billentyűzetekre!
![]() Írok privátban.
Településről (például szintén ottani fórumtárs útján) ha felkerül hozzám, akkor házhoz viszem img mesternek (úgyis hálával tartozom neki). Mindkét út "bejáratott"...
Ugyanitt "kétarasznyi 30 x 30 (vagy ilyesmi) zártszelvényt" elfogadok.
Nekem ok. Beszéld meg a fórumtársakkal. (Tudok adni zártszelvényt is.)
Az nem úgy van, hogy ottan laktok a szomszédban?
Te kiről beszélsz? Csak akkor megyek hozzád ha hívsz.
Idézet: „Ugyanitt "kétarasznyi 30 x 30 (vagy ilyesmi) zártszelvényt" elfogadok.” Alu, vagy szerkezeti acél? Mindkettőt tudok adni, csak a küldés többe kerülne, mint az áru értéke. Mio P550 gps pdaKispestről ingyen vihető Mio P550 gps pda tokkal vonóval, dobozostúl. Üzemképes, eredeti igo 2006 sdkártyával. A mogyicsokit szeretjük
@jani1987 Gyere.
@vision61 Vas, de ahogy mondod posta nem játszik.
Ha senkinek sem jelent problémát akkor köszönöm szépen és várlak sok szeretettel, de ha nem összeegyeztethető az sem baj mert én is meg tudom oldani.
Szia!
Tisztelettel elfognám a GPS-t. A jövő hét végén megyek fel BP-re, ha tudnád addig tárolni még, akkor személyesen adnám át a mogyorós csokit. Addig is Köszönöm türelmed. Boy
Szia!
A szines égőket köszönettel elfogadnám! Természetesen a csomagolás, és a csomagfeladás árát azonnal utalom. Köszönöm. Boy |
Bejelentkezés
Hirdetés |