Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Carmen tv alkatrészekÜdv! Kaptam nemrég egy relatíve kibelezett carmen tv-t, csövek nem voltak benne, nekem a képcsőre volt szükségem egy tiszába, a ház szétázott, de a sasszi, a kondik trafók eltérítőtekercsek megvannak és ránézésre nem kaptak a vízből. Ingyen adom, csak nem akarok én lenni a kivégzőtisztje… Esetleg érdekelne valakit?
Szia!
Küldeni tudod? Én ezekkel foglalkozok. Üdv:Attila
Persze, holnap megnézem a postán miféle dobozba tudom beletaposni. Esetleg tudnál majd segíteni hibafeltárásban? Semmi extra csak a tisza tv-m picit nemjó, és lehet te azonnal rájössz mibaja. Csak ha nem nagy gond persze.
NapkollektorIngyen elvihető maga a napkollektor, ami a képen van, fekete csonkok nélkül! Az elektromos fűtésnél nyomás alatt ereszti a vizet (előző tulaj elmondása szerint), nálam nyomás nélkül nem engedte. Az elektromos csatlakozók korrodáltak, én nem használtam. Lefogató sarok vasak hiányoznak róla. Annyi egész cső van hozzá amennyi látszik, töröttet tudok adni még. Űrtartalmát sajna nem ismerem. 2db 3/4es belső menetes csatlakozó van rajta, plusz egy alul, ledugózva. 170cm széles, 190 hosszú, 164cm magas. További információ üzenetben. Hibásnak mondom mert elvileg engedi a vizet nyomás alatt, illetve korrodáltak a csatlakozók. Helyileg Jászfényszarun található.
Szeretném kérni a ventillátorokst postacsomagban. Írok üzenetet
Ingyen elvihető dolgokSziasztok!Pestszentlőrincről (18. kerület) ingyen elvihetők: Bontott, de működő LCD kijelzők (a Dell talán 1280x800, de nem biztos, a többi infói a képeken); HDD keret; festékszallagok; Europa Star rádió (elvileg jó, de hangoló gombja nincs - cseresznyézéskor kaptam); Technics SA-EX320 erősítő (villám károsult, szervíz visszadobta mint javíthatatlan, így kaptam én); Posta, foxpost: a szállítási költség előre utalása után. (LCD panelok épsége erősen kérdéses csomagküldéssel, de ha így kéred én elküldöm.) A hozzászólás módosítva: Pé, 20:49
További képek.
Én meg el is tudom vinni a már nálam lévő Tertával együtt, ha nem sürgős.
Szia! Engem csak az Europa star érdekelne, amennyiben elengednéd. Nem égető, de ha van rá mód, akkor szeretném.
Köszönöm előre is.
Szia, a 21" -os kijelzőt (4-es kép) elfogadnám utalással. Ha nem tudok rá fuvart szervezni, mégis csak csomagpontra kérném. Hétvégén kiderül. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Pé, 21:38
Rendben.
A kijelzőket köszönettel átvenném (azaz mínusz a 21"-t amit már lefoglaltak). Kereslek privátban.
"HDD keret" - az vajon mi(lyen)? A hozzászólás módosítva: Pé, 23:06
Azt is elviszem neked, szerintem ne aprózzuk szét afp mester idejét.
@AFP: Ami img és atis76 mestereknek kell, az én egyben (úgyis járok arra) elviszem, csak legyen világos, hogy melyik kinek.
Szia!
Már afp csomagolja a cuccokat , postán lesz küldve .
Rendben.
HDD keret: valamelyik brand PC-be (Lenovo?) lehet így becsúsztatni a helyére, nem kell csavarozni a HDD-t. A hozzászólás módosítva: Szo, 9:38
ingyen elvihetőSziasztok!Alkatrésznek tartogattam őket, de jó eséllyel ebben az életben már nem fogok foglalkozni velük. Ha látsz benne fantáziát és megmentenéd a "lomtalanítástól", akkor gyere és vidd. Helyileg Bp. XX. kerület. Ha lehet, egyben szabadulnék meg az egésztől. 1. Multigép: működik, tartozékai kicsit hiányosak. 2. rezgőcsiszoló: működik, a papír leszorítója nem a legjobb 3. melegszendvics sütő, cseretalppal: működik, de valami zsírosabb belefolyt. Így egy alaposabb takarítás ráfér használat előtt (cserélhetőek a sütő lapok, így könnyen hozzá lehet férni a fűtőszálhoz). Mondjuk én inkább mini kemence alkatrésznek tettem el 4. asztali ventilátor: működik, de indításkor kézzel kell rásegíteni. Gondolom elkoszolódott a kenés benne vagy a csapágy. Ezek az elrakáskori állapotok, most nem teszteltem őket. A hozzászólás módosítva: Vas, 11:53
Pakolás közben találtam még pár dolgot, hátha valaki pont ilyenre vágyik:
Telefon és tablet tokok: P30lite, Samsung Galaxy Tab A7 üveg fóliák: Samsung A72, meg egy beazonosítatlan tabletre 2db csoda kínai töltő, USB 2.0 világítós maszk. elég jól néz ki amúgy, csak ne sípolna a táp benne ![]() láb reszelő. Minden bontatlan. Itt is az lenne a kérésem, hogy ha lehet egyben vidd az egészet. Ezek a fóliák egész jó áron mennek, akár meghirdetni is megéri őket, de nekem nincs már időm ezzel foglalkozni.
Szia!
Mindkét pakkra jelentkezem. A többit privátban beszéljük meg. Szép napot! Péter
Helló! Sajnos nem lesz fuvarom mostanában Pest felé, és úgy döntöttem, inkább nem kockáztatnám meg a futáros szállítást az áru jellege miatt. Nem szívesen "töretném össze" ha nem muszáj, így ha van rá más jelentkező, visszalépek a 21" kijelző lenyúlásától. Köszi a foglalást.
A hozzászólás módosítva: Vas, 15:16
|
Bejelentkezés
Hirdetés |