Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Györökön már mondtam neked, hogy ne szellemként mászkálj közöttünk hanem tessék beszélgetni.
Én még nem ismerlek fel titeket kinézetről, végül egyikőtökkel se találkoztam a börze alatt.
Ezért kellett volna valami különleges ismertetőjelet viselned...mint pl. egy kis vajat a bal füled mögött.
![]() Én egy fehér térköves baseball sapk@ alá bújtam....
Az úgy működik, hogy ha meglátod a Zsomit, nekifutásból teljes erővel rácsapsz a sódarjára.
Amikor megfordul, hogy "HE?", akkor átöleled, és mindkét orcájára kap egy puszit. Közismert fórumos nóta: Zúg a kapa Száll a zeke Dolgozunk mi HEHEHE
Fehér rózsa a gomblukban . Első randin is működik ....
Nekem van HE pólóm, és szatyrom is.
![]() Igazándiból Te meg nem jelensz meg, bármit is szervezek.
Csabán találkozunk jövőre . KMB team -es póló lesz rajtam ....
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2026
Nem hiszitek el, hogy (többek között) mit sikerült vennem! "Sony Watchman" lapos képcsöves hordozható szürkeárnyalatos tévé rádióval és video bemenettel!
Tökéletesen működik, bár jelet csak otthon fogok tudni adni neki, hogy a képét is láthassam. ![]() (Fotón nyíllal jelölve.)
Gratula szép "fogás".
Ilyesmi "lelet" (is) van a padlásomon...csak ez "nagyképernyős" WatchCam FDM-404.
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2026
Ilyen képcsövem van, szoktak is rácsodálkozni akik még rendes CRT-t sem láttak.
Az a szabvány válasz, hogy ez egy falra szerelhető kaputelefonból van, és azért ilyen, mert nagyon hülyén néz ki, ha a képcső nyaka átlóg a hálószobába.
Igen. Ez is csak programajánlas volt, nem "hobbielektronika-találkozó".
Ha az lett volna, akkor összebeszélés, X órakor talalkozunk, és együtt megyünk be. És akkor tök jól megtudhattunk volna olyasmiket is, amiről fogalmunk sincs. "Ezmiez? Ez az, hogy..." De erről nem volt szó, tehát egyetlen percig gondoltam az odamenésről, aztán már nem. Leginkább itt (e témában) találkozót kéne szervezni, nem olyan programot, ahol nem is akarunk egymással találkozni.
Szombati BUARABUn erősen gondolkodom.
Nagy és szabad tér, elvileg kipakolás a fűre, talán Nikit is látom.
Elviekben szombaton tervezek a Burabun ott lenni, ha nem mondanak esőt.
Ebben az esetben a BURABU-ról némi takarmányozás után (az idén is) átslattyogok az aeróparkba, ha jön még valaki "bandázni" akkor beöltözök HE ruciba. Mondjuk nincs a tervek között végig maradni, de ha esik, akkor elmenni sem. Egyébként nagy buli.
Nem tududom, hogy meikőtöktől kaptam ingyen elvihetőbe a hordozható DVD lejátszót a találkozón, de...
Eleinte nem pörgette a lemezt és nem is próbált olvasni, viszont szétszedést és összerakást követően életre kelt, szépen lejátszik, bár lehet, hogy a fej szalagkábelével lehet valami, mert képes "ledobni a gépszíjat" és ilyenkor ismét "döglött tüneteket" színlel. De a lényeg az, hogy elkezdett működni, aminek örülök.
Tőlem biztos nem.
BURABU megvolt, némi HE ismerőssel és lapocka simogatással (köszönjük elektroncso).
![]() Múzeumok éjszakája csak délután lett, szerintem ott HE csak én voltam. ![]() Azért az audiofil dobhárhártyámat bizsergette.
Miután elbúcsúztál én még meghallgattam HA7WEN előadását a kisműhold fejlesztésükről, nagyon érdekes dolgok hangzottak el.
Sajnos felhozatalban elég szegényes volt idén a BURABU, vagy már csak nekem van itthon túl sok mindenem??
Mivel nem jegyeztem meg, hogy ki ajánlotta fel, így arra a találkozóra próbáltam "válaszolni".
Találkozók július-augusztus környékénSziasztok,Lesznek-e találkozók július-augusztus környékén vagy a komolyabb dolgok már lezajlottak? A hozzászólás módosítva: Vas, 13:00
Szia,
Én valószínüleg ezekre megyek: Július 4: Hatvani rádióamatőr találkozó Július 16-18: Abonyi rádióamatőr találkozó (IV.) Augusztus 8: Kőrösi Csoma + nosztalgia Szeptember 12: MRASZ szakmai nap Szeptember 7-13: Szarvasi Rádiós Találkozó, börze nap: szeptember 13. Vasárnap.
Szeptember 25, péntek: Kutatók éjszakája. Országszerte, de leginkább ott, ahol egyetem, vagy jelentős ipar/fejlesztés történik.
A hozzászólás módosítva: Vas, 13:26
Idén valahogy későn sikerült tudomást szerezni a múzeumok éjszakájáról, pedig lett volna pár jó program, amire beneveztem volna. Pénteken edzés közben mondta a cimborám, hogy szombaton lesz a történet, s mekkora galádság pont ekkor lezárni a metrót, miért nem lehetett egyiket, vagy másikat egy héttel odébb rakni...
Na hazaérve gyorsan meg is néztem a kínálatot, de ami hirtelen tetszett volna (rendőrkutyás bemutató, lézeres lövöldözés, vagy akár Nagykőrös helytörténeti múzeum, ...), az mind előre regisztrációs volt. Este kilenc után persze már minden regisztráció zárva volt, szóval IJ kategória. Sebaj, majd talán legközelebb időben odafigyelek.
Juli 25 Makó
A szokásos augusztus első hétvégi találkozó idén Bordányban elmarad, de ígéretek szerint jövőre megrendezésre kerül ismét. Aug 20 Osztopán
Erősen kérdéses, mert 2025-ben sem volt már...
Amúgy is erősen kutatni kell a "kutatók éjszakája" rendezvény után. Most sincs semmi a honlapon, csak az, hogy kattintsak a "kutatójéjszakája" dologra. Ami visszavisz ugyanoda
De tavalyelőtt is így volt, valamiért nem szeretik, ha időben tudomást szerzünk róla. kutatók Á, eltévesztettem. Már tudok benne keresni,. Én baltáztam el! Bocs! (De egyelőre nem találom, akit keresek) A hozzászólás módosítva: Vas, 21:03
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Tökéletesen működik, bár jelet csak otthon fogok tudni adni neki, hogy a képét is láthassam. 

De a lényeg az, hogy elkezdett működni, aminek örülök.