Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Audio kazettákat keresek ,ha lenne feleslegesSziasztok!Keresek felesleges audió kazettákat,kisobásra váró ..stb. Kérlek jelezd felém./esetleg bakelit hanglemez,video kazetta is érdekel/ Köszönöm! Vízelzáró tömlőÜdvözlet!Meghibásodott vízelzáró tömlőt keresnék mosogató géphez. Ha valakinek lenne elfekvőben egy használt, de működő példánya, akkor szívesen venném. Köszönöm!
Köszi.
Nekem a rajzom egy kicsit eltért ettől. Üdv. M.
Megjavult.
Az alaplapnál volt az LVDS csatlakozó teljesen kicsúszva. Pedig jól szorul. Megegyszer köszi mindenkinek. Üdv. M. Lapos TVKedves kollégák, ha valakinek útban van egy ~75x40 cm-es képernyőjű lapos TV, -nagyobb nem fér el-, Nyuszi mamának nagyon jó lenne, mert régi a bekrepált megint. 40 rúgóért már nem javíttatnám ismét.Ugyanitt gyorssegélyként egy csatlakozó zsinór kellene, aminek az egyik vége az (régebbi, üzemképes) INNO-HIT TV-hez jó. Ez az a 3 színes dugós izé. (nem tudom, mi a rendes neve) A dekóderbe bármi bedugható a másik végén. Köszönöm!
Ami a drótokat illeti, melyikre hasonlít (tonhal/mexikói) amit keresel?
Minden van a pinecében, bár kép a nyúl (dekóderének és TVjének) hátsójáról sokat seggítene. ![]() Ugyanígy, az ingyen TV esetében is fontos, hogy pontosan mekkora a külméret, vagy alternatív megoldásként némi barkácsolással nagyobb is lehet?
Fontos lenne tudni, hogy milyen tévé az az "INNO-HIT TV" és milyen csatlakozók vannak rajta, valamint a "dekóderen" is milyen csatlakozók vannak.
Neked tökéletesen igazad van.
A három színes dugós izé a kompozit RCA (piros-fehér-sárga), vagy az RGB RCA (piros-kék-zöld)?
Üdv, mindenkinek. Köszönöm az esetleges felajánlásokat , de megoldódott a helyzet. Tárgytalan a kérés. Amúgy: RCA (RWY) a dekóderen pedig mindenféle kimenet alj van. (de ezt írtam már)
A hozzászólás módosítva: Szo, 9:25
Helyesbítés: Míg ideér a csere-TV, addig a pár napig jó lenne mégis az RCA (sárga-fehér-piros) egyik vége, a másik vége mindegy, kábel.
Így néz ki az alja a tv.-k és a tv.
A "dekóder" hátsójáról nincsen kép, de a TV-ből kilóg egy SCART dugós valami.
![]() Kis szerencsével szines RCA dugók vannak rajta, ez esetben nem kell neked semmi, csak egy jó dugás. Ha a másik vége is SCART, akkor szükség lehet SCART <-> RCA kábelre, ami van xxxyyy felajánlásból (az nagyságrendekkel közelebb van), vagy nálam is ingyen.
Ebben az esetben ha a dekóderen is van, akkor "Scart↔Scart" kábellel pillanatok alatt össze tudod őket kötni.
Kötném és, ha nem lennék a TV-től 200 km-re, és lenne scart-scart kábelem.
Ha nem kapsz ingyen, boltban sem egy ökör ára.
Sajnos nekem éppen nincsen a fiókban. ![]() Amúgy kifutó termék, csodálom is, hogy pont nálam nem hentereg tucatszámra...
Bízom benne, hogy előkerül nálam. Erre a pár napra nem vennék, hogy soha többé ne használjam.
A hozzászólás módosítva: Szo, 15:39
Ha csak ez a gond: privátban küldd el Nyúl címét, ha pesti akkor meg tudom látogatni kábelestül.
Ha mégis RCA <-> SCART kell (helyszínen derül ki), akkor az nekem van.
Szerintem ha már ott vagy, akkor szerintem dugd is össze.
Akkor mi az a Scart kábel, ami a tévé hátuljáról készült képen távozik a tévéből?
Azt kellene bedugni a "dekóder"be, de ugye nem tudjuk biztosan hogy a drót végén milyen dugó van, a "dekóder"en meg milyen lyuk, ezért valakinek oda kell menni.
Elvileg van RCA <-> SCART kanócom is, csak elő kell túrnom mert kb. 10+ éve pakoltam el.
Pontosan, az mehetne a "dekóderbe", de azt se tudjuk, hogy jelenleg mibe van dugva a másik vége.
Idézet: „A dekóderbe bármi bedugható a másik végén.”
Megtaláltam: van minden is, holnap napközben kiderül, hogy mire lesz szükség ha már odaértem.
Ezt találtam: 32 HD TV Képátló 32 Kontrasztarány: 5000:1 Felbontás: 1366*768 pixel Tuner típusa: DVB-T/C Csatlakozások: Antenna, CI+, Fejhallgató, HDMI, komponens video, SCART, tápkábel, USB, VGA (D-Sub) Támogatott szabvány: DVB-T/C (földi és kábel TV adásokhoz)
Akkor már minek, ha már úgyis ott van a felmentő sereg (áldassék a neve
) kábelekkel felszerelkezve? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

) kábelekkel felszerelkezve?