Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Tektronix 465Ingyen elvihető egy Tektronix 465-ös oszcilloszkóp.15 éve nem használom, most bekapcsoltam, működik. Mérőkábel nincs. Burkolat viseletes. Mivel nemigen fogom már használni ( van másik ) így szívesen odaadom. Ezt sem akarom már kerülgetni és hátha valaki használná is ![]() Helyileg Miskolc-Szirma vagy esetleg ha igény van rá akkor jövő héten Budapest XV. kerület vagy Pomáz.
Hálás köszönettel elfogadnám a szkópot Budapest XV kerületi átvétellel.
Rendben, te voltál a gyorsabb így a tiéd.
Köszönöm.
Írtam privát üzenetet. Üdv. Imre
Szia ! Szívesen elfogadom a szkópot !Bpesti átvétellel. Köszönettel Stefy
Szia vinném.
Az én 40+ éves Emg szkópom már lassan megtér teremtőjéhez.Bp. 16 kerületi átvétellel. Szerk, lekéstem. A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2026
Az a helyzet, hogy 2 perc alatt elkelt a készülék
Pár hozzászólással lejjebb.Tudtam, hogy kapós lesz de ennyire !?
Tudjuk, hogy elkelt, de minket az nem érdekel.
Mi, szelektív olvasók vagyunk. Beállok a sorba, 826ezrediknek.
Tektronix szkóp ha megvan még, érdekelne
CsillámkondiEzeket is lehet vinni.
Szia!
Mellé vannak csomagolva. Már Zuglóban vannak. Ha jársz Pesten, bármikor elviheted. Sok apróság, melyek értékesek lehetnek valakinekIngyen elvihetők, de csak egyben a következők:- Panda DVD játszó, távirányító nélkül. Csak a gyári CD és DVD korongokat játsza le. - Kb 16 db különböző méretű és flépítésű szénkefe pár (újak) - Különböző értékű és méretű kerámia teljesítmény ellenállások (kb 40 db, újak) - Ricoh 35 EFS, filmes fényképezőgép, eredeti használati utasításával. Hibátlan. - Kb 15 db mono tolópotméter. Újak. - Meizu okostelefon, picit sérült, de működő képernyővel. Egy éve tökéletesen működött, mára az aksija már nem töltődik a bekapcsolás szintjéig. A XVI. kerületben, vagy Budörsön személyesen, vagy csomagküldéssel is átvehetők, csak egyben. Nekem fontos! Ha a fiók alján csak hevernek nálad, számodra fölösleges, bármilyen méretű és keresztmetszetű gumiszíjak, amelyekre nincs szükséged, azokat örömmel elfogadom cserébe, de természetesen ezek nélkül is vihető ingyen minden.
Szia,
A "Ricoh 35 EFS, filmes fényképezőgép, eredeti használati utasításával. Hibátlan." - érdekelne. A többit privátban. Köszi. Sanyi
Természetesen akkor viszem az egészet, és akkor a privát üzenetem vedd úgy, hogy mindenre érvényes.
![]() Köszi. Sanyi
Nagyon szép felajánlás, rendes tőled!
Majd lesznek még egyéb finomságok
![]() Szét kell néznem, hogy mire nincs egyáltalán szükségem. AsztalkaKispestről ingyen vihető gyerek játszó asztalka (asztallap nincs meg). Lapra szerelhető. 83*62 cm.Ahogy elnézem hosszabb lábat sem nagy kunszt barkácsolni rá A hozzászólás módosítva: Szo, 20:10
ingyen elvihetőIngyen elvihető:- fűthető takaró, de egy nagyon óvatos kézi mosás után már csak a kettes fokozatban fűt szóval fél teljesítményen használható: link - elektromos szamovár: link - hólánc: link - lámpa, működik, bár tesóm szerint néha vibrált a fénye: link Foxpost lehet, de ne várd hogy egy csomagban küldjem ha mindent vinnél. A hozzászólás módosítva: Hé, 14:15
Ha a fűthető takaróra nem lesz jelentkező, javaslom egy állatmenhelynek történő felajánlását. Számukra az ilyen szó szerint életet menthet!
Bizonyára a te környékeden is van ilyen, és szerintem el is mennének érte (ha tudnának róla). Ha végképp senki sem viszi el, kidobás előtt még jelezd nekem, keresek megoldást rá... Ez (még) nem jelentkezés a fűthető takaróra, vagyis szabad jelentkezni rá. Idézet: „állatmenhelynek történő felajánlását. Számukra az ilyen szó szerint életet menthet! ” Vizsla kölök nálunk nem igazán vette hasznát a kerámia alapú "padló fűtőnek" . Átrendezte saját komfortjához igazítva .... DC 12 V kábelét is elrágta . |
Bejelentkezés
Hirdetés |

.... DC 12 V kábelét is elrágta .