Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Biztos vagy ebben?
(ha még lehetséges lesz a mi életünkben: itthagynád a családot? Vagy vinnéd, ha akarnak, ha nem?) Érdekes kérdés ez Nagyon szerettem Bradbury-t A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2026
GERHEB26.1
Gery78 vasárnapra is újra hirtelen ebédet (GERy78HobbiElektronikaeBéd2026.1) szervez. Bevásárlás már megvolt, a kiírás ezután érkezett meg. Az fog lenni, amit hoztok enni meg inni. Nem én szervezem, de ha nálam lészen, akkor én azt kérném, hogy szs mester a jani1987-től kapott gumijait vigye el, ugyanígy kera_will az szs mestertől kapott raklapjait (sajnálnám a többutas raklapokat tűzifává aprítani, bár határozottan megfelel erre a célra is) is). A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Írtam az asszonynak. Kis szépség hiba, hogy szombaton is dolgozik kivéve ha beint a főnököknek. Ilyenkor nehéz rávenni a korán kelésre.
Timi csak ne mutogasson be a főnöknek.
Gery78 vasárnapra írta ki a találkozót, azt sem tudni hová/kinek/minek, ki kell várni a részleteket... Idézet: „Nagyon szerettem Bradbury-t” Legdrámaibb írásai egyike a házról szól, amelyik automatizmusa révén, csonkán, emberek nélkül, értelmetlenül még mindig "él"... A végül leégett házból megmaradt rész köszönti a már nem létező lakóit... A Marslakók is jó, láthatók a folyó vizébe nézve... A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Idézet: „Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe a szívemet... Szükség van bizonyos szertartásokra is.” Ezt ha megértettük, fordítsuk is meg. Egy találkozót nem hipp-hopp két nappal előtte jelentünk be, hagyunk időt ráhangolódni, időpontra szabadidőt igazítni. Idézet: „Nem én szervezem,” Akkor ki? Te írtad ki. A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Az igazság ezzel szemben az, hogy ma 10:43-kor érkeztünk haza Zsuzskával a heti bevásárlásból, és Gery78 13:58-kor írta hogy találkozó lészen vasárnap.
Akkor most én vagyok a hibás, hogy csak 1 mentes sör van, meg az a 8 nem mentes amit még Te hoztál egy éve? Azért hívják GERHEBxxx-nek, mert nem én szervezem. Egyáltalán hol van a helyszín, és ki szervezi???
Abban van hibád, hogy olyasmit szervezel, amiről kijelentetted, hogy nem te szervezed.
Ha Gery valóban nagy, országos találkozót akar, akkor majd szól. Nem köll okvetlen masok helyett nyüzsögni. A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Mi az augusztus 20 utáni napokat tervezzük. A költség keret miatt marad a belföld. 3 nap 2 éjszaga egerszegen.
Azért a (nálunk részleges) de amúgy teljes napfogyatkozást este, meg utána nagy csillaghullást nem kell kihagyni...
Szombaton meg Repülés éjszakája.
Jó szokott lenni...
Na akkor még egyszer fussunk neki a dolgoknak. Kinek lesz kedve jönni Székesfehérvárra? Ha csak főzünk/sütünk akkor lehet választani a Sóstó természetvédelmi terület (itt rengeteg a parkoló hely) illetve a Királyok parkja között.
Más téma.
A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2026
20. Ikarus nap Mátyásföldön Szeptember 12-n.
És jegyet se kell venni. A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2026
Rendben, Szeptember 5, szombat.
Ki fog jönni Jani1987 és Timit nem számítva, mert ők igen.
Részemről is lehet a IX. 5-e. Remélem olyan szabad helyhasználat, mint a zsákai kastélykert.
És az idegen forgalom is annyi.
Azt hiszem, majd (ha lesz érdeklődés) János kínálja fel az időpontot, és nem "márazonnal e hétvege" a cél. Egyeztetések, ilyesmik...
Talán rá is kell készülni a köznek, de a szervezőnek is.
Részemről van érdeklődés iránta.
Bár ezen a hétvégén én is ráérnék, úgy látom, de nem hiszem, hogy hallgatnod kell a kutyafuttában rádszervezőre. Néhány nap van addig... 12-en biztosan nem erek rá (két Marika is van a családban, egyiknek szülinap is), utána megint lesznek szabadon szombatok.
Á, még befuthatnak páran. 4 (5-6?) már tuti.
Azt azért tudni kell, hogy most szombaton (szeptember 5) korán reggel azért jön el Jani1987 Timivel, mert én egy nap szabadságomat rááldoztam nekik a bölcső vételre, és házhoz szállításra.
Cserébe ők meg eljönnek kerítéselni... Van még gereblye, ásó, lapát és csákány bőven, lehet csatlakozni.
Komolyan gondolkozom azon, hogy elmennék én is egy ilyen talira.
DE! 09.04: az én szülinapom. 09.05: A Nejem 60. szülinapja. 09.05: Az én névnapom. 09.07: Indulunk a taljánokhoz, hogy megnézzük, Toscana mennyire gyönyörű. 09.15: Hazaérünk (sebek nyalogatása, satöbbi...) 09.18: Megállítjuk a 4-es blokkot, főjavításra.... Mindent összevetve: sajnos, ebből is kimaradok, már megint, pedig lassan jó volna látni a hamvas orcátokat... A hozzászólás módosítva: Kedd, 16:35
Le volt állítva az egész hóbelevanc, nem tudtátok volna közben bezsírozni az csapágyat?
Gafly, mostanság nagyon sokan tévedésben vannak azzal kapcsolatban, hogy mit jelent A leállás.
A blokkjaink alacsonyvíznél nem álltak le. Csupán 0-át termeltek a hálózatra, mert nem volt víz a kondenzátoraink hűtéséhez. A blokkjaink melegen figyeltek (melegági hőmérsékletek 260 fok a 300 helyett), bármikor indítható állapotban. Ilyenkor nem lehet nyúlni semmihez sem, mert hiszen működő blokkról beszélünk. Most a 4-esből lassan elfogy a "rőzse" (feltehelés után 18 napot kapott, ha jól emlékszem), kifullad, tehát megkezdődik az átrakás. Na, ha lehűtöttük teljesen (70 fok alá), akkor kezdődik a mindennek a szétszedése és az Általad említett csapágyak zsírzása. |
Bejelentkezés
Hirdetés |