Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Igazándiból Timit szándékosan (fájdalmas döntés volt, mert nagyon aranyos és erősen kedveljük) vágtam le, mert nehogy megint országos sértődés legyen képek miatt. De akkor megbeszéltétek otthon, és most azért van sértődés, hogy
Idézet: . „és én miért nem vagyok a képen” ![]() Meg tettem fel egy képet Jani1987 munkájáról is, nehogy Ő is megsértődjön. Igazán az volt, hogy Granpa szerint kertbe sütni nem lehet, tepsi lészen. Ennek megfelelően Jani1987 ki lett kergetve egy csákánnyal, mi meg néztük Timivel ahogy Granpa tüsténtkedik a konyhában. ![]() Miután mindenki elhúzott, jött a rendrakás (azt még mindig nem értem, miért kellett azt a nagy fedőt beszuszakolni a konyhaszekrény alá ).
Csak, ha már vágsz, akkor ne ketté vágd, hanem teljesen ki. Így még az arca és karjai benne voltak a képben, ami nem illendő dolog. A macskás párna közepénél kellett volna elvágnod a képet, ha már le akartad hagyni... Ezzel a kompozíció is változott volna annyit, hogy Jani feje kb. a kép széle fele lett volna, tehát közelebb az aranymetszés szerinti ideális elhelyezéshez, illetve ellenpontozta volna granpa fejét a kép másik oldalán. Úgy vágva valamivel harmónikusabb lett volna a vágás utáni összhatás
Jelzés szinten ott kellett hogy legyen.
De majd a párja tesz fel képet, ahol látszik rendesen minden része. Idézet: „ellenpontozta volna granpa fejét” Ezen vigyorogtam egy sort.
Nehéz volt nem észre venni, hogy a Timivel szemben kicsit olyan voltál amilyen. Kálmán ehhez képest semleges volt.
Tárcsán kerti sütést, és mindenféle kinti dolgokat Granpa élből kizárta, már érkezéskor.
Azért kaptál egy csákányt és dolgoztál egyedül, mert Te tudsz önállóan és szabadtérben is. Granpának meg társaság kell, amit biztosítottunk neki, miközben dolgoztál. Ennyi, és köszönöm szépen.
A családi drámával várjatok meg, míg előveszem a pattogatott kukoricát
FlippermúzeumHallo!![]() Felvetődött egy másik topikban a flippermúzeum (amiről én ezelőtt sohsem hallottam), és -eddig ketten- úgy gondoltuk:talán érdemes lenne testületileg megnézni. Adok linket: flippermúzeum link Előzetesen szrpt 18-át jelöltük meg, de ha a társaság másként kívánja, ez változhat. Péntek lenne a legjobb szerintem, mert: -úgyis délután négykor nyitnak és -akkor már (legtöbbünknek) hétvége következik. Lehetne ugyan szombat is, ezt majd kialakíthatjuk. Van is egy fórumtárs, aki pont jövő pénteken nem ér rá, talán (valamely) szomaton igen? Na, majd kibeszéljük. Mindenesetre: várnánk jelentkezőket, mert eddig ketten kaptuk fel fejünk rá, de többen lenne jó, -pl hogy többen viháncolhassunk a jatékos ügyetlenkedésén ![]() Gyerekeknek és nyugdíjasoknak kedvezményes a belépő. Na, beszéljük ezt meg! A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2026
Igen, nekem általában egyik péntek se jó. Szombatok közül meg többnyire a hónap utolsó szombatja esik ki. Most speciel egy csapattárs lagziját fogjuk megtartani, ezért is nem nyert a 18–19 hétvége nekem. Viszont ahogy írtam is, nélkülem is mehettek, én többször is voltam már ott szórakozni
![]() szerk.: a bejárat egyébként elég szűk (pincelejáró) és mozgásában korlátozott személy szerintem ott nem tud lemenni, így készüljetek! WC viszont van, büfé van, szeszesital nincs, de jó játékgépek vannak odabent. Meg persze zaj, csilingelés, zenebona, hangzavar, csak, ami vele jár A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2026
Esélytelen a hétköznap. Pláne a 18. Valahol Bagladon leszünk munkaügyi kiküldetésen. Plusz aznap én már sehova nem megyek max a kutyikkal.
Én is abszolválhatónak látom még munkás hétköznapon, meló után is.
És nemcsak budapestieknek, az is megoldhatja meló után, aki Pestre jár be dolgozni... Idézet: „Nyitvatartás: Szerdától péntekig: 16-24 óra Szombaton: 13-24 óra Vasárnap: 11-22 óra Hétfő-kedd: ZÁRVA” Mondjuk egy Keszthely, vagy Békéscsaba neccesebb. Mivel nem kell regisztrálni, csak odamenni és pénztárnál fizetni, ezért a csoportot sem kell annyira szigorúan venni, csak a közösségi élmény végett.
Mint általában ebből is kiesek.
Legközelebb majd az őszi könyfesztivál idején tervezünk Pestre menni, de szerintem ez akkor se fog beleférni.
Ellenben:
Én is a közössegi élmény miatt, de úgy gondolom, hogy ha a köz úgy véli, (valamelyik) szombat megfelelőbb, jobban ráernek, hát úgy legyen. Tessenek erdeklődést mutatni, időpontot javasolni, egyeztessünk. A tőlem feldobott szept 18 nem szentírás, csak egy lehetőség volt. Ha más időpontban tényleg több fótumtárs tud jönni, akkor úgy legyen, hiszen úgy lenne találkozó jellege is.
Aki teheti jöjjön Velencére a gasztro fesztekre, Én ott leszek most szombaton.
Idézet: „Szerdától péntekig: 16-24 óra” dologgal nekem semmi problémám nincsen, azt leszámítva hogy éjszaka én mostanság már inkább aludni szeretek. Szept 18 péntekkel sincsen semmi baj, tessenek önerőből eljönni/haza is hasonlóképpen. Ennyi. ![]() Azzal már van gondom, hogy utána eszünk/iszunk valamit. Nem úgy van ám, hogy a bulinegyedben éjfélkor előkapjuk a bográcsot és "rittyentünk valamit". Bár van rá példa.
Nem baj, jelölj (jelöljúnk meg) egy masik hét szombatját ezesetben. Ha ott leszel, harman mar biztosan lennénk
Mi Mária napot (sőt, napokat, mert csak a szűk családban kettő van, plusz egy nagynéni) tartunk, tehat ez nem fog menni most...
A jövő hét szombaton tervezek arra menni legközelebb egy bass gitár miatt. utána nem tudom mikor járok arra legközelebb.
Ezt megértettem, ezért neket is ajánlom, amit "bbb'-nek: beszéljünk meg egy szombatot akkor (barmelyiket).
Veled (ha jól gondolom: veletek) mar öten lehetnénk. A hozzászólás módosítva: Pé, 19:26
Jövő het szombatja az, ami kb senkinek nem jön be.
(Talán Gafly-nak, de az sem biztos)
Persze, semmi bajod neked sem a hétköznap estevel, legtöbbször nekem sem (bar vannak kivételek).
De adjunk lehetőséget a hétvégére pályázóknak
Újra felírom:
Szívesen látnánk fórumtatsainkat egy jó kis flipperjátékra, nem mellesleg jó nyálcsorgatás is, hiszen érdekes játékok ám! Nagyon várnánk az érdeklődőket! Ha a hétvége (szombat) a társaságnak a megfelelő -akkor úgy legyen. Lényeg, hogy ott legyetek velünk Beszéljük meg akkor, hogy mely szombat legyen az. (Oké, van belépő, de elviselhető összeg) link újra A hozzászólás módosítva: Pé, 19:34
Összeraktam a táncrendemet erre az évre vonatkozóan, beleértve a szolgáltatásokat is:
- Szeptember 18 Péntek, Flipper múzeum. Aki akar odajön, megveszi a jegyet és ennyit. - Szeptember 25 Péntek, Kutatók éjszakája. Aki akar odajön, minden ingyen van (az én búrám megtekintése is), valamint rendezvények országszerte. - November 14 Szombat, Orosházán ingyen ebéd (én fizetem Sanynak, Józsinak és Móninak) - December 23 Szerda, karácsonyi szent hallé bevásárlás. Ha valaki megszervezi, lehet elmegyek.
Az elsőre
Idézet: „Szeptember 18 Péntek, Flipper múzeum” még ne vegyünk mérget. Hát lehet, hogy a társaink más, nekik jobban bejövő időpontot javasolnak. Valójában ez benne volt a felvetésben.
Igazad van, Granpa hathetes ciklusa
mindent felül ver...
Azt nem is tudom, hogy ő érdeklődik-e e flippermúzeum iránt. Nem nyilatkozott még.
Részemről teljes averzió ezekkel a gépekkel szemben.
Hát...
Úgy latom a nyilatkozata alapján, hogy ő bizony nem jön ![]() Nézzük inkább azt, ki érdeklődik e program iránt.
Szombat, november 14 kőbe van vésve.
Egyrészt mert maga az időpont a maga nemében tökéletes, és visszajelzés is van már a részvételi szándékot illetően. Ugyanakkor vérmes reményeim szerint hazafelé talán érdemes bekukkantani Remci mesterhez (már ha Ő is akarja ez évben is ), hátha akad valami maradék elvitelre a frigóban.
Úgy néz ki: ha szeptember 19-re, szombatra halasztjuk a Flippermúzeumot, akkor +2 fő érkezne. (Jánosék)
Tegyük át, ha biztosan jönnek? (Például itt bejelentik) Többi fórumtársnak: ha szombaton lesz, lesz jalentkező? A hozzászólás módosítva: Vas, 19:55
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

). 

Legközelebb majd az őszi könyfesztivál idején tervezünk Pestre menni, de szerintem ez akkor se fog beleférni.
), hátha akad